• Droljo
    18k
    Mene samo zanima tko bude sljedeći pjaca pa nam donese qarabag i milan...
  • Izet Hajrović
    5.7k
    pa ok, to ne sprječava klub da ga zadrže tu do kraja ugovora iako je odbio novi, jel?
  • vjeko1701
    16.3k
    A izjava da se vidi vani i da želi otići ovo ljeto?
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    uz svo postovanje kojeg imam prema tebi, kako znas da je njegov plan loš i kad ga baš niko drugi ne zna. Bilo bi krajnke neozbiljno otpisati najbolje igrace /najskuplje a dovoditi zamjene za kikiriki ili novac koji Jos nemas . To bi vise licilo na bivsu upravu nego Novu a pogotovo lisca i profesionalac Bobana. Znamo da se oslobadjaju 2,5 milja eura na dugom stapu,to su ako je limit 750 milja sto je solidna svota za placu jako ozboljni novci i doboljno za 4 prava pojacanja koja se mogu naci za te pare . Dajmo Bobanu vremena i sve ce biti top. Pa samo juicer je zavrsio 4,5 ozbiljnih poslova koje drugi nisu u cijelom svom mandatu. Bit ce sve dobro Izete , znam da volis Dinamo jako puno i da se nerviras kao i ja . Ali sve bude bolje ,ne brini brat
  • Izet Hajrović
    5.7k
    čija izjava? Tarzanova? To on izjavljuje već godinama. Ok, ajde da je i istina, zašto onda plaćamo raskid ugovora na svoju štetu?
  • ElDorado
    4.5k
    Jedino kaj me brine je da trenutno imamo 12 igrača.
    Znaci zicer su: RPG, Lisica, Galesic, KTC, Jakir, Zivkovic, Mudri, Ljubicic, Soldo, Stojke, Kač, Misic
  • Droljo
    18k
    750 milja sto je solidna svota za placu jako ozboljni novciKujtim Shalla

Odradiš 4 godine ugovor u fucking HNL-u i zaradio si 3 mil eura! I to je previše šta dajemo. Nekima je malo...

Jedino kaj me brine je da trenutno imamo 12 igrača.ElDorado

Plus tri golmana i to ti je već 15 :lol:
  • vjeko1701
    16.3k
    Po kome to radimo? A da se počeka službena vijest ili barem neki respektabilan izvor prije nego se ovdje naštanca 10 stranica?
  • ElDorado
    4.5k
    ne razumijem zasto bi imali u svlacionici nezadovoljnike koji ce jebat atmosferu, a s kojima trener nemre ništa?
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    znaci ipak su puni dzepovi bili na prvom mjestu, ludo bi ih bilo zadrzati u tom slucaju. A respekt za sve umjesane. Ne mozemo se sloziti,ponudjeno odbijeno idemo dalje ko ljudi bez pljuvanja. Tako i treba ,a Dinamo je iznad svih
  • YasutoWakizaka
    179

Nijedan golman nije siguran?
    Za Ktc-a se nezna jel je još potpisao ako se ne varam.
    Ljubičić došao nije još uvijek.
    Soldo i Ljubićić predstavljeni nisu.

Ako ideš logikom da gledaš svaki news. Imas 8 igrača po tome.
  • Jurki
    18.3k
    Pušačka soba je karcinom Dinama.. da bi Dinamo ozdravio, karcinom mora van tj stanovnici te iste pušačke sobe.
    Pun mi je kurac vise penzionerskog nogometa.. posjed 60+%. a vecinu tog vremena lopta ide od stopera do zadnjeg veznog, pa na krilo i nazad.. i tak u krug..

Zvone samo meti.. Ademi, Zagi, Bockaj, Peric...

Edit: ove koji liju suze za Petkovicem i Pjacom bi pital jel navijaju za doticni dvojac (kojem hvala za sve kaj su napravili za vrijeme svojeg boravka u klubu).. ili navijaju za Dinamo?
  • ElDorado
    4.5k
    ma je naravno brojim igrace
  • YasutoWakizaka
    179
    Opet slažem se dakako s tobom. Tih 12 + 3 golmana je malo. Fali dosta tu još municije.
    Čak i ako ne gledamo da je "top" pojačanje fali ti ti još par kritičnih pozicija tipa lijevi bek, napadač, krilo itd.
  • dumitrumitu
    1.5k
    A od tih 12 je 4-5 za prvu postavu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.