• vjeko1701
    15.7k
    Na ovom forumu se sigurno neće olako izjednačavati bilo koga sa Mamićem. Već si dobio upozorenje jednog moderatora. Ako počneš sad plakat kako te se jadnog napada radi "mišljenja" neko vrijeme ga ovdje nećeš iznositi.
  • austrijanac
    7.2k
    @Nogo
    Jel stižes brate napaćeni kopirat sve vijesti u drugi topic?
  • marcio amoroso
    42.5k

Nije neko vrijeme nego ide odmah trajni. Nemam se ja volje zajebavati niti nekoga školovati tu.
  • Kermit
    516
    ↪Kermit u smrtnom sam strahu od toga što netko ne može podnijeti drugačije mišljenjeApostol

Stari moj, ako ne znaš što je bilo u vrijeme ZM, odi na YouTube pa se vrati na forum.
  • Crusades
    16.4k
    Ako počneš sad plakat kako te se jadnog napada radi "mišljenja" neko vrijeme ga ovdje nećeš iznositi.vjeko1701

gdje nemaš pravo reći ništa drugačije od toga što većina zaluđenih Bobanom misliApostol

:rofl:
  • Blueshadow86
    3.5k
    Nisam izvlačio statistički podatak, ali po upisima je većina bila za remont. Sada kada se isti taj remont događa, odjednom je kuku-lele.
    Jel vi želite gledati onakav Dinamo kao prošle sezone? Ja znam da ja ne želim. Goreg Dinama sigurno nećemo gledati od lanjskog.
    Neka Zvone uvodi reda, sigurno ne radi na štetu kluba, pa nije balavac, neznalica ili nekakav šarlatan.
    Bit će to sve dobro.
  • din
    832
    Ajmo ljudi malo pozitive za novi Dinamo koji se stvara :strong:
  • ElDorado
    4.2k
    Ja samo mogu reći: Zvone nadam se da imaš jako dobar plan

Ne razumijem raskid. Ocito je doslo do raskida s Tarzanom. Nije mi bas drago iskreno
  • Sbkbbb
    333
    Prevelik rizik sad uzima, petka tjeraj pjacu je treba ostaviti
  • dinon7
    1.8k

Ako je od onog usranog Milana napravio ekipu koja je osvojila prvenstvo, poprilično sam siguran da će s Dinamom pokoriti HNL, uzeti kup i složiti dobru ekipu za Europu
  • doubletrouble
    1.4k
    gdje nemaš pravo reći ništa drugačije od toga što većinaApostol

Koliko je ovakvih tuznih citata pred odlazak bilo ovdje moze se dodatan forum otvorit samo za dijeljenje istih
  • Mr Anderson
    12k
    Odlazim sa ovog forumaApostol

Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama...
  • E46
    1.4k
    siguran sam da je tebi uljepsao djetinjstvo, ocito nisi imao prilike gledati Bobana uzivo kad ovakve floskule pricas, jebo te Petkovic.
  • dzis
    1.1k
    Misic ljubicic
    lisica stojkovic vidovic
    Beljo
  • fakin
    868
    Jesu kanga i mmaee jos uvijek igraci Dinama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.