• rokikaciga
    713
    Baš, skroz se slažem. Čak i ja koji sam totalni protivnik Mmaeea jer smatram da je debelo preplaćen sam ga branio jučer.
  • Droljo
    14k
    Kad neki shvate da dečko nije kriv za ugovor koji ima bude im lakše u životu. Čovjek je naš (dinamov!) igrač i ništa osim potpore ne zaslužuje. Ne postoji način da vratimo vrijeme i kupimo boljeg stopera. A prosipanje žuči po ni krivom ni dužnom igraču je samo dokaz ne inteligencije pojedinaca. Živeli
  • Praskaton
    4.1k
    A prosipanje žuči po ni krivom ni dužnom igračuDroljo

Jel to vrijedi za sve Dinamove igrače da nisu krivi ni dužni?
    Pretpostavljam da da.A onda tko je kriv? Treći trener u nizu?Ljudi iz marketinga? Skender? ZonaDinamo?

Za ostatak se slažem naš je igrač i nije se sam doveo.Tu sve staje.Premalo je on "kredita" zaslužio u plavom dresu da bi bio imun na kritike,pa i na pljuvačinu.
    Jer prima dobre novce,živi iznadprosječno i njegovo je da na zelenom terenu pruži igre dostojne prvaku Hrvatske.

Sralo se i Petkovicu i Ademiju koji su nam donijeli ipak nešto malo više od dotičnog
  • Droljo
    14k
    Kriva je država i sudstvo što nisu Mamića ranije sklepali pa bi sad ove stvari bile iza nas 5-6 godina. A mi prošli već (bar) druge izbore...

Pljuje se selektivno. Kanga i mmaee su krivi za sve a to što stojković izgleda kao da je jučer naučio, ne trčati, nego hodati. Što baturina nije niti došao na utakmicu, što franjić izgleda amater, petko pete prodaje na centru, neva nemre obranit ni kad ide u njega.. to nema veze..
    Što navijači prekid naprave točno kad treba je cordoba valjda kriv...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.