• Zagi
    10.7k
    Mislim da za prvog napadaca trebamo i mozemo znatno bolje od 24. strijelca emiratsko-kozojebske lige.Pacho

-prvi strijelac HNL 23/24
    -najviše g+a HNL 23/24

Sve to u trulom Osijeku.
  • Brusa
    3.5k
    ne živi se na staroj slavi i prošlosti....
  • Pacho
    2.3k

A sad je treci strijelac sedme ekipe emiratske lige
  • Orc123
    12.5k
    Bas vidio asist Kaneka protiv Intera, fantazija....da on ima zavrsnicu, tj. Udarac bio bi igrac za top klubove u Ligama petice.....s obzirom koliko malo zabija ima odlicne ocjene gdje god igrao pa tako i kod nas. Dobri nas stari Taki koji je mogao svakog predriblat ali nije imao zavrsnicu jbg.....iako bi i dalje bio zahvalan rotacijski igrac.

Edit: bas sad pogledao malo sazetke da ga se prisjetim kako to izgledalo kod nas, na momente djeluje ko Messi hehe.....imao 6 asista te sezone ali brat bratu kos bar tolko cistih 200%tnih sansi je napravi ali ga sjebali i nisu zabili....
  • Beowulf112
    390
    Dajte molim vas prestanite plakat za kamikazama...Pjaca je za kamikazu izmislio nogomet pa smo se i njega rijesili..za njega mi je iskreno zao jer mislim da cemo tesko nac nekog s takvom lijepom nogom...po meni greska bobana sto ga nismo zadrzali
  • Goncalo Santos
    141
    Mozda Leko vraca uslugu posto je u vrijeme kad je Standard doveo Bulata i Sutala klub bio u financijskim problemima i nisu mogli placati odstete, pa je Lekin prijatelj Maric malo ih poguro poklanjanjem igraca.
  • Jaki991
    332
    Je, sportski direktor Genta koji odlučuje o transferima je uvažio Lekin prijedlog da pretplate Kangu jer Leku peče savjest što smo Standardu “poklonili” dva igrača, i jer je Leko super frend sa Dinamovim bivšim SD-om. ima to smisla, da
  • Jurki
    18.3k
    Kad bi se islo sumirati transfere po naoaob.. sjebali smo zesce.

Kanga - ok mozda ima prevelku placu, mozda se skuzilo da su "rikverci" u placi. Ali smo se prema njemu ponesli ko prema zadnjem smecu. Em nije dobil priliku, nije presel pripreme itd. itd.

Dok s druge strane imamo Bockaja.. jbg to je nas.. a kolko je taj stotina tisuca eura pocuclal?
    Zakaj? Zbog ceka? Cemu? Koji faking razlog?
    Brkljaca?
    Zagorac?

Jebate ispada da je Kanga za sve te igracina.

Decki, nogomet je odavno igra u kojoj ne igraju putovnice ili neki drugi kurac ulogu.... vec jel on to je kaj nam treba... ili nije.
    MM je kurcina od SD-a i to sam tvrdil odmah... ali tog Kangu uzet zub i to samo nakon pol godine u klubu ( a kaj god okrenes). je zalosno.. a igral je sa nemotiviranim igracima.

Sretno, ima nas par kaj mislimo da si profic, a ne panjina.
  • Zagi
    10.7k
    Jebate ispada da je Kanga za sve te igracinaJurki

Pa i je ako ga usporediš sa Pero Bengom, rikverc juniorom i perenialnim 3. golmanom.
    Ali nitko ne zagovara te igrače. Bar ne tu na Zoni.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Kangu smo trebali ostavit i dat mu pripreme i priliku bez obzira na placu. Za Kuleta smo ovo ljeto mogli dobit 4-5 milijuna eura na temelju njegovih brojki, to je prilika koja se ne propusta jer ju vjerojatno nikad vise necemo imat.

Svi se slazemo da je njihova kvaliteta tu negdje i da su igraci za biti druga opcija, ali u ovoj situaciji mi se rjesavamo druge opcije i dobivamo milijun eura umjesto da se rjesimo druge druge opcije (smijesno zvuci haha) i dobijemo 4-5 milijuna. Sa tih 4-5 milijuna bismo mogli po prvu spicu.

Uostalom famozna je i ta prica oko Kangine place. Svi znamo da je velika ali ne bi da Kule zaraduje duplo manje, sumnjam da i on ima ispod pola milijuna, a to nije velika razlika sa Kanginom placom.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    zato i postoje druge i treće opcije ako je prvi napadač ozlijeđen, zato smo i doveli Kangu. Ozljedom Petkovića pokrili su nas Kulenović i Kanga. Ako je plan da Kulušić bude 3. napadač, onda imamo svakako slabiji tercet u napadu jer Kulenović vjerojatno nikad neće ponoviti ovakvu sezonu, a Kulušić je potencijal, a ne igrač koji bi trebao uskočiti kad zapne. U slučaju ozljede prve špice, neka to bude Beljo, ostajemo na Kulenoviću i Kulušiću. Nije to neka sreća bez da otvaram posebno temu Petković. Nije problem prodati Kangu, neka ide AKO smo u stanju dovesti bolju zamjenu, a mislim da to nismo, kao niti u slučaju Petković. Mučimo se s Beljom, a gdje da još dovedemo 2. špicu...
  • Jos-Optimus
    6.3k
    ja ne razumijem zašto bi zadržavali napadača kojem je najveći problem zabiti gol, čovjek nema dobru završnicu, pa nije Boban idiot
  • skener
    4.9k
    Imamo li mi danas jedan liječnički pregled? MPV
  • kajsitilud
    754
    Mogo bi i jos jedan. Jucer navecer sam u kroli sjedio u radicevoj i vidim Morisa Valincica. Viknuo sam mu Morise jel dolazis u Dinamo, veli on naravno i baci :up: :wink:

Jesam i ja sad insajder? :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.