• Kujtim Shalla
    5.2k
    Za sad Marcos Lopez Jos nije potpisao za Kopenhagen . Ode naš kanga , za kikiriki. Milja Nike nista danas..kod nas realno nije za prvu špicu ,kako je kollega vec napisao a preskup i slazem se za rezervu kad imamo kuleta. Sad ce se vidjeti kakav je maher Boban. Sve dosad ok, odradjeno kao sto se i ocekivalo. Nist manje ,ali napadac je vrag, jako jeben dio momcadi i to prva špica. Here we go , realno mislim da trebamo sw okrenuti deugim opcijama. Ako biran recimo Beljo ,6,7 milja i Mierez 3,4 milje uvijek Mierez. Radnik ,pressing ,iako ne isporuci ,bude kao nas Petko. Dobivamo igraca koji radi pritisak ,otvara prostor. Ne toliko Technicko cudonpoput Petka ali rudar koji igra za momcad. Cijena za Belju ak je istina je jebena. Uvijek hrvatski na prvom mjesto ali cijena je suluda.
  • Nogo
    7.5k
    Jel vama čudna ova kombinacija naših igrača i Leke.
    Bulat, B.Šutalo i sada Kanga.

M.Marić - Od 2018. bio asistent u Dinamu, a 2022. je postao pomoćnik Ivanu Leki u Kini – Shanghai Port

Imam osjećaj da je ovo sada neki deal da se Kanga tamo "uvali" radi prijašnjih sranja znamo koga.
  • sarenicvjetic
    121
    dijele provizije s Lekom,tu je u igri još bio Škegro i ekipa.
    klasika
  • Pacho
    1.7k
    Ok mi je Mierez, ali, iskreno, ne kuzim opsesiju njime. Mislim da za prvog napadaca trebamo i mozemo znatno bolje od 24. strijelca emiratsko-kozojebske lige.
  • CastAway1986
    3.2k
    Nije mi cudno jer je Leko solidan trener koji će znati uklopiti Kangu u sastav isto kao sto je znao i Boškom..
  • Zagi
    10.3k
    Mislim da za prvog napadaca trebamo i mozemo znatno bolje od 24. strijelca emiratsko-kozojebske lige.Pacho

-prvi strijelac HNL 23/24
    -najviše g+a HNL 23/24

Sve to u trulom Osijeku.
  • Brusa
    3.4k
    ne živi se na staroj slavi i prošlosti....
  • Pacho
    1.7k

A sad je treci strijelac sedme ekipe emiratske lige
  • Orc123
    12.1k
    Bas vidio asist Kaneka protiv Intera, fantazija....da on ima zavrsnicu, tj. Udarac bio bi igrac za top klubove u Ligama petice.....s obzirom koliko malo zabija ima odlicne ocjene gdje god igrao pa tako i kod nas. Dobri nas stari Taki koji je mogao svakog predriblat ali nije imao zavrsnicu jbg.....iako bi i dalje bio zahvalan rotacijski igrac.

Edit: bas sad pogledao malo sazetke da ga se prisjetim kako to izgledalo kod nas, na momente djeluje ko Messi hehe.....imao 6 asista te sezone ali brat bratu kos bar tolko cistih 200%tnih sansi je napravi ali ga sjebali i nisu zabili....
  • Beowulf112
    375
    Dajte molim vas prestanite plakat za kamikazama...Pjaca je za kamikazu izmislio nogomet pa smo se i njega rijesili..za njega mi je iskreno zao jer mislim da cemo tesko nac nekog s takvom lijepom nogom...po meni greska bobana sto ga nismo zadrzali
  • Goncalo Santos
    23
    Mozda Leko vraca uslugu posto je u vrijeme kad je Standard doveo Bulata i Sutala klub bio u financijskim problemima i nisu mogli placati odstete, pa je Lekin prijatelj Maric malo ih poguro poklanjanjem igraca.
  • Jaki991
    308
    Je, sportski direktor Genta koji odlučuje o transferima je uvažio Lekin prijedlog da pretplate Kangu jer Leku peče savjest što smo Standardu “poklonili” dva igrača, i jer je Leko super frend sa Dinamovim bivšim SD-om. ima to smisla, da
  • Jurki
    17.9k
    Kad bi se islo sumirati transfere po naoaob.. sjebali smo zesce.

Kanga - ok mozda ima prevelku placu, mozda se skuzilo da su "rikverci" u placi. Ali smo se prema njemu ponesli ko prema zadnjem smecu. Em nije dobil priliku, nije presel pripreme itd. itd.

Dok s druge strane imamo Bockaja.. jbg to je nas.. a kolko je taj stotina tisuca eura pocuclal?
    Zakaj? Zbog ceka? Cemu? Koji faking razlog?
    Brkljaca?
    Zagorac?

Jebate ispada da je Kanga za sve te igracina.

Decki, nogomet je odavno igra u kojoj ne igraju putovnice ili neki drugi kurac ulogu.... vec jel on to je kaj nam treba... ili nije.
    MM je kurcina od SD-a i to sam tvrdil odmah... ali tog Kangu uzet zub i to samo nakon pol godine u klubu ( a kaj god okrenes). je zalosno.. a igral je sa nemotiviranim igracima.

Sretno, ima nas par kaj mislimo da si profic, a ne panjina.
  • Zagi
    10.3k
    Jebate ispada da je Kanga za sve te igracinaJurki

Pa i je ako ga usporediš sa Pero Bengom, rikverc juniorom i perenialnim 3. golmanom.
    Ali nitko ne zagovara te igrače. Bar ne tu na Zoni.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Kangu smo trebali ostavit i dat mu pripreme i priliku bez obzira na placu. Za Kuleta smo ovo ljeto mogli dobit 4-5 milijuna eura na temelju njegovih brojki, to je prilika koja se ne propusta jer ju vjerojatno nikad vise necemo imat.

Svi se slazemo da je njihova kvaliteta tu negdje i da su igraci za biti druga opcija, ali u ovoj situaciji mi se rjesavamo druge opcije i dobivamo milijun eura umjesto da se rjesimo druge druge opcije (smijesno zvuci haha) i dobijemo 4-5 milijuna. Sa tih 4-5 milijuna bismo mogli po prvu spicu.

Uostalom famozna je i ta prica oko Kangine place. Svi znamo da je velika ali ne bi da Kule zaraduje duplo manje, sumnjam da i on ima ispod pola milijuna, a to nije velika razlika sa Kanginom placom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.