• dzggzd
    353
    Ja mislim da Goda ima isti problem kao i Petko s pubicnom kosti al nisam siguran
  • Crni86
    18.1k
    Goda u rijeci nije bio los, bio je solidan do dolaska devetka. Sportski je prgav sto mi se svida kod njega.

Kao zamjena ne lose, ali mislim da su to tracevi
  • crophantom
    2.6k
    pa jel idemo u racionalizaciju troškova il nejdemo
  • Common Sense
    1.3k
    Miško je Godu jako cijenio kao igrača. Tko zna, možda ga sad Tarzan preusmjeri kod nas ako ćemo puštat Thompsona prije početka i na poluvremenu.
  • Dadox
    1.2k
    Nije svaki dolazak za prvih 11. Treba netko biti i rezervna opcija.Goda je meni za to top.
  • Crni86
    18.1k
    Izvuc 2 milje za bulata bi bio po meni top posao. I otvara ti dodatne mogucnosti oko dolaznih transfera
  • Blueshadow86
    4.7k
    Goda se ozlijedio u Rijeci, kao i Čabraja i ostali su na nula lijevih bekova pa su ovi brzo dopeljali Devetka iz Istre. Ovaj je solidno igrao, kao i kompletna ekipa Rijeke, imali su rezultate i Goda je tu ispao iz prvih 11, razumljivo. Inače, ne bi imao ništa protiv da nam on bude rotacija na lijevom beku, ali u tom slučaju onda očekujem i bekčinu koji će biti u prvih 11 :smile:
  • Izet Hajrović
    6.3k
    s tim se mogu složiti, da ne bi na kraju ispalo da ostanemo samo na Godi.
  • Paggini
    74.5k
    Ako se ne varam i ako sam dobro cuo u vise navrata, Goda je i dinamovac, a i sestra mu je novinarka pa možemo i preko nje opet zavladati medijima hehe!

Al ne bi mi smetao za dž da bude zamjena nekome ala RPG, samo na lijevom boku. Korektan je igrač
  • Noel
    17.6k

Njegova sestrica, Ines Goda Forjan RTL i šogor Forjan sa Nove tv. Znači mogli bi zavladat na dva fronta. Bez zafrkancije kad je bilo otkaz Bjelici i predstavljanje Cannnavara Ines je napala Manenicu i Marića. Ono kad se derala da im je hladno i da kakvo je to ponašanje da sat vremena kasne. I ko saziva konferenciju isti dan kad su predsjednički izbori. Tak je neka priča bila..
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Bez zafrkancije kad je bilo otkaz Bjelici i predstavljanje Cannnavara Ines je napala Manenicu i Marića. Ono kad se derala da im je hladno i da kakvo je to ponašanje da sat vremena kasne. I ko saziva konferenciju isti dan kad su predsjednički izbori. Tak je neka priča bila..Noel

To je bila njezina kolegica s Nove, a Ines je bila samo u njezinom društvu. A taj Forjan zna biti dosadan na pressicama s provokativnim pitanjima gdje triput ponovi isto pitanje, sjećam se da ga je Bošnir jednom opomenuo.
  • scooniepenn
    6k

Mislim da nisi ti mene skuzio. Po prirodi sam optimist i ako u ikoga vjerujem da ce stvari posloziti na svoje mjesto to je sigurno Zvone. Moje protupitanje je vise islo u smjeru da nije poanta u uspijevanju ili ne, i zelim li ja da se uspije ili ne (naravno da zelim da uspije, vise od icega), vec sam samo iznosio misljenje da ne treba otvarati frontove poput Pjace u trenutku dok cemo se slikovito boriti na 10 ili 11 drugih frontova.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ja sto Sam gledao Godu uopce nije los igrac
  • E46
    2k
    Brunu Godu i njegove roditelje poznam osobno, kao i sestru, jer smo iz istog grada, ono sto mogu reci je kao i kod Hrvoja Ilica, njih dvojicu je Dinamo vrlo rano pokupio iz lokalnog gradskog kluba i oni su prošli komplet kroz Dinamov sustav kao i treći nogometas Hrvoje Džijan. Sva trojica su odmalena familijarno Dinamovci na kvadrat, a nitko sretniji od mene da Bruno bude backup opcija na lijevom beku(tesko ces naci da netko prihvati poziciju rezerve a da je nesto kvalitetniji od Brune).
  • Os doc do sta
    164

Po mojim informacijama Brunci ide van. Al Dinamovac na kvadrat. Ovo za Dinamo je laz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.