• fakin
    868
    Znaci li totalni remont da ostajemo bez titule i iduce sezone ili? Nadam se da ce se netko iz uprave ovih dana obratiti javnosti i objaviti je li cilj ove sezone titula prvaka ili ne. Ako je s kojim igraca? Pa mi smo se od 5 najboljih igraca rjesili 4. Sucic, Baturina, Pjaca, Petkovic
  • Cif
    354
    s kojima smo osvojili titulu ili?
  • Neron53
    1.7k

Pa mogao je frajer ostati za nesto manje para.
    Odbio je, inatio se i mozda ocekivao da ce ga Zvone moliti .....e sad da vidim kako ce proci lijecnicku provjeru bilo gdje...
  • pešća
    276
    Pa mi smo se od 5 najboljih igraca rjesili 4.fakin

Natjecemo se sa Milanom tko ce se rijesiti vise boljih igraca- pobjednik dobiva Modrica.
  • tp1997
    1.5k
    Roga, Franjica, Ristovskog, Belcara, Cordobe.fakin

Zaista, ne znam koji od ovih nam je neophodniji.
  • Pacho
    1.4k
    Nemam nista protiv ako se oslobodeni resursi uloze u top igrace
  • Ludovic IX
    8.7k
    100%.. kovacevicu treba nova svlaciona bez takvog utega. Potencijalno je ovo los potez ako ne dovedemo iole kvalitetne zamjene ali na dulje staze, ovo se moralo napraviti inače bi kova trajao do berbe vinograda
  • Apostol
    53
    mogao je i frajer Boban u vrijeme rata ostaviti malo para u klubu. Ok idemo u remont. Ali neki respekt se mora znati. Petko je to zaslužio.
  • fakin
    868
    a tko je dosao umjesto franjica, roga i ristovskog?
  • rioda
    8.7k
    Baš me zanima kamo će Pjaca. Mislim da nigdje neće dobiti uvjete kao kod nas, pa mi nije jasno kako mu nije u redu ostati ovdje po smanjenim uvjetima
  • Jaki991
    292
    Boban je napravio ono kaj je vecina nas zazivala cijelu sezonu, mozes ti bit najveca legenda kluba al ak patis od kronicne ozlijede koja se konstantno reaktivira i ako je opci dojam da nisi vise onaj igrac od prije 2,3 sezone zbog cega bi te klub placao 1.2 milje godisnje.

Siguran sam da su im ponudili cisto ok uvjete i uz smanjenje place, oni su to odbili i sve 5, idemo jako dalje.

Malo manje emocija i bit ce to ok
  • hardek
    4.7k
    stari 10.06 je, ne znam šta si ocekivao da ćemo potpisat 16 igrača u 7 dana
  • Crni86
    11.4k
    Placete za ovim igracima kao da su bili prvi ove sezone 30 bodova ispred konkurenata. A ne jedva jedvice 2. a par kola prije kraja na skoro 10 bodova zaostatka.

Znam, emocionalno smo svi vezani, pogotovo za petka. Da se lazemo ni ja ne mogu zamislit dinamo bez petka i malo me strah kako ce to izgledati. Ali to su potezi koji su se morali povuc koliko god ne popularni bili.
  • tp1997
    1.5k

Umjesto Franjića i Roga već minimalno trojica.

Desni bek će se dovesti.

Ideja da klub treba imati kompletiran roster 10.6. (dakle prije nego što je prijelazni rok uopće počeo) je nebuloza.
  • dinon7
    1.8k
    Emocije su jedno, realnost nešto sasvim drugo.
    Dva igrača koja bi nas koštala cca 2 miliona eura. Jedan se pojavi svaku treću utakmicu a drugi nije na 30% svojih mogućnost i pitanje je dal će ikada vise biti.
    Ponuđen im je ostanak po drugačijim uvjetima. Jesu mogli pristati? Jesu.
    Zašto nisu? To znaju samo oni.
    Hvala na svemu, pogotovo Bruni ali Dinamo je bio i bit će veći od njih dvojice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.