• Nolifer
    11.4k

Može biti samo bolji plan. Neka radi čistku. Il bu pukovnik il pokajnik, dalje nema... Al svidja mi se za sad smjer u kojem ide. :up: :strong:
  • Common Sense
    1k
    On je uzet samo kao primjer.
  • mali M
    7.7k
    Imali bumo radnu ekipu bez neke izražene klase. To nije dinamoDroljo

Uvijek, ali baš uvijek će u Dinamu isplivati klasa i igrač poteza, to je neminovno. Ove je sad čista zbog manjka vizije prošlog sportskog sektora.. ali ako sam u išta siguran to je da u Dinamu uvijek ispliva neki novi Boban, Modrić, Baturina, Olmo itd... Dinamo ako se još posloži po ustroju će uvijek privlačiti najtalentiranije klince i među njima nas uvijek čeka igrač poteza. Jedan na tisuću, ali sigurno bar jedan...
  • Crni86
    11.4k
    Bogu hvala pa cemo napokon imati momcad, a ne skup pojedinaca kao do sada. Momcad smo i imali 2018. pa sko radili tako dobre rezultate.

Momcad ce kao i tada opet izbaciti nove olme, petkovice, orsice itd. To su i sami decki skupa s bjelicom naglasavali.
  • keppi
    398
    Na Indexu vijest od prije 15 min.....U Hrvatskoj nestašica lijeka za smirenje MisarSR od 0,5 mg.
    Ima li ovo kakve veze s nama?!
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Nisam jučer komentirao jer sam bio too busy gledajući sve šta se dešava, ali za vas kojima nije jasno zašto se rješavamo svih "senatora". Znači već dvije godine ne igramo dobro, ali nemojmo ništa mjenjati...

"The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results"
  • Izet Hajrović
    5.4k
    nitko ne sumnja niti u njegovo poštenje niti u to da ima plan, siguran sam da želi sve najbolje za Dinamo, ali druga je stvar što je taj plan loš po mojem mišljenju.

Opet ponavljam, smiješni su mi ovi argumenti "svi ste zazivali remont, pa sad cendrate". Pa da, remont apsolutno, ali ne preko najboljih igrača, nego preko onih koji ne valjaju. Ovakav remont nikada nismo radili pa niti slavne 2018./19. Gledam postavu protiv Fenera, samo su 3 nova igrača započeli u prvih 11. Oršić, Dilaver i KTC. Nama će 6 novih igrača biti u prvih 11, a vidjet ćemo jesu li to klase u rangu Oršića, Dilavera i KTC-a. Lisica sigurno nije, tu računaj da ti treba klasa na desnom krilu. Na špici nećemo dovesti boljeg od Petkovića, a još ti treba minimalno 1 ozbiljan napadač na toj poziciji ako odlaze Kule i/ili Kanga. Lijevo krilo, jadni mi ako ostanemo na Vidoviću i nekom slabijem od njega. Veza je već popunjena, to je ajde dobro, ali opet nam tu fali prava šestica koju treba dovesti. Na lijevom beku nam treba barem jedan ozbiljan igrač i još jedan pravi stoper. To je barem 6 "kapitalaca" koji se niti ne spominju, a za 7 dana bi trebali imati 90% igrača za sljedeću sezonu prema riječima novog trenera.
  • Droljo
    16.7k
    Osim lisice nismo vidjeli niti jednog igrača sa olovkom u ruci i dresom na sebi. Treba i to polako krenuti. Bar ovi kao rešeni: Ljubičić, Mudri, Soldo, Vidović...
    Da znamo na čemu smo u ovom trenutku.
  • Ivdzo11
    6.9k
    Petkoviću se nije svidio ugovor koji mu je Boban bio spreman ponuditi za dodatne dvije sezone - 850.000 eura plus bonusi vezani uz Petkovićeve nastupe. I taj mu je ugovor Boban bio spreman ponuditi na jesen, nakon što se uvjeri da je Petković zdrav i potpuno posvećen Dinamu. Nemojmo zaboraviti da Petković u netom završenoj sezoni nije igrao punih sedam mjeseci i stoga se Boban na jedan način želio osigurati. Što Petković nije želio prihvatiti.

Pjaca je pak imao ugovor koji mu jamči 1,2 milijuna eura u sljedećoj sezoni, a ako u njoj nastupi u samo jednoj utakmici aktivirala bi mu se dodatna godina ugovora i to pod istim uvjetima. Bobanu je neprihvatljiva bila klauzula s jednom odigranom utakmicom, tražio je od Pjace da je se odrekne kako bi novi ugovor dogovarali pod drugačijim uvjetima, ali Pjaca na to nije pristao.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Sa 250 na 1,2, Gorici ne moze gola zabit, ali voli nas Markan Dinamo. Marko volila te zena tako :heart:
  • Crusades
    16.4k
    Znači ne bi im dirao postojeće ugovore već je htio pregovarat za eventualne buduće ugovore... hvala na svemu i doviđenja.

Jako veliku žrtvu su morali podnijet obojica.
  • badjibadara
    5.1k
    druga je stvar što je taj plan loš po mojem mišljenju.Izet Hajrović

Plan je daleko od lošeg.
    Imali smo skup kadar koji nikada nije postao ekipa. Rijetko smo gazili uigranim akcijama, rijetko smo čuvali leđa suigraču, ostavljali smo obranu na vjetrojebini.

Vjerujem da se radi na tome da postanemo ekipa, da se gine za suigrača, da se ne ispada kao u pionirima po izgubljenoj lopti, da nam svaki korner nije panika, da nam golovi nisu plod samo induvidualne klase.

U prilici smo da postanemo momčad u kojoj se zna tko šta radi, u kojoj se znaju linije kretanja, u kojoj presing igraju svi.

Put nije lagan. Naprotiv, pun je nepoznanica, ali siguran sam da će izroditi ekipu, a ta ekipa će izroditi kvalitetne pojedince.
  • scooniepenn
    4.8k

Cekaj, a krila nam nisu potrebna? Lisica je u ovom trenutku pojacanje za prvih 11 Osijeka, a ne Dinama. Niti sam histerizirao zbog gubitka naslova, a bome necu niti sada, no remont ne znaci da se treba zadovoljavati s prosjekom. Ako odlazi i Hoxha nama trebaju dva lijeva krila od kojih bi jedno trebalo biti bolje od Pjace (Vidovic ako dolazi ni pod razno ne smije na krilo, jer to nije), a drugo ima smisla da bude top potencijal. Desno nam uz Lisicu treba prvo krilo ili je zaista nekome u primisli da je to u ovom trenutku Lisica.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Vidović i Stojković mogu igrati i na krilu. Lijevo nam treba krilo. Pitanje za kolegu koji kaže da je plan loš? Koji bi on plan primijenio? Najboljem igraču na papiru je bio ponuđen smanjeni ugovor (ne postojeći) i nije pristao. Jedan od problema i jesu bili veliki ugovori i senatori koji su se počeli ponašati kao da su iznad kluba. Petković je htio sve isto, a da ga pol sezone nema, vjerojatno bi tako bilo i sljedeće sezone, nisu se našli i bok.

Što se tiče toga hoćemo li dovesti boljeg od Petkovića (znači li to Petkovića u primeu ili trenutnog jer je to razlika) i Pjace koji iako je dobar izgubio puno toga dobro otprije to tek treba vidjeti. Ne znam čemu skepsa.
    Lisica nije ni došao a već se pljuje po njemu i potcjenjuje ga se, a lik mlad, ima još mjesta za napredak i tek treba vidjeti kako će to ići pod Kovom. Zaboravili ljudi i na Cordobu, ako on ostaje imamo i u njemu opciju desno.
  • Krulek
    830
    " Čistke" i remont u igračkom, ali i upravljačkom kadru su svakako potrebne, jedino će se morati čekati na uigravanje i posljedične trofeje makar dvije sezone. Nadam se da Dinamo to može financijski podnijeti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.