• GOAT
    3k
    Takve ozljede se danas puno efikasnije liječe nego prije i posljedice nisu tako katastrofične. Perisic je imao takvu, Van Dijk, Rodri, Militao i Wirtz koji je po novome u Liverpoolu

Prije godinu dana su trazili famoznih 8-10 milijuna za njega
  • rokikaciga
    2.3k
    Oporavak je mukotrpan ali igraci se cesto vracaju jaci nego prije. Pogotovo ako su mentalno na mjestu.
  • Paggini
    54.9k
    Osoba koja se razumije u to mi je objasnjavala da je kod kriznih najbitnije da se ne ponovi u rasponu pola godine/godinu od oporavka, nakon toga se koljeno potpuno oporavi i sraste, ako je rehab bio ok.

Tako da jbg, rizik je, ali ako se decko oporavi u studenom, prosincu, ostane u Osijeku, opet pokaze trenutke briljantnosti, ode on u Belgiju za 5 milja eura a mi cmoljimo za njih svaki prijelazni rok ala Frigan/Beljo.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Za nas bi ovo trebalo bit low risk - high profit. Vrijedno rizika. Nama treba napadac ,ok ne mora ove sezone, koji je razina mandze u dinamu, ili jos bolje Eduarda.

Kupit takvu razinu ne možemo jer je u hr nema, izvana preskupa a ni proizvodnja baš nije neka u zadnje vrijeme.

Metković je predodredjen za to i ako je prije bio preskup, sad je vrijeme za taj relativno mali rizik.
  • NitkoBitan
    27.6k
    Kako se nitko nikad ne trga za nase igrace sa polomljenim kriznim ligamentima :chin:
  • E46
    1.5k
    nemoj me krivo shvatit al samo ne bi htio da uopce imamo ideju i takve kombinacije na razini tovarluka, ali naravno svako ima svoje misljenje pa tako i ideju za nesto..ja bi samo volio da imamo na svakoj poziciji po 2 igraca i da nema izmisljanja pozicija jer je to grozno izgledalo prosle godine
  • ElDorado
    4.4k
    Nije mi jasna logika zasto bi ga Osijek sad jeftino prodavao a ne cekao njegov oporavak i vracanje u formu. Nije im skup.
  • Ludovic IX
    8.9k
    oni bez 15 milja eura od "sponzora" ne mogu preživit a navodno im sponzor zavrće pipu
  • Dzoni
    1.5k
    Pogotovo ako su mentalno na mjesturokikaciga

Tu dolazimo do problema. Matković mi se ne čini da jedan od tih s glavom na mjestu
  • Dinamo-SB
    373
    Što se Matkovica tiče,mogu reci da koliko ja znam barem otvoreno njegova obitelj nije za Hajduk. Ako i je slučajno,to nije izraženo niti je itko upoznat s tim.
    Vrijedna i radišna obitelj,rodom je iz BiH Bos. Posavina .
    Ako je cijena okej, vrijedi se kockati,ali biti svjestan da on nece biti prvi napadac. I obavezno mu je potreban dobar mentor u svlacionici.
  • Zagi
    10.3k
    molim te update tocnog i definitivnog sastava prema novim vijestimaPaggini

Nisam danas imao vremena pratiti zonu. Ulogiram se maloprije, vidim ovu notifikaciju i mislim si to je to, El Torro pred vratima. Ajmo crtati nakon kaj sve pročitam. Kada ono imam kaj vidjeti...

Mi bumo dali malog na čiji potencijal se kladim zadnje 3 sezone za igrača koji je navodno
    -propuh u glavi
    -ima strgano koljeno
    -ima statistiku prosječnog defanzivnog veznog na 9ki

Ma kategorički odbijam vjerovati da je ovo ozbiljna kombinacija.

Vjerujem da Osijek želi Vrbu, tko nebi?
    Vjerujem i da Šišić želi obrnuti neku pinku na klincu koji, po svemu sudeći neće više igrati ozbiljan nogomet.

Ali da smo mi baš vesla sisali... E, to ne vjerujem.
  • Dinamo-SB
    373
    FB-IMG-1750434237065.jpg

Nikad se ne zna,ni ovom gospodinu s lijeva nitko nije predviđao karijeru kakvu je imao...Specifican mentalitet se krije u tom gradu.
  • Facke
    6.2k
    Steka potpis Petkovica s super klubem v Turske teri mu je na dan potpisa stel podvaliti mensu placu nek prije toga dogovorenu.

Bole mu je iti v Spanjolsku :)
  • dzis
    1.1k
    Palac gore za Matkovica. Ako bi se iskombinirali i on i Beljo to bi bio jedan od najjacih transfer rokova ikad za nas
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Jos ce on zvati Bobana da ga pita jel.ona ponuda Jos vazi:mask:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.