• Dinamo Sector
    1
    Lik je teško toplo/hladno.,mislim da je veliki problem njegov karakter i bahatost,najviše me kod njega odbija nepoštovanje prema svetom dresu kao i činjenica da je oličenje legije stranaca koji su sretno/spretno dosli to dobrog ugovora sa limitiranim sposobnostima i još se mrgode i negoduju...vise veze imaju nepalci sa Dinamom nego on...
  • Paggini
    51.2k
    mislim da je veliki problem njegov karakter i bahatost,najviše me kod njega odbija nepoštovanje prema svetom dresu kao i činjenica da je oličenje legije stranaca koji su sretno/spretno dosli to dobrog ugovora sa limitiranim sposobnostima i još se mrgode i negoduju...vise veze imaju nepalci sa Dinamom nego on...Dinamo Sector

Na temelju čega si zaključio da ne poštuje dres ili da se ponaša bahato?
  • Droljo
    16.4k
    Ja se nadam da, kad se posložimo, on bude jedan od tri stopera koji će odraditi sezonu iz snova. Isto mislim i za cordobu i mbukua! Galešić i Mmaee da su prvi stoperski par istre ovod bi se svršavalo po ekranima i jebalo m 'kancelarijama' zašto ne daju deset miljona za njih dva + Janković.
  • miro
    6.5k
    temeljem pristupa na većini utakmica
  • Crni86
    10.9k
    kaj cemo onda s petkom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.