• crophantom
    1k
    Ma dobar je, ali dobar je i Beljo, samo dosta mlađi.
    Beljo 1. Špica, Kule s klupe, jos fali neko da bude treći napadač, meni zvuči skroz dobro.
    Ali neznam kome ćemo Kangu uspjeti uvaliti. Gdje su Turci kad ih čovjek treba.
  • Pacho
    2k

Jos uvijek sam na Juanovom vagonu. Jos ima mjesta, ali uskoro zatvaramo vrata :cool:
  • Paggini
    57.3k

Pišem te u "ima nešto u njemu" ekipu, @Droljo, @Izet Hajrović i ja smo usamljeni
  • Dani Olmić
    1.7k
    Ako mene pitaš DDB ili Ramon, rekao bi i jednog i drugog pošto su obojica zvijercine - jedan je veliki borac i killer a drugi je naš, mladi, potentni napadac koji zeli igrati u A repki, a dolazak u Dinamo bi mu bio pravi put ka tome…

Podrzavam dolazak DDB ako dode - to je onda ogroman ogroman posao Bobana… znamo kolko ga silno zeli Augsburg nazad zato sto se pokazao u Austriji
  • Nolifer
    11.8k

A kaj misliš, čemu ona zadnja pjesma u glazbenoj temi :joke:
  • JMastermind
    804
    alo momak, jesam nebitan al i ja sam u tom fazonu. Piši me negdje sa strane.
  • Jurki
    18.3k
    Privlacila me uvijek ta regija, a znao sam jezik dosta dobro i prije selidbePacho

Jebate led a @Omake pocel uciti spanjolski, zavrsil u Paragvaju u prdekani jer su mislili da je Escobarov daljnji rođak u potrazi za izgubljenim blagom da izbavi Ojedu iz ruku argentinskih posrednika i dopelja ga v Zagreb.
    A mi zacvikali s Cordobom.
  • Pacho
    2k

Tad sam citao, ali nisam bio registriran jos
  • Paggini
    57.3k

Nisi članarinu uplatio dečko
  • don
    14.1k
    kakav odmor za oči u temi za razliku od današnje šizofrenije
  • FrodoJePurger
    370
    @Omake može samo usporedba dvaju bikova hrvatskog i argentinskog kada stigneš :strong:
  • Chempers
    718
    Beljo bi stvarno bio bomba od transfera kakvu dugo nismo imali
  • Jurki
    18.3k
    malo si gruntam.. nek te @Omake malo poduci, trebamo nekakvog skauta iz Juzne Amerike.. tu smo sfušali zesce.. od perverzije Andersona Coste koji je kostal do Carlosa valjda jedinog Brazilca na svijetu koji ne zna stopati loptu... pa da dalje ne nabrajam..
  • pešća
    369
    Za sada ide sve po spranci i zadovoljan sam, ali imam dvije opaske. Radeljic mi se nikako ne svida i smatram da bi trebali dovest jako ime na krilnoj poziciji koje po mogucnosti moze odradit i na jednoj i na drugoj strani.

Prvenstvo pocinje u kolovozu, a EL krajem rujna. Mislim da mozemo pricekat malo jer ce nam se otvorit mnoge prilike.

Ovo kaj smo doveli i kaj je u planu je dosta zeleno. Pa i DDB je jos mladac kojem fali iskustva. Fakat trebamo jednog pravog kapitalca, a mjesta za popunu su jos samo na stoperu i krilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.