• Noel
    13.3k

Navodno je sa Godom bila neka opasna svađa. Negdje je čak Mišković pričao o tome dal podcast ili tako nešto nemrem nać
  • Apostol
    53
    nisam to znao,hvala za info, ali svejedno ne vjerujem da postoji mogućnost da on dođe, a i da dođe da bude pojačanje
  • Zagi
    10.7k
    Goda nam je lani pomogao onim glupim penalomcrophantom

Veliš Goda se isplatio prije nego je i potpisao.
    Nove razine isplativosti. :rofl:
  • dzggzd
    320
    Ja mislim da Goda ima isti problem kao i Petko s pubicnom kosti al nisam siguran
  • Crni86
    12.7k
    Goda u rijeci nije bio los, bio je solidan do dolaska devetka. Sportski je prgav sto mi se svida kod njega.

Kao zamjena ne lose, ali mislim da su to tracevi
  • crophantom
    1.1k
    pa jel idemo u racionalizaciju troškova il nejdemo
  • Common Sense
    1.2k
    Miško je Godu jako cijenio kao igrača. Tko zna, možda ga sad Tarzan preusmjeri kod nas ako ćemo puštat Thompsona prije početka i na poluvremenu.
  • Dadox
    524
    Nije svaki dolazak za prvih 11. Treba netko biti i rezervna opcija.Goda je meni za to top.
  • Crni86
    12.7k
    Izvuc 2 milje za bulata bi bio po meni top posao. I otvara ti dodatne mogucnosti oko dolaznih transfera
  • Blueshadow86
    3.7k
    Goda se ozlijedio u Rijeci, kao i Čabraja i ostali su na nula lijevih bekova pa su ovi brzo dopeljali Devetka iz Istre. Ovaj je solidno igrao, kao i kompletna ekipa Rijeke, imali su rezultate i Goda je tu ispao iz prvih 11, razumljivo. Inače, ne bi imao ništa protiv da nam on bude rotacija na lijevom beku, ali u tom slučaju onda očekujem i bekčinu koji će biti u prvih 11 :smile:
  • Izet Hajrović
    5.8k
    s tim se mogu složiti, da ne bi na kraju ispalo da ostanemo samo na Godi.
  • Paggini
    59.3k
    Ako se ne varam i ako sam dobro cuo u vise navrata, Goda je i dinamovac, a i sestra mu je novinarka pa možemo i preko nje opet zavladati medijima hehe!

Al ne bi mi smetao za dž da bude zamjena nekome ala RPG, samo na lijevom boku. Korektan je igrač
  • Noel
    13.3k

Njegova sestrica, Ines Goda Forjan RTL i šogor Forjan sa Nove tv. Znači mogli bi zavladat na dva fronta. Bez zafrkancije kad je bilo otkaz Bjelici i predstavljanje Cannnavara Ines je napala Manenicu i Marića. Ono kad se derala da im je hladno i da kakvo je to ponašanje da sat vremena kasne. I ko saziva konferenciju isti dan kad su predsjednički izbori. Tak je neka priča bila..
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Bez zafrkancije kad je bilo otkaz Bjelici i predstavljanje Cannnavara Ines je napala Manenicu i Marića. Ono kad se derala da im je hladno i da kakvo je to ponašanje da sat vremena kasne. I ko saziva konferenciju isti dan kad su predsjednički izbori. Tak je neka priča bila..Noel

To je bila njezina kolegica s Nove, a Ines je bila samo u njezinom društvu. A taj Forjan zna biti dosadan na pressicama s provokativnim pitanjima gdje triput ponovi isto pitanje, sjećam se da ga je Bošnir jednom opomenuo.
  • scooniepenn
    5.1k

Mislim da nisi ti mene skuzio. Po prirodi sam optimist i ako u ikoga vjerujem da ce stvari posloziti na svoje mjesto to je sigurno Zvone. Moje protupitanje je vise islo u smjeru da nije poanta u uspijevanju ili ne, i zelim li ja da se uspije ili ne (naravno da zelim da uspije, vise od icega), vec sam samo iznosio misljenje da ne treba otvarati frontove poput Pjace u trenutku dok cemo se slikovito boriti na 10 ili 11 drugih frontova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.