• Izet Hajrović
    5.6k
    zato i postoje druge i treće opcije ako je prvi napadač ozlijeđen, zato smo i doveli Kangu. Ozljedom Petkovića pokrili su nas Kulenović i Kanga. Ako je plan da Kulušić bude 3. napadač, onda imamo svakako slabiji tercet u napadu jer Kulenović vjerojatno nikad neće ponoviti ovakvu sezonu, a Kulušić je potencijal, a ne igrač koji bi trebao uskočiti kad zapne. U slučaju ozljede prve špice, neka to bude Beljo, ostajemo na Kulenoviću i Kulušiću. Nije to neka sreća bez da otvaram posebno temu Petković. Nije problem prodati Kangu, neka ide AKO smo u stanju dovesti bolju zamjenu, a mislim da to nismo, kao niti u slučaju Petković. Mučimo se s Beljom, a gdje da još dovedemo 2. špicu...
  • Jos-Optimus
    6.1k
    ja ne razumijem zašto bi zadržavali napadača kojem je najveći problem zabiti gol, čovjek nema dobru završnicu, pa nije Boban idiot
  • skener
    3.8k
    Imamo li mi danas jedan liječnički pregled? MPV
  • kajsitilud
    688
    Mogo bi i jos jedan. Jucer navecer sam u kroli sjedio u radicevoj i vidim Morisa Valincica. Viknuo sam mu Morise jel dolazis u Dinamo, veli on naravno i baci :up: :wink:

Jesam i ja sad insajder? :joke:
  • skener
    3.8k
    da je bilo tko od novinara imao ovakav susret sve bi već gorilo od ekskluzivnih saznanja. Tako da ovo tvoje je nešto o čemu naši novinari mogu samo sanjati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.