• Chempers
    699
    Svasta, tjerate pola ekipe al zato ovog tuduma bi ostavili i davali mu šanse i kojekakve pizdarije. Petkovicev i Pjacin ugovor su problem al njegov je ok :rofl: :yikes:
  • Droljo
    16.8k
    Ja nisam potjerao niti jednog igrača nikad u životu.
    I oprosti što imam mišljenje koje se razlikuje od tvojega.
  • Chempers
    699
    Pa nije nikakvo mišljenje problem, samo me čudi jer baš ovaj je savršen primjer igrača za odstrel za ovaj prijelazni rok. Teška rupetina, upitan pristup i uzasan ugovor za klub. A mi se rjesavamo Petka i Pjace s podrškom foruma dok Mmae zaslužuje novu šansu?!
  • Papastrumf
    17k
    Svasta, tjerate pola ekipe al zato ovog tuduma bi ostavili i davali mu šanse i kojekakve pizdarije. Petkovicev i Pjacin ugovor su problem al njegov je ok :rofl: :yikes:Chempers

Tko je ikada rekao da je Petkovićev ugovor problem? Što treba 16 puta ponoviti da nitko od Petkovića nije tražio da pristane smanjiti primanja?
    Petko je imao ugovor još godinu dana i nitko nije niti pomislio tražiti da ga smanji. Ista stvar je i s Pjacom, nitko ga nije tražio da smanji postojeći ugovor za narednu sezonu nego da se odrekne klauzule po kojoj nakon jednog nastupa u novoj sezoni automatski produžuje ugovor za još godinu dana po istim uvjetima. Zamolilo ga se da o novom ugovoru razgovaraju prije kraja sezone i to je sve.
    Petka je Boban vidio kao vođu i lidera svlačionice. Zašto je on to odbio biti, postavi pitanje Petku. Samo prestanite više širiti razne dezinformacije.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Svasta, tjerate pola ekipe al zato ovog tuduma bi ostavili i davali mu šanse i kojekakve pizdarije. Petkovicev i Pjacin ugovor su problem al njegov je ok :rofl: :yikes:Chempers

Ideš ti jako danas.
  • Jurki
    17.8k
    Pjaca i Petkovic su se sami "potjerali" iz kluba.
    Boban je logicno htel od Petkovica po istim uvjetima da bude vođa nove momcadi, ali da promijeni svoj pristup nogometu.. kasnjenja i pristup na treninzima i utakmicama. Te produzetak ugovora za jos dvije godine po veoma dobrim uvjetima za njega s obzirom na njegove godine i zdravstveno stanje.
    Za Pjacu je vec milijardu puta objasnjeno.

Kaj nam treba da nas Tarzan opet jebe sa svakodnevnim pricama jel Petko ide ili nejde.. i razmisli si kak takve price utjecu na fokus kompletne ekipe tokom priprema.. ako se ne zna dal "predvodnik čopora" ide ili ostaje.

Kaj se Mmaeea tice.. ti si videl dovoljno utakmica da ga mores procijeniti? Mozda i je za vritnjak... za to imamo sportski sektor koji bu to odlucil.. a ne ja ili ti.
  • jakov1
    689
    Ista stvar je i s Pjacom, nitko ga nije tražio da smanji postojeći ugovor za narednu sezonu nego da se odrekne klauzule po kojoj nakon jednog nastupa u novoj sezoni automatski produžuje ugovor za još godinu dana po istim uvjetima.Papastrumf

Unaprijed se ispricavam sto te prozivam osobno, a zapravo ne znam nista o tebi.

Primijetio sam u dosta navrata da imas sklonost oblikovati cinjenice na nacin da se vodstvo kluba prikaze u sto boljem svjetlu, a to je realno ista taktiku kao od trovaca na forumu, jedino sto zastupas suprotnu stranu od njih pa nama koji dijelimo tvoje stavove to ne smeta.

Medutim, u svom pokusaju obrane Bobana, u ovom slucaju Pjacu prikazujes kao seronju i to stvarno nije fer prema njemu. Trazilo se od njega smanjenje primanja od ove sezone ili od sljedece, stvar je ista, on je svoj dio dogovora ispunio i zlocesto je praviti se da je kriv sto je isto ocekivao od kluba s kojim je potpisao ugovor. Klauzula je dio postojeceg ugovora i Boban je u krivo sto ju nije htio ispostovati.
  • Papastrumf
    17k
    Medutim, u svom pokusaju obrane Bobana, u ovom slucaju Pjacu prikazujes kao seronju i to stvarno nije fer prema njemu. Trazilo se od njega smanjenje primanja od ove sezone ili od sljedece, stvar je ista, on je svoj dio dogovora ispunio i zlocesto je praviti se da je kriv sto je isto ocekivao od kluba s kojim je potpisao ugovor.jakov1

Ne znam po cemu si zakljucio da ga zelim prikazati kao seronju? Pjaca je smatrao da se on ne mora dokazivati za novi ugovor i da u tom slucaju zeli otici. Legitimno s njegove strane, ali isto tako nitko ga nije otjerao iz kluba, kao niti Petkovica.

Vodstvo kluba sam itekako kritizirao, pogotovo sportski sektor, a sto nije bas korektno s moje strane prema kolegama.
  • austrijanac
    7.2k
    Bobanovo pravo je tražit uklanjanje te klauzule u svrhu kluba.

A vi droljite dalje kako je Boban smeće i tiranin.
  • Crni86
    11.5k
    od kluba s kojim je potpisao ugovor.jakov1

Od kluba kojeg voli, u kojeg se kune, koji je dom, a ne posao i svakw alicne floskule koje su napisane. Da je to sve istina reko bi on odmah da pristaje na kaj god treba, da nista nije problem.

I ne ne branim Zvonu, ali ak je sve ono kaj je napisao na ig-u istina, onda decko dragi najmanji problem ti je trebao bit odrec se te klauzule i rec okej, pricat cemo na jesen/proljece ja sam za dinamo tu uvijek - trebali vi mene ili ne. Ako sam i ja uteg, sam cu se prvi povuc jer dinamo mi je sve.

Nemojte mi prodavat price o emocijama, ljubavi, djtinjstvu itd, a onda ro sve bacit u kos za 20-30% manju lplacu. Eto da ne bude 1,2 milj nego 700k.
  • mlinchica
    3.2k
    A vi droljite dalje kako je Boban smeće i tiranin.austrijanac

Ne misliš li da je ovo pretjerano? Tko je to napisao?
    Voljela bih vidjeti tko bi se to i usudio ovdje napisati.
    Bilo ih je ali sada šute ili su otfikarili s foruma tak da, ako netko smatra da neke odluke kluba nisu po njegovoj volji, preferenciji i očekivanju, ne znači da misli toliko loše o Bobanu.
    Pretvarate ovo u nekakvu borbu dobra i zla, potpuno nepotrebno.
    Nitko nije nepogrešiv, niti Pjaca, niti Boban, niti Petko.
    Ali da se sere po bivšim igračima, sere se. I ništa čudno.
    Sralo se po Ivanušecu dok nije došla informacija da bi se vratio. Onda je opet bio ok.
    Sralo se po malom Topiću, a sad je već tu neka kombinacija jako prihvatljiva.

Ako je Zvone išta donio, to je ujedinjenje bar u nekoj navijačkoj bazi ovdje.
    Ali kaj se stvarno ne smije reći da ti se nekaj ne sviđa?
  • austrijanac
    7.2k

Nije moja poanta da li smiješ reć nešto negativno, moja poanta je da se Bobana predstavlja u užoj i široj javnosti kao tiranina, te da je u krivu što je ovo napravio.

Nije u krivu jer je to njegovo pravo u svrhu interesa kluba.

Sam odlazak igrača pokazuje tko je u krivu.
  • Crni86
    11.5k
    Ali kaj se stvarno ne smije reći da ti se nekaj ne sviđa?mlinchica

Mislim da se ovdje nikoga ne napada kad kaze, joj petko ce mi falit mislim da treba ostat. Mislim da ce 90% navijaca zalit emocionalno za petkom jer je lik nas najbolji igeac zadnjihh 7 godina.

Ali druga je stvar kad se 25 puta vec ponovi da petko je potjeran, htjela mu se prepolovit placa, zvone trenira strigocu nad senatorima itd - sto nije istina. I to nisu dobronamjerni komentari vec se stavljaju u kontekst kako je kolega reko da se valjda zvone igra tiranina, doso je pokazat svima tko je glavni itd.
  • mlinchica
    3.2k
    Pa dobro, onda možeš tak napisat, a ne one riječi koje si upotrijebio.

da se Bobana predstavlja u užoj i široj javnosti kao tiraninaaustrijanac

Evo ne znam ali ja ovo ne vidim.
    Na forumu mislim da baš nitko to nije pisao, u tom smjeru.
    Ako misliš na komentare po dm, Zorko i ostale gnjide?
    Pa nećemo se valjda po tome ravnati. Oni seru već 2 godine i sve ovakve “rizične” odluke im samo daju goriva.
    To je tak bilo i bit će. Samo dobri rezultati mogu sve to ublažiti, niš drugo.
    Reagirala sam jer se bilo kakva kritika/sumnja/propitkivanje shvaća kao mržnja ili prijezir ili kaj ja znam kaj sve ne, prema Bobanu.
    I zato kaj se ne treba 138 puta napisati za bivše igrače da su “seronje” u nekom smislu.
    Pa jel ja stvarno moram sad tu napisati da sam oduševljena (potencijalnim) dolaskom Radeljića jer inače.. odjebaus mlinchi, mrziteljica?!
    Samo pogledajte prvo tko piše, prije nego reagirate.
  • mlinchica
    3.2k
    Ali druga je stvar kad se 25 puta vec ponovi da petko je potjeran, htjela mu se prepolovit placa, zvone trenira strigocu nad senatorima itd - sto nije istina. I to nisu dobronamjerni komentari vec se stavljaju u kontekst kako je kolega reko da se valjda zvone igra nove glave.Crni86

Gdje se to piše na forumu? Pišu mediji, pišu komentatori na DM, pišu gnjide ali ja ne vidim to ovdje na forumu.
    Možda mi je promaklo, ne znam..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.