• Orc123
    12.1k
    tu se sad gledaju osobne preferencije. Cinjenica je da nije panj od igraca, nekome se sviđa, nekome ne....bas kao i svaki drugi igrac. Kule npr. Meni nije tip napadaca kojeg volim gledati ali ga postujem jer je nas napadac i pravi Dinamovac ali ne mogu reci da je panj od igraca ili da ne valja nista. To mogu rec npr. Za Jurica ili Kastratija...
  • Dudu9
    1.8k
    Ne kužim zašto branite Kangu došao da bude 1 napadač da zamjeni Petkovića, plaćen dosta za svoje godine i visok ugovor, očito da se nije snašao šta god već, dinamu nije za 1 napadača, a preskup da bi sjedio na klupi logično je da ga se riješi i dovede 1 napadač koji će zabijali, bespotrebno branjenje igrača koji ne donose dinamu ništa
  • Orc123
    12.1k
    tko je ovdje napisao da je kapacitet za 1. Napadaca? Da malo pocnes citati s razumijevanjem?
    Nije panj od igraca kakvim se ga predstavlja i tjt....rotacijski napadac kao i ostali koje imamo. I ovakav Petko je bi preskup pa je otisao, ne znaci da je panj. Nije to vise onaj Petko od proslih sezona kad ne da je bio 1. Napadac vec je bio najbolji igrac kluba i cijela igra se vrtjela oko njega i cinio je suigrace boljima.

I dosao je da odmori Kuleta, a za 1.napadaca gledalo se i dalje na povratak Petka!
    Placen 1.7mil eura a mi pricamo o 1. Napadacu...jbt Beljo ima cijenu 5+ milja eura i siguran sam da nije puno bolji od Kuleta, ako i je uopce.
    Ja, koji nisam neki obozavatelj Kuleta bi rađe gledao njega u spici od Belje s obzirom na dobiveno i ulozeno.
  • ShanKu
    1.6k
    Da je bil Kanga dobar ne bi sad tražili novog napadača :sweat:
  • nwankwo646
    623
    Je li moguće da se o Kanga-Kulenović piše u nekoj drugoj temi, možda da je otvoriti zasebnu???
  • MAGDA7
    21
    Mislim da za prvog napadaca treba ciljat stranca jer od domacih tu je jedino beljo i matanovic koji je skup
  • Blue Label
    69
    Teško da ćemo nać boljeg napadača od Kange
  • Fan
    1.2k
    @Haza 8 dana ništa nije komentirao, @Miro Vugrinec 5.
    Dokle više?!?
  • Keyser Soze
    14.3k
    Valinčić na instagramu obrisao slike s Istrom :brow:
  • E46
    1.5k
    opet ne citas, jos optimus ti je napisao da je za ono što nama treba brodić jeftiniji i učinkovitiji kog boli kurac sto kanga ima vecu reputaciju u belgiji kad ovdje nije isporucio za sta je placen
  • badjibadara
    5.7k
    Cisto ako ubacimo neke brojke u racunicu, imamo sljedece:

301 utakmica u karijeri 87 pogodaka i 19 asistencija Sandra Kulenovica (TM)
    222 utakmica u karijeri 51 pogodak i 10 asistencija Wilfrieda Kange.

Ukljuceni su im i golovi u UYL, nije neka kolicina (2-1). Svi bi bili sretni da je Kangal isporucio desetak komada u HNL-u, ali na zalost ni protiv Bjelovara se nije nametnuo. Zelja postoji, no ako golovi ne prate jasno je da slijedi razlaz. Ni Kule nema neke impresivne brojke za napadaca Dinama, ali ulazi u najbolje godine za napadaca, domaci je decko, dijete kluba i ipak mu se moze malo vise tolerirati od raznoraznih jebivjetara.
    Dovesti killera je pod muss, a za mjesto u prvoj ekipi neka se pofajtaju na treningu. Nema zasluga, teren je jedino mjerilo.
  • NKDZ86
    4.3k
    uff, znači grdi rastanak. Ne tuguj Vale, dolazi bolje vrijeme!
  • NORTE
    16.7k
    Dakle oba beka su pred potpisom.
    Preostaje stoper, napadač, a moguće i krilo.
  • Keyser Soze
    14.3k
    DINAMO bi idućeg tjedna trebao potpisati novog igrača. Riječ je o Lovri Kulušiću, 18-godišnjem napadaču Šibenika. On je prošle sezone zabio četiri gola i upisao jednu asistenciju u 29 nastupa u SuperSport HNL-u iako je igrao svega 30 minuta po susretu.

Podsjetimo, Šibenik je nedavno odlukom HNS-a ispao iz prve u četvrtu ligu jer nije mogao dobiti licencu ni za jednu od viših liga. Ipak, Kulušić je jedan od rijetkih komu ugovor s klubom sa Šubićevca i dalje vrijedi, dok su ostali razvrgnuti ispadanjem u tri ranga nižu ligu. Dinamo bi trebao Šibeniku isplatiti oko 250 tisuća eura odštete
  • kajsitilud
    724
    Valinčić na instagramu obrisao slike s Istrom :brow:Keyser Soze

Pa nisam ja dzabe jucer iso 7 pivi popit :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.