• Marktwain
    422

Jedva čekamo tebe vidjeti tada na prvim crtama kenjanja.
  • Mr Anderson
    12k
    Slažem se s razlazom s Petkovićem, ali mislim da nam je Pjaca još mogao biti koristan. Ne znam, možda Boban vidi u Hoxhi neiskorišteni potencijal. Nadam se da nećemo Vidovića opet gurati na krilo.
  • Apostol
    53
    radim jer volim klub više od Bobana. Za klub dišem budim se i spavam. Boban se malo previše ufuro u ulogu frajera, na lijepom je putu da postane gori od najgoreg ZM. Neke se stvari ne lome preko koljena. Dinamo nije MILAN, gdje ti u startu imaš lovu
  • cibona
    5.4k
    Podržavam odlazak senatora, bio sam za njihov odlazak još prošle godine, međutim to je tada bilo nepopularno mišljenje.

Ono što me zabrinjava što se izuzev Ljubičića (i eventualno Vidovića) ne povezujemo s pravim kapitalcima, već samo dobrim potencijalima.

Lisica nije bolji od Špikića.

Ps. Nije nam trebao tako bolan rastanak s pjacom, imali bismo koristi od njega, ali ako nije htio pristati na smanjenje ugovora, sam si je kriv.
  • Orc123
    11.9k
    nije bolji ni od Cordobe.
  • Kermit
    516
    ↪Hrc-Vg radim jer volim klub više od Bobana. Za klub dišem budim se i spavam. Boban se malo previše ufuro u ulogu frajera, na lijepom je putu da postane gori od najgoreg ZM. Neke se stvari ne lome preko koljena. Dinamo nije MILAN, gdje ti u startu imaš lovuApostol

Stavljati Bobana i ZM u istu rečenicu je za ban.
  • marcio amoroso
    42.5k

Smanji malo doživljaj ako želiš pisati tu. Uspoređivati Bobana sa najgorim Mamićem je jadno, da ne upotrijebim neku goru riječ. Opomena.
  • Neron53
    1.7k

Boban je "nas" vec 40ak godina i ako ne uspije u svojoj misiji...od dobrog dijela ljudi ovdje ce i dalje biti nas
  • Shkera
    60
    Znaci li totalni remont da ostajemo bez titule i iduce sezone ili? Nadam se da ce se netko iz uprave ovih dana obratiti javnosti i objaviti je li cilj ove sezone titula prvaka ili ne. Ako je s kojim igraca? Pa mi smo se od 5 najboljih igraca rjesili 4. Sucic, Baturina, Pjaca, Petkovicfakin

Kovacevic ti je rekao da je, ne brinite se. Idemo jako, svi smo to zazivali i sad puna podrška dečkima. Očekujem novi Dinamo u stvaranju, jako teško će biti i ne očekujem da ćemo odmah sve gaziti, ali moramo tu biti zajedno pa što bude. Ginuti zajedno kako smo na tribinama i ove sezone, samo se nadam da će ovoga puta biti i na terenu odaziva, a ne dignutih noseva kad im se prigovori.
  • Tvrdica McTvrdi
    426
    Ne razumijem ove raskide, ako je procjena da ih ne možemo prodat nekom barem za pol milje eura mogli smo ih ostavit makar odigrali nekoliko utakmice s klupe i zabili svaki gol-dva. Osim ako se nisu odrekli barem 90% ugovora u što sumnjam. Sretno i njima i nama kako god.
  • Apostol
    53
    u smrtnom sam strahu od toga što netko ne može podnijeti drugačije mišljenje
  • Mr Anderson
    12k
    nije bolji ni od Cordobe.Orc123

Hahaha...Lisica je Salah za Cordobu.
  • Neron53
    1.7k

Retorika ti je na tragu ekipe koja je za racun glave Zvoneta tjerala od Dinama jos prije 20 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.