• Zagi
    10.1k
    Nisam naviknut na ovakve prijelazne rokove.
    Ti, ti i ti van, a ti, ti i ti untra i idemo igrati.

A višemjesečna drama? Zvone , di će ti duša....
  • mosad
    1.4k
    Već vidim javljanje Ines Gode uživo s terena u Istanbulu i intervju s bratom nakon njegove dvije asistencije za Kangu
  • OsamŠest
    5.5k
    Garantiram da na ovu ekipu ce doc još 6 igrača baremaustrijanac

Kolega @Zagi je stavio 8 upitnika, to je to u principu.. :grin:
  • Davieboy86
    550
    Majku ti milu kad se sjetim dvomjesecne muke sa Cordobom zlo mi bude. Vecerasnji mode: Mrzla Bavarska pivurina, vesela njemacka cigara i citanje Zone te gustanje kao svinja u blatu
  • marcio amoroso
    42.6k
    Garantiram da na ovu ekipu ce doc još 6 igrača barem.austrijanac

Na ovu koju je on stavio ne vjerujem da će doći baš još 6 igrača, ali par sigurno hoće. Vjerojatno će neki i otići koji su kod njega unutra.
  • Mlađi referent
    13k
    Sve to oke dečki moji, ali zašto ovako rano završavamo poslove? Treba čekat kraj roka u ligama petice pa će se onda kapitalci koji ne nađu klub sami nudit!!! Nije dobro, nije!!!
  • Paggini
    53.1k
    Toliko me oprao suludi hajp zbog ideje DDBa da sam morao otici odraditi trening da ispucam energiju

W4cwonx.jpeg

BOŽE VRATI NAM ZA TIH 27 STATIVA I PREČKI I DAJ NAM DDB-A
  • rokikaciga
    2k
    Rijeci jednog HNL igraca za Belju "zvijer, jos dok je bio junior se vidjelo da je igracina i da ce biti reprezentativac"

Ovo je rekao nakon sto je kao klinac (juniorska dob) igrao protiv tog mog poznanika. Fizicki mocan, tehnicki na mjestu...kretnje i taktika je malo kaskala ali ocito je to sada nadogradio i nagraden je sa skoro 20 golova i 5 asistencija.

Beljo ako dode je pravi kapitalac.
  • Jurki
    17.8k
    a de je ono? Treba cekati kraj prijelaznog roka, tad mi mozemo pokupiti kapitalce.
    Da, na papiru to izgleda slabo, nedoreceno, mlitavo.. ali zato ima odlucnosti, vjere i šusa u te igrace kaj su dosli.
    Nogomet nisu momcadi na papiru, vec je to odlucnost i vjera da bu to sve dobro.

Ne znam zakaj i zbog cega, nakon svih trauma u proslom prijelaznom roku, smiren sam jer sve ima smisla barem meni. I ne mislim da je Boban nepogresiv, ali je nova transfuzija tu, koja nas bu pogonila narednih 5-6 godina.
    Prosla sezona je tek zavrsila, jos rane nisu zacijelile, ali jedva cekam da krene Hnl i da se neki racuni poravnaju.
  • OsamŠest
    5.5k

Mislio sam da noćas nema spavanja zbog bombi, ali sad kužim.. :grin:
  • Noel
    12.4k
    Pobrali sve najbolje iz HNLa. Najbolji lijevi bek austrijske lige , Vidović, Dejan Ljubičić i Beljo. Još da za stopera dovedemo Čaletu Cara i to bi bilo to. Dobar tek.
  • Jaki991
    299
    mislim da bi se Jagusica vise guralo na 10-ku nego na krilo
  • rokikaciga
    2k
    Da dode DĆC na stopera mislim da bi isao urologu zbog preduge erekcije.
  • Dani Olmić
    1.6k
    bome ti to dobro udaraš po utezima … jesi namjestio 130kg za sliku ili udaraš zestoko? :joke:
  • Paggini
    53.1k
    Stavio sam jos 30 kila na kablove jer mi je premalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.