• mali M
    7.6k
    .
    Uz ovakav pristup, iduca bi nam bila jos i gora. Hvala bogu pa sada imamo nekoga u klubu tko to vidi pa prema tome i djeluje.DiddyGuela

lupaš bezveze, pričam o stavu vas forumaša koji pljujete i skidate glave kad su svi bili kriminalni. Doslovno se pljuje po nekoliko igrača koji su iznjeli ovu sezonu da se ne srozamo na samo dno dna... Da li su doprinjeli koliko su trebali, pa naravno da nisu kad je rezultat kakav je... ali ih to ne čini najgorim i najvećim problemom Dinama ove sezone...

Ovo što radi Boban doslovno svi zazivamo već 3 sezone i nema veze sa hračkanjem po najboljim Dinamovim igračima jer to radiš i na ostalim temama.. nemojmo se praviti da nije jasno o čemu se tu radi...

ali svaki onaj ko misli da ovakav Pjaca treba bit jedan od najplaćenijih igrača Dinama i jedna od glavnih napadačkih uzdanica u DinamuNoel

naravno da nitko normalan to ne misli
  • criticus
    3.8k
    Subjektivno i emotivno, ali neka Pjace... imamo puno veći problema od njeg.
  • CUCAK
    515
    jasno, al mislim na to ne moraju nužno onda svi igrači u polju biti takvi za takav nogomet (po meni).. recimo dosta ljudi misli da se Vidović ne bi uklopio u takav nogomet, ja suprotno mislim da ako jedan od igrača nije full takav, a sustav bude dobar, da će se lako uklopiti u sustav... Pedro Morales je bio "vucibatina" na terenu, al je znao dobrom loptom totalno ubrzati napad u nekim situacijama
  • Crusades
    16.2k
    Baš... imamo puno kritičnijih pozicija za rješavat, a ne se riješti Pjace pa onda dovodit i još jedno ili dva lijeva krila. Ne znam zašto je turska sila njegov ugovor, čovjek ima solidne brojke u ovoj sezoni. Nije najbrži ili na vrhuncu karijere, ali klasa i potez su još uvijek tu.

Qarabag, hajduk, Rijeka, protiv Slovana bio najbolji na terenu, Milan - među naša 3-4 najbolja igrača ove sezone. Razumijem da ga ne vidiš u ekipi kroz 2-3 sezone, al sad ga "tjerat" iz kluba mi nema nikakvog smisla.

Dajte vi prvo riješite šesticu, lijevog beka i stopere pa onda se bavit s Pjacom.
  • mlinchica
    3.1k
    Ovo sto je germanijak objavio za Pjacu je točno. Boban ga ne vidi u planovima za iduću sezonu, dapače želi ga se rješiti pod svaku cijenu i rekao mu je da je preskup, da može slobodno ići jer ga on ne vidi u planovima. Ako odluci ostati sa ugovorom od 1 mil eura neto, da neće igrat u ovoj zadnjoj godinu ugovora.Miro Vugrinec

Ne čitam Germanijak pa ako možeš malo pojasniti ove tvrdnje koje kažeš da su točne.

Znači, Boban ga ne vidi i želi ga se riješiti pod svaku cijenu, neka ide.
    Dalje pišeš “ako odluči ostati sa ugovorom od 1 mil”.

Pjaci je ponuđena opcija nižeg Ugovora?
    Pjaca odbio ponudu ili još nije dao konačan odgovor?
    Boban ne vidi Pjacu i želi ga se riješiti pod svaku cijenu, neka ide pa je priča oko nižeg ugovora samo opcija kojom ga zapravo želi otjerati jer mu nije u planovima?
  • Common Sense
    929
    Da postoji neki izbor za igrača godine, Pjaca bi vjerojatno bio u nekom užem izboru. Međutim, koliko ja znam, prvenstveno se gleda financijska strana priče. Ide se na "downsizing" u financijskom smislu jer će jedino na taj način klupsko poslovanje biti održivo, a to znači da će od 7-8 najplaćenijih igrača u klubu trenutno, ostati tek pokoji.
  • MAGDA7
    20
    Ja bih rekao da je ili Kevin Carlos ili Cristian Shpendi
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Mislim da ova priča oko Pjace od strane Bobana, ide više u smjeru da neće biti prvi pick na svojoj poziciji , kod Pjace je zanimljivo da je dao više u jačim utakmicama, u malim utakmicama je potpuno podbacio, pogotovo u završnici prvenstva.

Nadam se da je Hazina bomba, Frigan.
  • Laugreano
    4.1k
    Cristian ShpendiMAGDA7

Zadnjih 14 utakmica 1 gol. Ocekujem komentare u razini Kange ako je on u pitanju :D
  • NB86
    16.8k
    Sta ne ide frigan u hsv ?
  • rakurs
    1.4k
    FriganSvi na Sjever

Ugovor do 2028., vrijednost oko 5 milja, standardan... Nema šanse.
  • Žan
    544
    Mozda je Matkovic u pitanju?
  • Sibirski plavac
    5.5k

Shpendi je ove sezone u svim natjecanjima zabio 13 golova, šesti je na listi strijelaca Serie B ove sezone. Redovni u21 reprezentativac Albanije. Lani je s Cesenom ušao iz treće u drugu ligu postigavši čak 20 golova i uzevši titulu najboljeg strijelca lige.

Kanginjo naš dragi je zadnju dvoznamenkastu sezonu imao prije 2 godine, u međuvremenu je u ovom kratkom flop periodu u Dinamu zabio više golova nego u Herthi i Cardiffu zajedno... također stariji je od Shpendija i nije ničiji reprezentativac. O prodajnom potencijalu da ne pričam.

Ako je Shpendi "taj" i naši navijači ozbiljno krenu uspoređivati njega s Kangom, dobro ću se zapitati koliko dinamov puk razumije i kuži nogomet.

Za mene osobno, Shpendi i Kanga su nebo i zemlja, u korist Shpendija naravno.
  • Laugreano
    4.1k
    Ma zajebavam se. Odlican je Shpendi.
  • Sibirski plavac
    5.5k

Nisam ni mislio s ovim komentarom na tebe nego na dio dinamovog navijačkog puka na društvenim mrežama koji sere samo da bi srao o nečemu. Još nakon prošle sezone di su dovedeni upitni stranci, sad odjednom sve strano im je škart... Odjednom im je i gospodin Capellas "strani škart upitne kvalitete kojeg je vrijeme pregazilo" i pitaju se "di su domaći treneri? Svi oni koji su razvili Modrića, Ćorluku, Mandžu i ostale. Po čemu i je ovaj Espanol bolji od naše struke?"

Kakvi likovi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.