• Nogo
    7.1k
    Ide objava Lisice večeras
  • don
    13.4k
    ne znan di više izvlače slike novih igrača u Dinamovim dresovima dok su bili dica, mislin da kad bi Salaha predstavili da bi našli njegovu sliku u našen dresu :lol:
  • scooniepenn
    4.8k
    Bilo bi super kad bi mi doveli bolje igrace od Petka i Pjace. Isti cas bih podrzao ovu odluku, ali da sam u to uvjeren bas i nisam. Mi trenutno imamo Nevistica, RPG-a, Galesica (i dalje daleko od pojacanja), Misica, Ljubicica (uvjeren sam da ce biti pojacanje) i Stojkovica. To su igraci za prvih 11. Uz njih imamo vjerojatno Kulenovica, Teophillea, Kacavendu, Soldu, Mudraziju, Hoxhu i Lisicu kao rezerve. Ovo je trenutno tanko da tanje ne moze biti. Neka nam je sa srecom, nadam se iskreno najboljem. Nama u ovom trenutku nedostaju za prvih 11 stoper, lijevi bek, oba krila i napadac, a za klupu desni i lijevi bek, jedna sestica, i jedan do dva napadaca (ovisno o odlasku Kulenovica).
  • Neron53
    1.7k

Pa tko kaze da 90 posto rostera nece biti tu za 8 dana?
    Imamo pod ugovorom 30ak fino placenih igraca, zar ne? Ako je 5,6 prinova vec dogovorena...ne fali nam vec sad vise od 3, 4 pojacanja.
  • Mr Anderson
    12k
    Ja sam stvarno bez rijeci, doslovno bez rijeci.fakin

Ajd da i to vidimo.
  • tp1997
    1.6k
    Opet naglašavam i pitam, odakle su došli ti svi genijalni igrači?

Iz nižih talijanskih liga, Južne Koreje, Zrinjskog, vlastitog omladinskog pogona...

Svi oni su bili samo "prinove", "HNL pojačanja", kako god ih želiš zvati. Ako se tad moglo dobro odabrati, najmanje što Boban zaslužuje je povjerenje da napravi što misli da treba.

I ja sam prema nekim potezima otvoreno skeptičan i to je pravo svakog navijača, ali dramatizirati kao da se klub raspada nema veze s vezom.
  • Kermit
    517
    Pojedinci koji ovdje zazivaju glave, ostavke i odgovornost su imuni na to sto su igraci, kakti veliki Dinamovci na terenu odbili preuzeti svoj dio odgovornosti!pešća

To je to, ODGOVORNOST. Nema nedodirljivih tako da će se igrači u svlačionici morat dobro potruditi da zadrze svoj status i ugovor. Nema življenja na staroj slavi.

Dečki hvala vam za sve, Dinamo mora dalje.
  • rakurs
    1.5k

Bez riječi, ali trkelja na dvije teme bez prestanka :lol:
  • ToTo96
    32
    Tako je i trebalo, da Pjaca i Petković ne dobiju novi ugovor. Ako ne žele biti dio projekta i Dinama kakav se gradi, hvala im na svemu i sretno dalje. Mi navijači smo uvijek tu, bili i ostali. Samo je šteta što se nisu mogli na posljednjoj utakmici pozdraviti sa Sjeverom kako priliči. Ipak su ostavili trag, ali sad je vrijeme za novi Dinamo, borben, pošten i ponosan sa novim/mladjim/gladnijim igračima!
  • Zoran
    213
    Kamo ide Cordoba? Njemu isto raskid ugovora ili posudba?
  • Apostol
    53
    Jedva čekam da vidim ko će stat iza vašeg Bobana kad krene sezona loša, a krenut će
  • Neron53
    1.7k

A ja smatram da je bas on sam kriv za svoje zdravstveno stanje. Njegov stil zivota, netreniranje....
  • modri7
    234
    Bolje da krene loše, nego da završi loše ko prošla sezona. Mnogima je davno trebalo pokazat izlazna vrata. Samo cjepaj Zvone. Trebali su počet cijepat ovi prije tebe pa bi nam sada lakše bilo.
  • Hrc-Vg
    739
    ak Boban nije tvoj, kaj radiš na ovom forumu?
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Kasnimo sa remontom ekipe dobre dvi sezone i jače. Plaćat igrače u našim uvjetima po milion i vise godišnje, a da su pritom kronično ozlijeđeni il ne mogu lomit obrane hrv prvoligaša nema smisla držat vise u klubu bar ne na takvim ugovorima. Malo je ovo sve sok nekome jer se radi odjednom, al drugog rješenja nema. Moramo stvarat nove igrače i rezultate a vrimena nema previše za bacanje i natezanje. A ako već su imali mogućnost igrat za 750k a neće, jbg nije im Dinamo tolika bas svetinja. Sori ljudi al to su činjenice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.