• don
    13.5k
    stavia max kilažu za sliku, vrati sad na 5 slobodno :joke:
  • pešća
    330
    jesi namjestio 130kg za sliku ili udaraš zestoko? :joke:Dani Olmić

Lijevo dolje je njegov uteg.
  • Facke
    6.1k
    Pumalu decki pumalu. Bude tu posla realizerati transfer Belje. Svabi su zilavi. V Augsburg je dosel novi trener Sandro Wagner i sigurne ga bude stel pogledati prije prodaje. Uz to Jurendic vise nije sportski direktor. A novuga jos nemaju.
  • Paggini
    53.1k
    Pa daj nam Facke barem jednu vecer da sanjamo...
  • wolfgang14
    2.4k
    e jebiga facke, paggini đabe otišo u teretanu sad
  • Zagi
    10.1k
    Ja sam ga ucrtao, kraj priče.
    Ne želim ni čut!
  • KtcGoat
    658
    tak sam ja jednoj maloj sliko 20kg vise neg kaj radim, na kraju mi svejedno nije nis pomoglo jbg
  • Haza
    9.9k
    Jako mi je drago da je Mikić napravio najbolji mogući potez za svoju karijeru. Ugovor sa Škegrom mu traje još godinu dana, i tu isto treba pametno odigrati...:)
    Ono što sam saznao, Jagušić nam ipak ne dolazi sad, nego na zimu. Procjena je da je za Jagušića najbolje da se još razvija u Belupu. Obzirom da su na njegovoj poziciji Stojković, Vidović i Mudražija, ima smisla njegov ostanak u Belupu do zime.
  • Omake
    9.3k
    8HLtp4y.png

Tu su negdje Beljo i Mierez. Beljo djeluje sposobniji igrati u momčadi koja ima više posjeda, a Mierez bolji za tranziciju i kontrapressing. S tim da je Mierez vjerojatno odigrao najbolji nogomet karijere, a Beljo bi to tek trebao, vjerojatno za 2 ili 3 godine jer je većini napadača peak s 25 ili 26. Za Villarreala nema graf jer nema dovoljno minuta, uvijek je to nešto sitno. Ne znam u čemu je problem. Što je kolega rekao, on na mahove baš izgleda kao Raphinha. I ja sam u klubu ovih što još vjeruju u Cordobu. Mislim da bi mu najbolje legla nekakva uloga kao Raphinha u Barci, gdje je on tu samo da utrči u prostor u pravo vrijeme ili prenosi u traziciji, a drugi lome 1v1 i kreairaju.
  • skener
    3.3k
    Indexovi novinari su se prvi probudili pa pišu o propadanju Valinčića i dolasku Beljie.

Jedino potencijalno zanimljivo, ako je točno, je informacija o klauzuli
    Beljo je izrazio želju za dolaskom. Problem bi mogla biti odšteta. Beljo je prošlu sezonu proveo na posudbi u bečkom Rapidu što znači da nije Augsburgu u prvom planu, no u ugovoru ima odštetnu klauzulu od pet milijuna eura.

Dinamo pokušava dogovoriti nižu odštetu, ali transfer bi po svemu sudeći bio jedan od najvećih ulaznih u povijesti kluba
  • Filip Međimurje
    172
    A znači li to da ga kupimo i pustimo da je tamo na posudbi, ili na bilo koji način zakaparimo? Ili tek onda kupujemo? Jer potencijalno ako nastavi pružiti odlične partije bi mogao biti dosta skuplji.
  • NORTE
    16.4k
    Da dovedemo Belju ne bih bio oduševljen, a koštao bi dinamo ko suho zlato.
    Zato mi je svejedno, mislim da postoje bolji napadači za tolike milijune eura.
  • Maximo
    789
    https://youtu.be/ZVnI25OEf7s?si=inod-C69VxnRemkA

Ovo mu je recimo jedna od boljih tekmi za rapid, na početku je imao kriminalan promašaj, poslije bio dobar, ali sviđa mi se radna etika za momčad i proigravanja suigrača
  • Shkera
    85
    Čak nije toliko promašaj koliko je golmanova dobra obrana.
    Dobra njegova tekma, na Brunu me podsjeća u najboljim danima.
  • Tvrdica McTvrdi
    465
    Nitko ne hita 130 kg s ovim leptirićima. 15 max
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.