• Noel
    12.1k

Goda nije igrao zbog svađe sa Miškovićem oko novog ugovora..
  • crophantom
    739
    Goda nam je lani pomogao onim glupim penalom, može kao rezervna opcija na beku.
  • Apostol
    29
    a kako su Selahi i Djouahra igrali
  • Izet Hajrović
    5.3k
    bio je ozlijeđen na ljetnim pripremama, a od 1.9. je u kadru i od tada grije klupu cijelu sezonu. Ne znam kakva je situacija s njim, čudno se odvija njegova karijera. Čak je statistički dobar, ali ima tu neka caka. Nije produžio ugovor sa Slavenom, a nije imao ništa dogovoreno nakon Slavena pa je tek u 11. mjesecu 2023. potpisao za Rijeku i nakon dobre sezone, gdje je bio možda i najbolji bek lige, pada u zaborav i Rijeka isto ne produžuje ugovor s njim na tako da je sad slobodan.
  • Noel
    12.1k

Navodno je sa Godom bila neka opasna svađa. Negdje je čak Mišković pričao o tome dal podcast ili tako nešto nemrem nać
  • Apostol
    29
    nisam to znao,hvala za info, ali svejedno ne vjerujem da postoji mogućnost da on dođe, a i da dođe da bude pojačanje
  • Zagi
    9.9k
    Goda nam je lani pomogao onim glupim penalomcrophantom

Veliš Goda se isplatio prije nego je i potpisao.
    Nove razine isplativosti. :rofl:
  • dzggzd
    242
    Ja mislim da Goda ima isti problem kao i Petko s pubicnom kosti al nisam siguran
  • Crni86
    11.1k
    Goda u rijeci nije bio los, bio je solidan do dolaska devetka. Sportski je prgav sto mi se svida kod njega.

Kao zamjena ne lose, ali mislim da su to tracevi
  • crophantom
    739
    pa jel idemo u racionalizaciju troškova il nejdemo
  • Common Sense
    930
    Miško je Godu jako cijenio kao igrača. Tko zna, možda ga sad Tarzan preusmjeri kod nas ako ćemo puštat Thompsona prije početka i na poluvremenu.
  • Dadox
    353
    Nije svaki dolazak za prvih 11. Treba netko biti i rezervna opcija.Goda je meni za to top.
  • Crni86
    11.1k
    Izvuc 2 milje za bulata bi bio po meni top posao. I otvara ti dodatne mogucnosti oko dolaznih transfera
  • Blueshadow86
    3.4k
    Goda se ozlijedio u Rijeci, kao i Čabraja i ostali su na nula lijevih bekova pa su ovi brzo dopeljali Devetka iz Istre. Ovaj je solidno igrao, kao i kompletna ekipa Rijeke, imali su rezultate i Goda je tu ispao iz prvih 11, razumljivo. Inače, ne bi imao ništa protiv da nam on bude rotacija na lijevom beku, ali u tom slučaju onda očekujem i bekčinu koji će biti u prvih 11 :smile:
  • Izet Hajrović
    5.3k
    s tim se mogu složiti, da ne bi na kraju ispalo da ostanemo samo na Godi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.