• Crni86
    11.1k
    nisi razumio zasto sam pitao sta ako Boban uspije. Sta ces ti ako Boban uspije kada si toliko siguran u svoju teoriju i tvrdis da to nije nikakva genijalnost.

Sportsku politiku nam ne vodi neki lajbek pa bas da se moze bit toliko siguran u neke odluke da su pogresne. Razumijem propitkivanja, ali ovoliku sigurnost bas i ne razumijem. Osim ako nisi nekakav nogometni mag.

I nije to nista lose protiv tebe, vec da pace mozda savjet da ostavis 10-20% prostora da ce Zvone uspjet s tom idejom (ukoliko ce uopce ici u nju).
  • emilperska
    10.8k
    Skepsa i propitkivanja (zdrava, dobronamjerna) su uvijek dobrodosli.. ali mi boljeg rjesenja i covjeka nemamo za provesti ove "reforme" koje su se trebale provesti prosle godine s 20 mil EUR ekstra budzetu..
    Ovako se to radi u zadnji trenutak, u manje povoljnom (ali i dalje poticajnom) okruzenju..

Zavrsit cemo na štitu ili sa štitom. Treceg nema..

Ja sam osobno uvjeren da ce ZB postaviti temelje nove dominacije za narednih 6-7 godina kakve je i ona garnitura postavila 2017. nakon gubitka naslova.
  • ElDorado
    4.2k
    Mislim da neki očekuju da će Boban napraviti neko čudo u smislu dovodjenja nekog kapitalca poput tovara. Baš suprotno. Sastavit će momčad od mladjih potentnih igrača bez neke izrazite zvijede. I onda će igra i momčad izbaciti ekstra kvalitetu ako postoji. To je jedini ispravni put.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ja sam osobno uvjeren da ce ZB postaviti temelje nove dominacije za narednih 6-7 godina kakve je i ona garnitura postavila 2017. nakon gubitka naslova.emilperska

+ transparentnost, novi kamp, pomaci oko novog Maksimira, sirenje Dinamovstine itd. itd.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Transferfeed

"Bruno Goda from Rijeka is another left-back being considered by Dinamo. It has been noted that he hasn't played much under coach Radomir Đalović. Dinamo has been seeking to strengthen the left-back position, which has been a problematic area for the team for years. They have relied on makeshift options, but with the conclusion of Franjić's loan, the need for a permanent solution has become more urgent. Although Bruno Goda is on their radar, Dinamo is also interested in other left-backs, including Greg Taylor from Celtic and Roko Jurišić from Osijek. However, financial constraints are limiting Dinamo's ability to pay high transfer fees, especially after missing out on Champions League revenue."

S obzirom da ova stranica osim istinitih transfera zna pisati i o tračevima koji nisu ostvarivi/istiniti, ne znam koliko je ovo točno...
  • Crni86
    11.1k
    ova info/trac je preuzeta s jedne fejs grupe koja se u zadnje vrijeme pocela ovdje spominjat, pa sam zakljuci koliko je legitimna
  • hardek
    4.6k
    Goda bi bio dobar ulov za back-up lijevog bočnog. Nama trebaju 2 pa on na free nebi bio loša opcija kao rezerva. Vjerovatno nebi bio ni preskup
  • Sibirski plavac
    5.5k

Nisam znao...
    Ma i pretpostavljao sam da je samo trač u pitanju. Taj transferfeed zna stavit trač o transferu nekog igrača u neki klub bez da uopće navedu izvor. I ajmo onda svi mozgati odkud su oni to izvukli... Za neke vijesti stave izvor, a za neke ne. Neam pojma zašto.
  • rokikaciga
    1.7k
    Kakav Bruno Goda... covjek ima nekoliko mana zbog kojih bi ga mi razapeli :sweat:
  • Apostol
    29
    Ako Bruno Goda počne igrat za nas to bi bio znak da treba počet pratiti samo klince dinama i to od kadeta pa na niže.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    da treba počet pratiti samo klince dinama i to od kadeta pa na niže.Apostol

Very very close
  • marcio amoroso
    42.1k
    Dinamo trenutno pod ugovorom na mjestu lijevog beka ima samo Bočkaja. Koliko je on realna opcija za ozbiljan nogomet ne znam, ali da moram pogađati rekao bi da je Žorž sa svojih 80 posto spremniji od njega.

Poanta je da Dinamo treba dva lijeva beka i da se sigurno za rezervnog lijevog beka neće istresti neki ozbiljan novac, posebno jer smo tanki na mnogim drugim pozicijama. Ne kažem da je Goda opcija i da on treba biti taj, ali netko tko je free i tko neće tražiti puno novca sigurno jeste.
  • FrenchMontana
    1.3k
    Posto je slobodan, Godu bi bilo dobro uzeti.

Ogiwara, Perkovic, Ljubicic, Stefulj… to su nasi lijevi bekovi zadnjih nekoliko godina, dakle ili loši ili na neprirodnoj poziciji.
    Naravno i RPG takoder van svoje pozicije.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Goda nije mogao do minutaže u Rijeci pokraj Devetka. Toliko o njemu.
  • Dadox
    353
    Nije li on bio ozlijeđen pa oporavak itd,?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.