• Mr Anderson
    12.3k
    Citiram legendu iz Večere za 5 :grin: :NVKOD

Strog, ali pravedan:lol:
  • Zagi
    10.4k
    Napadač mora opsjedati peterac i zabijati golove.
    Ciceron šprehu gdje nam napadač glumi 10ku na 16ercu ostaviti gdje pripada, u prošlosti.

Ako sve bude kako treba, Stojković će izraketirati sa lijeve strane. Ak nekaj ima, to je brutalna šljuca.
    No Lisici je forte brzina i on treba imati nekog kome će dodati loptu ili u petercu ili da taj napadać odvuće stopere i oslobodi prostor Vidoviću.

Bar tak ja zamišljam plan igre ove momčadi.

Prava 9ka, a ne ovo kaj smo glumili do sada.
  • Droljo
    17.6k

Zato i kažem da nam treba drugačija špica tipa dudu koji uz golove i igra nogomet.

Prava 9ka, a ne ovo kaj smo glumili do sada.Zagi
    Jel dudu bio prava 9? Ako igrač zna igrati i raširiti, asistirati ne znači da ne treba biti u 16. Mi moramo u 16 biti sa špicom, jednim krilom i prednjim veznim po meni. Nema veze tko od njih tri bude pospremio...
  • nemapredaje
    5.5k

Nije toga baš tako puno bilo koliko bi čovjek pomislio.
    Zadnjih 20 godina je ovo dole (izvučeno s TM-a)

Niko Galešić - 3 mil €
    Marko Pjaca - 1,5 mil €
    Ivan Nevistić - 3 mil €
    Daniel Štefulj - 1 mil€
    Mario Gavranović - nepoznato
    Marko Lešković - 1,5 mil€
    Ivan Boras - 100 tis €
  • Izet Hajrović
    5.7k
    možeš i Drmića dodati na tu listu iako nije bio službeno igrač Rijeke. Kod transfera Gavranovića, Drmića i Pjace su Rijeci ruke bile vezane pošto su dolazili ili besplatno ili su imali klauzulu te su se takvi igrači možda i najviše isplatili. Nevistić je bio jako skup i tek se djelomično isplatio par godina kasnije. Galešić za sada nije opravdao uloženo, u taj transfer svakako treba ubrojiti odricanje postotka od Jankovića jer smo znali kakvu cijenu u tom trenutku otprilike ima Janković, a vidjet ćemo koliko stvarno vrijedi kad se proda. Naravno, Galešić bi tek trebao pokazati najbolje od sebe, ali vrijedi li to 5 mil.? Vidjet ćemo, nema nazad.
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Mi mozemo ocekivati cake i nekog Koga se nije ni spominjalo u napadu kao opcija . Da Boban izvuce Zeca iz rukava i iznenadi nas sve
  • Fan
    1.2k
    Ne razumijem narativ koji se ovdje povlači od nekih da ćemo mi, čak i ako ovako ostanu napadačke opcije, zabijat manje nego prošle godine.
    Ljudi, nama je pretežito napadačka trojka prošle godine bila Pjaca-Kulenović-x (nekad Stojković, nekad Hoxha, nekad Cordoba...).
    Znači, osim Pjace koji je zbilja underperformao i malo tko će reć da je imao dobru sezonu i Petkovića kojeg 3/4 sezone nije bilo, mi nismo u napadu izgubili ništa, a dobili Lisicu.
    Gdje mi to gubimo golove?
  • Odani Zgd
    598
    Realno,financijski,znači ne igrački,naguzio nas je i s Pjacom...platili smo i za njega odštetu Rijeci,a mi sad raskinuli s njim uz vjerovatno otpremninu neku.Pjaca je Dinamo ukupno za godinu koštao sigurno milju i pol do dvije....
  • Amigo86
    29
    Evo jedan prijedlog dobrog napadača ili lažne devetke
    https://www.transfermarkt.com/andres-martin/profil/spieler/531277
    Andres Martin- 16 golova i 17 asistencija (Prema Tm vrijedi 4 mil) mislim da ovo nebi bio loš igrač za nas
  • Sajla
    10k
    ali kak je Mišković utjecao na bilo koji dio toga? Pjaca je u Rijeci imao istu klauzulu i za Dinamo i za Kustošiju i za Chelsea. mi smo ga doveli, mi smo mu dali plaću, mi smo mu na kraju dali otpremninu i papire. Mišković s nijednim dijelom tog posla nije imao veze.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    to nije Miškovićeva krivica niti Pjacina. Pjaca je odradio HNL sezonu u rangu sezone u Rijeci + vrlo dobra Euro sezona. Ne treba se valjda vraćati na njegove brojke u sezonama prije transfera u Juventus, Pjaca nikad nije bio igrač od 15 golova po sezoni. Ako su neki to očekivali od njega, to je isključivo njihov problem.
  • Amigo86
    29
    I prijedlog jednog dobro lijevog krila
    https://www.transfermarkt.com/dominik-fitz/profil/spieler/354022
    Dominik fitz ulazi u posljednju godinu ugovora sa wienom cijena bi bila manja, 12 golova i 13 asistencija
  • Zagi
    10.4k
    Jel dudu bio prava 9?Droljo
    Naravno. Dudu je terorizirao stopere. Ne hrvajući se s njima nego elegantno ali oba stopera su uvijek gledala njega.
    Ako igrač zna igrati i raširiti, asistirati ne znači da ne treba biti u 16.Droljo
    Nebi trebalo ali je apsolutno vrijedilo za Petko period.
    Nakon Bjelica ere (kada je bio stvarno napadač, odličan napadač) postao je alergičan na prelazak 16teraca. Meni se to više ne gleda niti mislim da je to svrsishodno.

Kužim ja tebe. Samo da nije drven kao Kule. I to je okej.
    Meni je s druge strane najbitnije samo da nije anti-napadač koji neće zabijati golove ali ćemo mu godinama tražiti alibije i pričati o nekakvim nevidljivim doprinosima koje samo veliki znalci vide, a mi ostali smo tuke. To više ne pušim.

Zapravo, Ivanović bi dosta dobro objedinio jedno i drugo ali prošla baba s kolačima.
  • Omake
    9.9k
    Iskreno on je na mene najbolji dojam ostavio na pripremama Bayerna lani. U prvom poluvremenu protiv Tottenhema je imao vremenski period od 15tak minuta di je bio najbolji igrač na terenu kao 10 u 4231 s dosta visokim pritiskom. Kombinacija tehničke izvedbe, taktičke zrelosti, anticipacije, završnice, čovjek je izgledao fantastično. Ako bi u HNLu svaku drugu ili treću mogao doći do te razine bio bi super. Djeluje mi da čini veću razliku na malom prostoru nego na širokom. Tehnika i prvi dodir u dosta uskom prostoru mu na trenutke znaju izgledati kao mini Olmo. Čovjek stekne dojam da mu treba doslovno 10cm prostora na opali pod rašlje. Stojković mi je puno moćniji fizički, i radije bih njega na krilo. Doduše, ako se bude igralo baš agresivno preko bekova, onda će u završnici svakako obojica biti na pozicijama desetke.

Npr

ePETJQk.png
    p3YMY1f.png
  • Odani Zgd
    598
    Ista ta Rijeka je Dinamu prodala Pjacu godinu prije za milju i pol,dok mi raskidamo s njim i plaćamo otpremninu....da se nije za njega mogao izvuć koji euro mi nije jasno.Mada meni nije osobno ni žao što je otišao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.