• Droljo
    17.4k

Igramo sa jednim napadačem. Treba nam jedan ali pravi. Kule i klinci su ok druga i treća opcija.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    pa dobro, ali je kretenski govoriti da nismo nista dobili od njih
  • CastAway1986
    3.2k
    Svi ti igrači sto ih pljujete su donijeli naslove Dinamu za razliku od Stative iz Obale Bjelokosti..
    Bravo Zvone vidi se da znaš posao...
  • Blueshadow86
    3.6k
    Sad ne valja ni što smo, realno, trećeg napadača prodali za više od milijun € + rasteretili se njegovog ugovora koji je među najjačim u klubu (700 tisuća € godišnje). Sad ni to ne valja, haha.
    Ako je istina, hvala dragom Bogu na ovom transferu!
  • Cif
    410
    prije sezone 2024-2025 smo dobili puno od njih.Ali je i slijepima bilo već jasno da su predugo u Dinamo da se igraju zvjezdica da se slabo trenira.I to je došlo na naplatu.I sad još njihova ljubav prema Dinamu je dokazana kod raskida ugovora
  • Jos-Optimus
    6.1k
    ma ok, slažemo se u svemu, kužiš što hoću reći
  • Tom Hanks
    3.9k
    Kad čujem kako je briljirao u Belgiji podne mi je
    Pa onda neka igra tamo kad je tako jeben,ovdje je ni za šta
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ljudi bi valjda htjeli da smo Kangu prodali za 5 milijuna € + 50% od idućeg transfera. Pitanje bi li ih i to zadovoljilo.
  • San Lorenzo
    19.6k
    jesu al to je bilo prije prošlo svršeno vrijemeCif

Pa ja ni nemam ništa protiv raskidanja/neprodužavanja ugovora sa navedenim igračima, ali mi je bezobrazno da se priča da smo od Kange bar nešto zaradili...tom logikom je valjda Joao Felix 4x bolji igrač od Modrića.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Ajde, ajde... Do neki dan je bila spika da se jedino mozemo rijesit stranaca raskidanjem ugovora. Neznalice popile svu pamet svijeta pa pocele brojat stative i docirat.
  • scooniepenn
    4.9k
    Sretno Kangalu, nije me odusevio, ali vidio sam nesto u njemu i definitvno ne mislim da je zasluzilo kolicinu hejta koja je prema njemu bila usmjerena. Sad se treba ozbiljno baciti na posao, jer smo u ofanzivnom dijelu jako tanki. Ako planiramo prodati i Hoxhu i Cordobu onda nam treba ni manie ni vise nego 3 igraca u napadackoj liniji. Nadam se uskoro nekim kvalitetnim pojacanjima.
  • marcio amoroso
    43k
    Kanga je u Belgiji i Švicarskoj imao ok sezone i normalno je da tamo za njega postoji tržište.
    Osim toga čovjek nije izrauban ozljedama i sigurno ima dobru radnu etiku.

Za našeg prvog napadača realno nije, a za drugog je realno skup posebno jer je tu Kule koji je imao odlične brojke.

Prodan je za ok iznos i idemo dalje. Sretno mu u Gentu.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Konacno prodaja Kange, idemo jako
    Deri Zvone
  • Orc123
    12.1k
    realan komentar. Nije on nista specijalno ali za nesto vise trebalo je i vise vremena i vise prilika. Za 2. Spicu imamo Kuleta. Treba nam kapitalni napadac, igrac u formi koji zabija ali isto tako i napadac koji sudjeluje u igri za razliku od Kuleta. Kule mi neka verzija Henriqueza koji je znao zabiti, imao je odlicne brojke ali nije kompletan napadac. Mozda da malo bacimo oko na neke slicne lige ko HNL i nađemo napadaca koji tamo odskace. Nesto kao sto je bio Kevin Carlos ili Koyalipou.....
  • Georginho
    141
    Sad kad smo prodali Kangu definitivno čekam kapitalca u napadu i veselim se narednim danima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.