• Teofil Kateran
    2.8k
    Može netko bi zadovoljan, a netko nezadovoljan, ali činjenica je da bi Beljo bio kapitalac kakvog trebamo u napadu. U HNL-u bi zabio samo više nego u Austriji. A ako ulovimo i Matkovića to bi zvučalo jako dobro, pogotovo u usporedbi s tim da je Zona donedavno bila u svakodnevnim bitkama treba li prvi napadač biti Kulenović ili Kanga :lol:
  • Pacho
    2k

Evo svida mi se Néiser Villarreal. Za njega su bili zainteresirani neki jaci klubovi, ali je malo splasnuo hype. Ubio je na U20 Juznoamerickom turniru za reprezentaciju.

Nek @Omake baci oko.
  • Jurki
    18.3k
    kaj je najgore imamo pod ugovorom lijevonogog stopera a on je u Poljskoj.. a iskreno ne sjecam se da je napravil neke zesce zajebe.. ak me moja luda tintara dobro sluzi svaku tekmu je odigral minimalno korektno.
  • Zagi
    10.5k
    Znači ovak to trenutno vidim (DDB edition!):
    dzg2526.png
    Vjerujem da će se Valinčić i Jagušić završiti. Valinćić ne košta previše ,a Jagušić bi bio lud da ne ide nama i još k treneru koji ga je prepoznao i gurnuo.

Ne znam, ak Zvone dovede još solidnog lijevog stopera i razbijača 6icu, past ću u nesvijest.
    Meni je ovo super.
  • Paggini
    57.3k

HNL 92 boda, cetvrtfinale EL
  • Zagi
    10.5k
    Ne ne ne. Bio sam kurčevit početkom ove sezone, oh kako se to odbilo u glavu.
    Igrati ćemo dobar nogač, to mi je dosta.
  • Paggini
    57.3k

Aj i ja sam zbog DDBa u hajpu, treba reci ipak HNL 88 bodova, osmina finala EL
  • Marcinko
    746
    Beljo mlađi, igra u jacoj ligi i zabio vise golova u jacim natjecanjima od Miereza. Ja bi radije Belju.crophantom

Gledao sam Belju u Europi, nosio je na leđima Rapid, strašno je napredovao u odnosu na igre u HNLu.
  • mosad
    1.6k
    Osvojiti EL i preplivati Bospor. Ništa manje
  • Paggini
    57.3k
    Osvojiti EL i preplivati Bospor. Ništa manjemosad

Ako dovedemo lijevog stopera, da. Ovo sam racunao prema @Zagi prognozi gdje igramo s 10 igraca, bez lijevog stopera
  • austrijanac
    7.5k

Garantiram da na ovu ekipu ce doc još 6 igrača barem.
  • Zagi
    10.5k
    Nisam naviknut na ovakve prijelazne rokove.
    Ti, ti i ti van, a ti, ti i ti untra i idemo igrati.

A višemjesečna drama? Zvone , di će ti duša....
  • mosad
    1.6k
    Već vidim javljanje Ines Gode uživo s terena u Istanbulu i intervju s bratom nakon njegove dvije asistencije za Kangu
  • OsamŠest
    5.7k
    Garantiram da na ovu ekipu ce doc još 6 igrača baremaustrijanac

Kolega @Zagi je stavio 8 upitnika, to je to u principu.. :grin:
  • Davieboy86
    634
    Majku ti milu kad se sjetim dvomjesecne muke sa Cordobom zlo mi bude. Vecerasnji mode: Mrzla Bavarska pivurina, vesela njemacka cigara i citanje Zone te gustanje kao svinja u blatu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.