• Jos-Optimus
    6.1k
    ja ne razumijem zašto bi zadržavali napadača kojem je najveći problem zabiti gol, čovjek nema dobru završnicu, pa nije Boban idiot
  • skener
    3.8k
    Imamo li mi danas jedan liječnički pregled? MPV
  • kajsitilud
    704
    Mogo bi i jos jedan. Jucer navecer sam u kroli sjedio u radicevoj i vidim Morisa Valincica. Viknuo sam mu Morise jel dolazis u Dinamo, veli on naravno i baci :up: :wink:

Jesam i ja sad insajder? :joke:
  • skener
    3.8k
    da je bilo tko od novinara imao ovakav susret sve bi već gorilo od ekskluzivnih saznanja. Tako da ovo tvoje je nešto o čemu naši novinari mogu samo sanjati
  • Izet Hajrović
    5.6k
    ja ne razumijem zašto bi zadržavali napadača kojem je najveći problem zabiti gol, čovjek nema dobru završnicu, pa nije Boban idiotJos-Optimus

"Ja ne razumijem zašto bi dovodili polomljenog napadača koji ove sezone nije zabio gol u ligi u 1000 minuta i kojem je, prema tome, još veći problem zabiti gol, čovjek nema dobru završnicu, pa nije Boban idiot."

To je ta razina razmišljanja?
  • Olmic
    4.8k
    Spikadona jucer u Sokolu lagan, nadam se da im je danas slobodan dan
  • Jos-Optimus
    6.1k
    o čemu ti pričaš, o Matkoviću? Pa on je potencijal i ulaganje u budućnost, Kanga dokazano nije kvaliteta, imao je jednu dobru sezonu u karijeri
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Za Markovica je ok ak se mozemo dogovoriti cijenu i placanje razvlaciti ko zabari nama . Igrac uz njega ,vrba ili špika je isto dobar opcija jer su nam na placi a nisu potrebni. Matkovic ce lagano ulaziti u ritam ,bez stresa kao treca spica
  • Orc123
    12.1k
    ajd ne pretjeruj...da Kanga ne valja kurcu ne bi ga kupio Gent, i da, imao je 2 odlicne sezone. Ne treba nekoga omalovazavati da bi drugog uzdigao. Kanga jos uvijek ima ime i reputaciju jer ga sigueno drugacije Gent ne bi uzeo, klub koji po tm vrijedi vise od Dinama. Em ga su platili em on nema mali ugovor. Nemres nakon 6mj reci jel netko vrijedi ili ne i to u raspaloj momcadi! Po tome ne vrijedi onda nitko iz Dinama posto svi imaju slabu do nikakvu sezonu.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    pa za prvog napadača nije, za trećeg je preskup. Jesi ga gledao? Čovjek ne zna gol zabiti, Brodić je pet puta bolja rezerva za ono što mi trebamo.
  • Orc123
    12.1k
    gledao, secirao....Brodic igra za Ujpest, ovaj ce u Gentu...kroz karijeru puno vise je pokazao Kanga, ima puno vecu karijeru do sad, platili su ga puno vise, zaradio puno vise para, bolji je napadac.....kanga je za 2. Napadaca Dinama bas kao i Kule, Gavranovic, Henriquez.....
    Ovo da ije za 1. Napadaca, nije....u Dinamu kakvog ja zelim...
  • Cosimo
    25
    Kulenović ili prodaja ili produžetak.
    Ne bi valjalo da iduće ljeto dočeka sa jednom godinom pred istek.
    Iako, nadam se prodaji jer cijena može biti sočna, a sa tim sokom se možda može dovesti i Beljo (ako već je prvi na listi).
  • Jos-Optimus
    6.1k
    Brodic je puno jeftiniji i puno korisniji za probiti bunker, samo sam ti dao primjer, nama Kanga nije donio ništa
  • znajdatevolimja
    411
    Pa jel Kanga sam trebao igrati prošlu polusezonu?! Stvarno mi neki nisu jasni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.