• FrodoJePurger
    352
    @Omake može samo usporedba dvaju bikova hrvatskog i argentinskog kada stigneš :strong:
  • Chempers
    700
    Beljo bi stvarno bio bomba od transfera kakvu dugo nismo imali
  • Jurki
    17.8k
    malo si gruntam.. nek te @Omake malo poduci, trebamo nekakvog skauta iz Juzne Amerike.. tu smo sfušali zesce.. od perverzije Andersona Coste koji je kostal do Carlosa valjda jedinog Brazilca na svijetu koji ne zna stopati loptu... pa da dalje ne nabrajam..
  • pešća
    330
    Za sada ide sve po spranci i zadovoljan sam, ali imam dvije opaske. Radeljic mi se nikako ne svida i smatram da bi trebali dovest jako ime na krilnoj poziciji koje po mogucnosti moze odradit i na jednoj i na drugoj strani.

Prvenstvo pocinje u kolovozu, a EL krajem rujna. Mislim da mozemo pricekat malo jer ce nam se otvorit mnoge prilike.

Ovo kaj smo doveli i kaj je u planu je dosta zeleno. Pa i DDB je jos mladac kojem fali iskustva. Fakat trebamo jednog pravog kapitalca, a mjesta za popunu su jos samo na stoperu i krilu.
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Može netko bi zadovoljan, a netko nezadovoljan, ali činjenica je da bi Beljo bio kapitalac kakvog trebamo u napadu. U HNL-u bi zabio samo više nego u Austriji. A ako ulovimo i Matkovića to bi zvučalo jako dobro, pogotovo u usporedbi s tim da je Zona donedavno bila u svakodnevnim bitkama treba li prvi napadač biti Kulenović ili Kanga :lol:
  • Pacho
    1.5k

Evo svida mi se Néiser Villarreal. Za njega su bili zainteresirani neki jaci klubovi, ali je malo splasnuo hype. Ubio je na U20 Juznoamerickom turniru za reprezentaciju.

Nek @Omake baci oko.
  • Jurki
    17.8k
    kaj je najgore imamo pod ugovorom lijevonogog stopera a on je u Poljskoj.. a iskreno ne sjecam se da je napravil neke zesce zajebe.. ak me moja luda tintara dobro sluzi svaku tekmu je odigral minimalno korektno.
  • Zagi
    10.1k
    Znači ovak to trenutno vidim (DDB edition!):
    dzg2526.png
    Vjerujem da će se Valinčić i Jagušić završiti. Valinćić ne košta previše ,a Jagušić bi bio lud da ne ide nama i još k treneru koji ga je prepoznao i gurnuo.

Ne znam, ak Zvone dovede još solidnog lijevog stopera i razbijača 6icu, past ću u nesvijest.
    Meni je ovo super.
  • Paggini
    53.1k

HNL 92 boda, cetvrtfinale EL
  • Zagi
    10.1k
    Ne ne ne. Bio sam kurčevit početkom ove sezone, oh kako se to odbilo u glavu.
    Igrati ćemo dobar nogač, to mi je dosta.
  • Paggini
    53.1k

Aj i ja sam zbog DDBa u hajpu, treba reci ipak HNL 88 bodova, osmina finala EL
  • Marcinko
    710
    Beljo mlađi, igra u jacoj ligi i zabio vise golova u jacim natjecanjima od Miereza. Ja bi radije Belju.crophantom

Gledao sam Belju u Europi, nosio je na leđima Rapid, strašno je napredovao u odnosu na igre u HNLu.
  • mosad
    1.4k
    Osvojiti EL i preplivati Bospor. Ništa manje
  • Paggini
    53.1k
    Osvojiti EL i preplivati Bospor. Ništa manjemosad

Ako dovedemo lijevog stopera, da. Ovo sam racunao prema @Zagi prognozi gdje igramo s 10 igraca, bez lijevog stopera
  • austrijanac
    7.3k

Garantiram da na ovu ekipu ce doc još 6 igrača barem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.