• Miro Vugrinec
    8.2k
    Ona situacija kad uopće ne gleda i igrač mu ulazi iza leđa i onda mu uklizava i čistiti gol šansu ga najbolje opisuje kao igrača. Očito zna, ali igra preko kurca.gledatelj

Ta situacija nikakve veze nema s Mmaeom, nego s Ristovskim koji samo pusta igrača u zadnji tren, kao eto ga tebi Sammy pa ako primimo ti si kriv. Ali Mmae se požrtvovno baca i uklizava i sprijecava cisti gol iz greške Ristovskog.

Danas je perfektan, samo jednu situaciju ga je na prvi korak izbacio Lepinjica na centru, sto se zna da Mmaeu nije forte
  • Efes Pilsen
    11k
    Hahaha kakva analiza, Mmae treba imat oci sazad, a Ristovski gleda u kriz valjda dok igrac ide ispred njega. Mislim, iznenadenja nema, ide ocekivano raketiranje jos od objave postava.
  • prefontaine
    2k
    Maee je prvo poluvrijeme odradio vrhunski.
  • gledatelj
    848
    Nisam mislio da je loš bio, naprotiv odlično je odigrao. Ali mi.je baš zapela ta situacija kako nonsalantno pušta igrača. Očito nisam dobro vidio da je Rile tu kiksao pa isprike.
  • Pacho
    818
    Ja ga ne bi jos otpisao
  • dinon7
    1.6k
    Odlična utakmica. Od prve do zadnje minute koju je proveo na terenu
  • Dani Olmić
    1.4k
    Samy je ozbiljan stoper ako uspije poslozit svoje mentalne stvari.
  • Crni86
    10k
    Dobra tekma danas. Krivit ga za onu situaciju moze samo netko tko nije igrao nogomet. Na kraju tu je i Neva mogao poviknuti da pazi da ima leda.

Ali opet toliko kiselih izraza sam imao u utakmicama u kojima je on igrao da se jednostavno ne mogu opustiti kada je u igri.
  • Dzoni
    1.2k
    Stvarno nije loše igrao, međutim teško mi je vjerovati mu da će konačno biti onakav kakvim ga se očekivalo kad je dolazio u Dinamo. Svejedno tražiti novog stopera pod mus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.