• Jurki
    17.7k
    Pušačka soba je karcinom Dinama.. da bi Dinamo ozdravio, karcinom mora van tj stanovnici te iste pušačke sobe.
    Pun mi je kurac vise penzionerskog nogometa.. posjed 60+%. a vecinu tog vremena lopta ide od stopera do zadnjeg veznog, pa na krilo i nazad.. i tak u krug..

Zvone samo meti.. Ademi, Zagi, Bockaj, Peric...

Edit: ove koji liju suze za Petkovicem i Pjacom bi pital jel navijaju za doticni dvojac (kojem hvala za sve kaj su napravili za vrijeme svojeg boravka u klubu).. ili navijaju za Dinamo?
  • ElDorado
    4.3k
    ma je naravno brojim igrace
  • YasutoWakizaka
    136
    Opet slažem se dakako s tobom. Tih 12 + 3 golmana je malo. Fali dosta tu još municije.
    Čak i ako ne gledamo da je "top" pojačanje fali ti ti još par kritičnih pozicija tipa lijevi bek, napadač, krilo itd.
  • dumitrumitu
    1.5k
    A od tih 12 je 4-5 za prvu postavu.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    slazem se a imam uvid i u skandinaviske place ,par klubova koji du daleko ispred nas po infrastrukturi , i ni Oni ne placaju toliko koliko mi. Posteno ,uzmi.ili ostavi kako je rekao Boban. No hard feelings, jbg drugo da su top obojica ,i Petko i Pjaca , a Petko odigrao 27 posto tekmi samo . Bez operacije ta ozljeda je misterija i Niko ne zna sta ce biti dalje. Ako je istina da mi se nudila cifra od 750 milja i Jos produzenje na dvije god nakon vazeceg ugovora ,pa stari ti si na konju, a njemu malo. I svaka cast na tome
  • scooniepenn
    4.8k

Stojković može igrati na krilu, Vidović za brz nogomet koji očito želimo igrati ni pod razno nije za krilo, jer je sporiji od Pjace. Dapače, upravo njegovu brzinu vidim kao problem na svakoj poziciji osim donekle 10-ke. Sumnjam da ćemo mijenjati sustav i igrati s dvije špice samo radi Vidovića.
  • YasutoWakizaka
    136
    Fali ti generalno dosta da imaš 22+3. Možda neki mladi iznenadi, tipa Varela.
    Ako može Yamal u Barci i Ligi prvaka, možda on može u Dinamo i Europa Ligi. :D
  • Jaro
    10.4k
    to ne sprječava klub da ga zadrže tu do kraja ugovora iako je odbio noviIzet Hajrović

I sto onda, momcad se rekonstruira - Petkovic je, budimo realni, neprilagodljiv nekom drugacijem sustavu - da bi ga koristio (ako bude zdrav) morao bi sloziti momcad po njemu za jednu sezonu, a onda? Ponovno preslagivanje? Da je potpisao produzetak po Bobanovim uvjetima - bio bi centralna figura i dalje i nova momcad bi se slozila po njemu - al na 3 , a ne jednu sezonu. Ocito Bruno to ne zeli, ili ne zeli za "samo 700-800-850 tisuca godisnje plus bonusi). Jbg, razlaz je jedino rjesenje.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    a tko kaže da bi Petko bio nezadovoljan? Zadnja izjava Tarzana, prije ovog cirkusa, bila je da su se okolnosti promijenile dolaskom Bobana. Da je Petko stvarno želio ići svom silom, znalo bi se to dosta ranije.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Necemo valjda Hoxhu gledat i slijedece sezone? :cry:
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Realno mislim da mi u stvari ni ne znamo barem pola igrača s kojima se pregovara... Karikiram sad, ali realno mi dovodimo bar dva napadača, dva beka (računam da je MV tu), stopera, 3 najmanje krila, vezni red je više manje riješen (tu računam Vidovića, ali bi dobro došla šestica jedna ala. Badelj) Zanimljivo da je jako malo imena krila iscurilo, a tu se mislim radi punom parom. I bolje da nije iscurilo možda, neka nešto bude i surprise! :wink:
  • vjeko1701
    15.8k

Boban Petkoviću nudio dvogodišnji ugovor

Upravo je to Boban i ponudio Petkoviću: dvije godine dodatnog ugovora, nakon što mu aktualni istekne. Boban je Petkovića vidio u ulozi istinskog lidera svlačionice, kapetana i jednog od ključnih igrača. Postavio je Boban pred Petkovića i određena očekivanja, što je normalno za svakog igrača, a posebno za onog koji je od "posebne važnosti".

Boban je Petkoviću rekao da od njega očekuje veliku motiviranost od prvog dana priprema, maksimalnu posvećenost nogometu, te istinsko liderstvo, što između ostalog znači i svojevrsno mentorstvo u svlačionici koja će se na ljeto biti puna novih i mladih igrača, koji će trebati Petkovićevu podršku da se na pravi način prilagode Dinamovim zahtjevima.

Petković takvu ulogu u Dinamu u proteklih sedam godina nikada nije imao.

Međutim, Petković nije bio spreman Bobanu odmah pružiti ruku kao potvrdu dogovora, nego je istaknuo da mu je odlazak u inozemstvo prioritet.
  • Droljo
    16.8k
    realno mi dovodimoDragon1Warrior123

Tak smo realno dovodili i zadnja dva roka pa i dalje nemamo lijevog beka i šesticu. Dozvoli da pušem i na hladno!
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Realno smo i radili remont, pa su ostali svi senatori nakon pretprošle sezone. Samo što je očito da ove godine ipak neko neki K radi. :rofl:
  • ElDorado
    4.3k
    Nakon toliko drame zanima me od ovih koji seru po svemu, tko je to otišao a da je trebao ostati jer bi nam puno značio u stvaranju nove momčadi?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.