• Omake
    9.9k
    Kada je u formi, kompletniji je igrač od Kulenovića, više nudi u build upu i tranziciji. Ali na postavljenu obranu kao čisti strijelac je Kule vjerojatno još uvijek efikasniji igrač. Tu su negdje. Brazilac je atraktivan arhetip. Kada bi kliknuo s ovom momčadi, zabio oko 20 golova u svim natjecanjima , garant bi ti netko ponudio blizu deset milja za njega.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    svakako dobro ulaganje ako postignemo neku normalnu cijenu
  • NitkoBitan
    28k
    Bas bi volio da netko tu napise zadnjih 10-15 dolazaka iz Rijeke i koliko smo to platili.

Obrazac bi bio vidljiv. Stvarno imam osjecaj da je nama suradnja s njima neisplativa. Preplacujemo skartove. A ono kaj valja kao suho zlato.
  • NVKOD
    5.5k

Iz šupljeg u prazno po tko zna koji put, ipak se kvote moraju ispuniti. Čovjek u jednoj rečenici napiše da taj Ryan ima 22 godine, par rečenica kasnije napiše da ima 23. Pročita Zonu i Hazine komentare pa prema tome slaže članak. Vidovića stavlja na lijevo krilo uz standardno spominjanje mercata i prema našim informacijama.

Ocjena članka: 1.0, žali Bože truda. Da mogu, dao bih manje.
  • Crni86
    12k
    Nije li Olivari reko na pocetku da nas nece zamarat glupostima? E moj Davorine, blage ti nemas o svom poslu. Da si barem malo kreativniji…
  • Dinaminjo
    1.5k
    pa s obzirom da si samostalno odlucio dat ocjenu mozes i sam odrediti ljestvicu po kojoj ces ocjenjivati, ne moras robovati sustavu 1 do 5
  • NVKOD
    5.5k
    ne moras robovati sustavu 1 do 5Dinaminjo

Citiram legendu iz Večere za 5 :grin: :
  • Orc123
    12.3k
    Jest Olivari drobi ali je jos uvijek mala maca za Nicotu....to je posebna razina drobljenja.
  • skener
    4.1k
    Danas je ljut na Bobana jer ga nije pozvao i objasnio mu sve svoje poteze i planove da on ima o čemu pisati
  • ElDorado
    4.4k
    Davorin opet gura Valinčića u 11. Ryan je bio vrlo ozbiljna opcija sigurno pa ako je ovo istina mogao bi opet postati. Bojim se da ce Njemci odugovlaciti s Beljom a mi to ne mozemo cekati.
  • Droljo
    17.6k
    više nudi u build upu i tranziciji. Ali na postavljenu obranu kao čisti strijelac je Kule vjerojatno još uvijek efikasniji igračOmake

Mi moramo računati da (dva od tri) vezna i posebno krila moraju doprinijeti sa golovima brutal ove sezone. A ne da nam špica samo trpa zicere. Treba nam napadač koji igra nogomet. Nismo bezveze toliko ulagali u vezu i krila.
  • Mlađi referent
    13.2k

Da smo na ostale ofenzivne pozicije doveli provjerenije i dokazanije igrače, ne bih imao ništa protiv Ryana u špici..vrlo zanimljiv profil igrača, sve kaj si nabrojao + završnica s obje noge

Ovako bi imao dojam da bi bili nakrcani igračima od kojih se nadamo njihovoj najboljoj sezoni karijere da bi to ličilo na nešto

IMG-9184.jpg
  • Omake
    9.9k
    Vidović ako ga krene može preko 15 golova, a i Stojkovic može preko deset.
  • Jurki
    18.2k
    pa to je super ... sve po 1:0 i prvaci smo do Bozica. :rofl:
  • ElDorado
    4.4k
    a di bi po tvome legao Vidović. Pomalo nedefinirana pozicija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.