• fakin
    868
    za 8 dana počinju pripreme, a receno je da cemo na pripremama imati 90% momcadi za iducu sezonu
  • marcio amoroso
    42.5k
    Svaka momčad nekada treba remont. Naša je to trebala još prije dvije godine. Tada se to propustilo, propustilo se i prošle godine i sada je došlo vrijeme za nekima nepopularne poteze. Ti dečki koji su danas dobili raskid ugovora su jednostavno za svoja primanja klubu dali premalo i tjt. Klub nije propao ni prije, a neće ni sada.
  • The Undertaker
    8.2k
    Ne znam, odlaze igrači a dolaze uglavnom potencijali, barem zasad. Ovo je, po meni, previše promjena za jednu sezonu. Jest da smo zakasnili sa remontom ali nismo u takvoj banani da tjeramo sve klasne igrače. Čak i da pogodimo sa svim novim igračima (a nećemo) oni nisu ta klasa da napravimo nešto ozbiljnije u EL. Ovo je, za sada, jedva dovoljno za HNL.
  • fakin
    868
    tko ce zamijeniti sucica, pjacu, baturinu, petkovica?
  • Neron53
    1.7k

Je...petko od prije 3,4, 5 godina.
    Proslogodisnji petko je zasluzio manje nego sto mu je nudjeno za ostanak, unatoc njegovoj bolikurcini za
  • mrgud
    448
    Kako da Kovačević igra brzi sa puno inteziteta nogomet sa Brunom.Već vidim situaciju,Lisica probije bok ubaci u šesnaterac a bruno na 20 metara od gola.Za nogomet kojeg želi Boban,za igrače koji ne mogu držati visoki ritam svih 90 minuta bojim se da neće biti mjesta u Dinamu.Vidjet ćemo da li će se i Mišić moči uklopiti u to.Znanje ima ali je pitanje da li može fizički izdržati.Čeka nas potpuno drugačiji Dinamo,možda više ne tako tehnički dotjeran ali puno brži i fizićki močniji Dinamo
  • SjevernaStrana
    2.6k
    I sam sam zagovornik remonta već par godina pa makar to značilo i rastanak s našim najboljim igračima ako će ih se uspjeti zamijeniti boljima. Bio sam protiv dolaska Pjace lani, ali ni on, a ni Bruno pogotovo nisu zaslužili neke komentare.

Dečki, hvala vam na svemu i sretno dalje.
  • Dzoni
    1.4k
    Bez dobrog reseta potrošit ćemo još jednog trenera i opet će igrati stara, teretna i zasićena ekipa kojoj se ne da igrati "manje" utakmice HNL-a.
  • Kermit
    516
    Nama treba roster od 24 igrača koji su gladni uspjeha i točka.

Rijeka prošle sezone je najbolji pokazatelj. Džabe nas roster pun zvijezda kad od njih ne dobiješ effort koji klub kao Dinamo zaslužuje. Jebiga, godine, ozljede, plaća. Stavi sve na vagu i makni emocije i neće. Biti teško odlučiti.

Evo meni je recimo Rog užasno drag igrač I bio bi najsretniji da je zasjao, ali ne da nije nego nije nije. Jebiga, vrijeme radi svoje.

Idemo naprijed, nova energija, nova vibra u svlačionici
  • Zg123
    2k
    Ne vidim problem, obojici je ponudjen novi ugovor s manjim primanjima. Necete? Hvala lijepo i dovidjenja, da vidimo koji ce im to klub dati takve pare pa nismo mi humanitarna organizacija koja ce imati igrace na grbaci do kraja karijere za masne pare
  • tp1997
    1.5k
    Novi igrači, kao što su anonimac iz Serije B i C zvan Bruno Petković i zaboravljeni momak iz došao iz Južne Koreje zvan Mislav Oršić nadomjestili ranije "nezamjenjive" poput Soudanija.

Dramatiziraš jer 10.6. nemamo kompletan roster i jer su otišli Belcar i Cordoba, ajde malo strpljenja.
  • E46
    1.4k
    Ajmooo Zvone cisti one koji ne vole Dinamo i koji ne zele biti dio tvog projekta, noga svima, sram da vas bude sto vam se jos treba platit raskid.
  • pešća
    276
    Pojedinci koji ovdje zazivaju glave, ostavke i odgovornost u kancelarijjama su imuni na to sto su igraci, kakti veliki Dinamovci, odbili preuzeti svoj dio odgovornosti!
  • fakin
    868
    dramatiziram jer odlaze najbolji igraci Dinama. Odlaze sucic, pjaca, petkovic i baturina. Ako mislite da ce njih nadomjestiti hnl pojacanja lisica, mudrazija i jagusic onda jednostavno ne znam sta da kazem.
  • Apostol
    53
    neke se stvari po meni moraju respektirati.Nije on kriv što je bio ozlijeđen, siguran sam da bi igrao da je mogao. Većina vas na njegovom mjestu bi digla sidra i otišli, dok je mogao. On je ostao kad su svi odlazili za transferi ma. Jednostavno tražim respekt za takvog igrača. Ne gledati jednu sezonu nego malo šire otvoriti oči. Bobane čekam ti grešku,jer ako Petko nema pravo bit ozlijeđen jednu sezonu, nemaš pravo ni ti zajebali!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.