• Dinamo Sector
    1
    Lik je teško toplo/hladno.,mislim da je veliki problem njegov karakter i bahatost,najviše me kod njega odbija nepoštovanje prema svetom dresu kao i činjenica da je oličenje legije stranaca koji su sretno/spretno dosli to dobrog ugovora sa limitiranim sposobnostima i još se mrgode i negoduju...vise veze imaju nepalci sa Dinamom nego on...
  • Paggini
    52k
    mislim da je veliki problem njegov karakter i bahatost,najviše me kod njega odbija nepoštovanje prema svetom dresu kao i činjenica da je oličenje legije stranaca koji su sretno/spretno dosli to dobrog ugovora sa limitiranim sposobnostima i još se mrgode i negoduju...vise veze imaju nepalci sa Dinamom nego on...Dinamo Sector

Na temelju čega si zaključio da ne poštuje dres ili da se ponaša bahato?
  • Droljo
    16.6k
    Ja se nadam da, kad se posložimo, on bude jedan od tri stopera koji će odraditi sezonu iz snova. Isto mislim i za cordobu i mbukua! Galešić i Mmaee da su prvi stoperski par istre ovod bi se svršavalo po ekranima i jebalo m 'kancelarijama' zašto ne daju deset miljona za njih dva + Janković.
  • miro
    6.6k
    temeljem pristupa na većini utakmica
  • Crni86
    11.1k
    kaj cemo onda s petkom?
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Kvasina je iznio detalje oko sukoba Mmaee - Bjelica. Objasnio je to ovako: Bjelica je imao poseban, povlašteni odnos sa senatorima i njima je dozvoljavao da ne idu baš 100% na treningu. Mmaee-u je to zasmetalo pa se pred svima pobunio zbog toga i tada ga je Bjelica prekrižio.
  • GOAT
    2.8k
    Mmaee from zero to hero :lol:
  • Paggini
    52k
    Odlično, sad ćemo imati borbu jel Mmaee to napravio jer nije htio trenirati ili je to napravio da ispravi nepravdu :cool:
  • Pacho
    1.4k
    Ako je istina, to je samo jos jedan dokaz da je vrijeme za rastanak sa senatorima. Neka ostane Misic, a ostalima hvala i dovidenja.
  • Zg123
    1.9k
    Zar nije receno da je napravio scenu prije utakmice s BVB kad je cuo da nije u prvih 11? Nekako mi to vise ima smisla
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ma htio je ispraviti nepravdu, 100%. :joke: Evo jučer je stavio story gdje trenira individualno.
  • NB86
    16.8k
    To s povlastenim kadrom na treniranju AKO JE ISTINA ne moze proc u top kerestincu, kamoli dinamu. Eventualno jedan igrac tipa petko koji je najveca kvaliteta i rovit je ko on pa hajde, al da imas grupu igra, ne trenira, igra, i da ne proizvedes probleme
  • SAS1987
    17.6k
    Eventualno jedan igrac tipa petkoNB86

I jedan igrać koji ne trenira ruši reputaciju i respekt prema treneru.
  • NB86
    16.8k

Ma ruši al to prolazi, svima je jasno da petko i livaja u svojim godinama i s obzirom da su daleko najbolji igraci hnl-a ne moraju trenirat ko drugi, al kad prestanu nosit ekipu krenu problemi, nama s petkom ove sezone a npr tovarima prosle s livajom kad je imao "slabiju" sezonu pa se odma preispitiva status, 2 mil eura prihoda, itd itd. Uglavnom takve stvari se trebaju izbjegavat
  • rokikaciga
    1.8k
    I pogotovo Petko koji je kronično ozljeđen zadnjih 18 mjeseci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.