• wolfgang14
    2.5k
    e jebiga facke, paggini đabe otišo u teretanu sad
  • Zagi
    10.5k
    Ja sam ga ucrtao, kraj priče.
    Ne želim ni čut!
  • KtcGoat
    793
    tak sam ja jednoj maloj sliko 20kg vise neg kaj radim, na kraju mi svejedno nije nis pomoglo jbg
  • Haza
    10k
    Jako mi je drago da je Mikić napravio najbolji mogući potez za svoju karijeru. Ugovor sa Škegrom mu traje još godinu dana, i tu isto treba pametno odigrati...:)
    Ono što sam saznao, Jagušić nam ipak ne dolazi sad, nego na zimu. Procjena je da je za Jagušića najbolje da se još razvija u Belupu. Obzirom da su na njegovoj poziciji Stojković, Vidović i Mudražija, ima smisla njegov ostanak u Belupu do zime.
  • Omake
    10.2k
    8HLtp4y.png

Tu su negdje Beljo i Mierez. Beljo djeluje sposobniji igrati u momčadi koja ima više posjeda, a Mierez bolji za tranziciju i kontrapressing. S tim da je Mierez vjerojatno odigrao najbolji nogomet karijere, a Beljo bi to tek trebao, vjerojatno za 2 ili 3 godine jer je većini napadača peak s 25 ili 26. Za Villarreala nema graf jer nema dovoljno minuta, uvijek je to nešto sitno. Ne znam u čemu je problem. Što je kolega rekao, on na mahove baš izgleda kao Raphinha. I ja sam u klubu ovih što još vjeruju u Cordobu. Mislim da bi mu najbolje legla nekakva uloga kao Raphinha u Barci, gdje je on tu samo da utrči u prostor u pravo vrijeme ili prenosi u traziciji, a drugi lome 1v1 i kreairaju.
  • skener
    4.7k
    Indexovi novinari su se prvi probudili pa pišu o propadanju Valinčića i dolasku Beljie.

Jedino potencijalno zanimljivo, ako je točno, je informacija o klauzuli
    Beljo je izrazio želju za dolaskom. Problem bi mogla biti odšteta. Beljo je prošlu sezonu proveo na posudbi u bečkom Rapidu što znači da nije Augsburgu u prvom planu, no u ugovoru ima odštetnu klauzulu od pet milijuna eura.

Dinamo pokušava dogovoriti nižu odštetu, ali transfer bi po svemu sudeći bio jedan od najvećih ulaznih u povijesti kluba
  • Filip Međimurje
    314
    A znači li to da ga kupimo i pustimo da je tamo na posudbi, ili na bilo koji način zakaparimo? Ili tek onda kupujemo? Jer potencijalno ako nastavi pružiti odlične partije bi mogao biti dosta skuplji.
  • NORTE
    17.2k
    Da dovedemo Belju ne bih bio oduševljen, a koštao bi dinamo ko suho zlato.
    Zato mi je svejedno, mislim da postoje bolji napadači za tolike milijune eura.
  • Maximo
    797
    https://youtu.be/ZVnI25OEf7s?si=inod-C69VxnRemkA

Ovo mu je recimo jedna od boljih tekmi za rapid, na početku je imao kriminalan promašaj, poslije bio dobar, ali sviđa mi se radna etika za momčad i proigravanja suigrača
  • Shkera
    557
    Čak nije toliko promašaj koliko je golmanova dobra obrana.
    Dobra njegova tekma, na Brunu me podsjeća u najboljim danima.
  • Tvrdica McTvrdi
    988
    Nitko ne hita 130 kg s ovim leptirićima. 15 max
  • Orc123
    12.4k
    Zvone nece imat presicu kako je najavljeno? Mislim reko je da nakon 1.6. ce imat pravo predstavljanje i rec koji su planovi itd....
  • Nolifer
    11.8k

Baš to htio postaviti, al da se ne ponavljam.

Stvarno ga i oni kenjaju sad. Nadam se da će se to riješit u Dinamovu korist taj Valinčić....

A Za Belju, veliki plus :up:
  • CastAway1986
    3.3k
    Od ovih koje još kao treba rjesiti za Belju , Valinčića i Jagušića palac gore..Radeljic ne.
    Ako ima imalo šanse probati dovesti Ćaletu Cara makar na posudbu ..
  • El Madrigal
    515
    Još da za stopera dovedemo Čaletu Cara i to bi bilo toNoel

Tvoji snovi ili? Nisam primijetio uopće da se njega spominje, ali definitivno DA! Samo, šanse gotovo nemoguće postoje. Treba Erlića zamoliti....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.