• Sibirski plavac
    5.7k
    Transferfeed

"Bruno Goda from Rijeka is another left-back being considered by Dinamo. It has been noted that he hasn't played much under coach Radomir Đalović. Dinamo has been seeking to strengthen the left-back position, which has been a problematic area for the team for years. They have relied on makeshift options, but with the conclusion of Franjić's loan, the need for a permanent solution has become more urgent. Although Bruno Goda is on their radar, Dinamo is also interested in other left-backs, including Greg Taylor from Celtic and Roko Jurišić from Osijek. However, financial constraints are limiting Dinamo's ability to pay high transfer fees, especially after missing out on Champions League revenue."

S obzirom da ova stranica osim istinitih transfera zna pisati i o tračevima koji nisu ostvarivi/istiniti, ne znam koliko je ovo točno...
  • Crni86
    12.7k
    ova info/trac je preuzeta s jedne fejs grupe koja se u zadnje vrijeme pocela ovdje spominjat, pa sam zakljuci koliko je legitimna
  • hardek
    5.2k
    Goda bi bio dobar ulov za back-up lijevog bočnog. Nama trebaju 2 pa on na free nebi bio loša opcija kao rezerva. Vjerovatno nebi bio ni preskup
  • Sibirski plavac
    5.7k

Nisam znao...
    Ma i pretpostavljao sam da je samo trač u pitanju. Taj transferfeed zna stavit trač o transferu nekog igrača u neki klub bez da uopće navedu izvor. I ajmo onda svi mozgati odkud su oni to izvukli... Za neke vijesti stave izvor, a za neke ne. Neam pojma zašto.
  • rokikaciga
    3k
    Kakav Bruno Goda... covjek ima nekoliko mana zbog kojih bi ga mi razapeli :sweat:
  • Apostol
    53
    Ako Bruno Goda počne igrat za nas to bi bio znak da treba počet pratiti samo klince dinama i to od kadeta pa na niže.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    da treba počet pratiti samo klince dinama i to od kadeta pa na niže.Apostol

Very very close
  • marcio amoroso
    43.4k
    Dinamo trenutno pod ugovorom na mjestu lijevog beka ima samo Bočkaja. Koliko je on realna opcija za ozbiljan nogomet ne znam, ali da moram pogađati rekao bi da je Žorž sa svojih 80 posto spremniji od njega.

Poanta je da Dinamo treba dva lijeva beka i da se sigurno za rezervnog lijevog beka neće istresti neki ozbiljan novac, posebno jer smo tanki na mnogim drugim pozicijama. Ne kažem da je Goda opcija i da on treba biti taj, ali netko tko je free i tko neće tražiti puno novca sigurno jeste.
  • FrenchMontana
    1.4k
    Posto je slobodan, Godu bi bilo dobro uzeti.

Ogiwara, Perkovic, Ljubicic, Stefulj… to su nasi lijevi bekovi zadnjih nekoliko godina, dakle ili loši ili na neprirodnoj poziciji.
    Naravno i RPG takoder van svoje pozicije.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Goda nije mogao do minutaže u Rijeci pokraj Devetka. Toliko o njemu.
  • Dadox
    522
    Nije li on bio ozlijeđen pa oporavak itd,?
  • Noel
    13.3k

Goda nije igrao zbog svađe sa Miškovićem oko novog ugovora..
  • crophantom
    1.1k
    Goda nam je lani pomogao onim glupim penalom, može kao rezervna opcija na beku.
  • Apostol
    53
    a kako su Selahi i Djouahra igrali
  • Izet Hajrović
    5.8k
    bio je ozlijeđen na ljetnim pripremama, a od 1.9. je u kadru i od tada grije klupu cijelu sezonu. Ne znam kakva je situacija s njim, čudno se odvija njegova karijera. Čak je statistički dobar, ali ima tu neka caka. Nije produžio ugovor sa Slavenom, a nije imao ništa dogovoreno nakon Slavena pa je tek u 11. mjesecu 2023. potpisao za Rijeku i nakon dobre sezone, gdje je bio možda i najbolji bek lige, pada u zaborav i Rijeka isto ne produžuje ugovor s njim na tako da je sad slobodan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.