• Ritam Ulice
    584
    nama treba netko tko ce odmah bit na raspolaganju. Matkovic je ozljeden i pitanje kada ce na travnjak
  • FrenchMontana
    1.3k
    MV zadovoljan svojim novim trenerom??
    IMG-4805.jpg
  • Žan
    544
    Slazem se ali isto tako bi volio da malog dovedemo, puno toga smo propustili iz Hnl-a zadnje prijelazne rokove, da nije ozlijeden bi bile astronomske cifre koje bi potrazivali..
  • Jurki
    17.3k
    i pitaju se "di su domaći treneri?Sibirski plavac

Kolko ja znam doslo bu samo troje Španjolaca..Capellas kao voditelj, a dvojica kao koordinatori.
    Znaci svi treneri budu domaci. Ljudima je logicko zakljucivanje ocito prekompliciran misaoni proces.
    A to kaj budu neki ljudi iz skole dobili cipelu je drugi par rukava.
  • CastAway1986
    3k
    neznam zašto ali i meni je Cvancara prvi pao na pamet ..Po meni bi bio top pojacanje
  • NORTE
    16.1k
    pitaju se "di su domaći treneri? Svi oni koji su razvili Modrića, Ćorluku, Mandžu i ostale. Po čemu i je ovaj Espanol bolji od naše struke?"

Kakvi likovi...
    Sibirski plavac

Mnogi valjda misle da dobar trener od Kulenovića može stvoriti Gyokeresa.
    Nisu domaći treneri stvorili Modrića, on je talent.
  • Maximo
    784

Nisu domaći treneri stvorili Modrića, on je talent.NORTE

Kako ne, Branko ivanković je izvuko maksimum iz tog podkapacitranog nogometaša
  • mrgud
    446
    Vjerojatno Ramšak jer je njegov menađer već bio u Dinamu na razgovoru kolko mi se čini
  • Crni86
    11.1k
    Ne razumijem samo necije razmisljanje oko Pjace. Ne mice se njega jer je los, jer nije isporucio vec jer ga se ne vidi u rkipi koja se gradi, ekipi koja ce igrati sasvim razlicit nogomet od onog koji Pjaca igra.

Pjaca se mucio sa tempom i u ovom puzevskom nacinu igre. Isporucival je on i zasluzio svoju lovu. I nije to nista protiv Pjace vec se ne ukljucuje u viziju koju Zvone ima za dinamo. I to je ono kaj nam je trebalo, racionalno rasudivanje, a ne da opet emocionalno se razmislja i ostavljaju se razno razni ademiji, ristovski itd. Mi se trebamo oprostit s igracem prije nego sta on krene u silaznu putanju, a ne kada vec godinu dana ne moze uc u formu i drzat intezitet pa da ga onda nitko ne zeli uzeti.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Baš si to dobro opisao, to je radio onaj Berlusconiev Milan kad su bili u naponu...nevjerovatno su dobro prosuđivali kada se nekoga riješiti, a koga zadržati...dok nisu poklonili Pirla, ali tada su se već i upravljački rasuli
  • Izet Hajrović
    5.3k
    nije realno uspjesno promijeniti 22 igrača u jednom prijelaznom roku, pogotovo ne s našim mogućnostima što se financija tiče u ovome trenutku. Imamo dosta hitnijih pozicija za riješiti. Remont apsolutno da, ali ne možeš u jednom prijelaznom roku kvalitetno zamijeniti hrpu igrača. Zar je toliki problem ostaviti Pjacu kao zamjenu za npr. Ivanušeca? Ovako ga doslovno otpisuješ i dovodiš se u situaciju da moraš dovesti 4 krila, a gdje su još 2 lijeva beka, špica, stoperi, šestica, zamjena za desnog beka? Bilo bi logičnije da se za ovu sezonu zadrži kostur Galešić, RPG, Mišić, Pjaca, Stojković i eventualno Petković, na to se dovedu kvalitetne opcije za prvih 11 kao npr. Smolčić, Sosa, Ljubičić, Nordin i još zamjene gdje treba i onda sljedećeg ljeta ideš zamijeniti Nevistića, Pjacu, Mišića i Petkovića te tako napraviš praktički potpuni remont u godinu dana. Nema tu emocija, to je zdrava logika.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

To stoji, ali mi nema smisla se rijesavat najkvalitetnijeg krila koje imas, makar ne odgovaralo idealno stilu kojeg zelis uspostavit, u situaciji dok imas puno gorih pozicija za rijesit i dok nemas pare na razbacivanje.

A to krilo ima svakako samo jos godinu dana ugovora. Pa ako ga ne vidis ne moj mu produzit.

Pa ak se rijesimo Pjace trebamo onda jos i startno lijevo krilo. A ak bumo doveli i lijevo nekog Lisicu onda ja ne vidim da bu to ikako bolje, nego da se jednostavno ostavi Pjaca.

Svakako ga se samo mozes rijesit ak imas ponude za njega i on zeli otic. Inace mu moras dat lovu. Recimo logicnije mi je rijesit se Mbukua kojeg ocito mozemo jednostavno vratit i Cordobe za kojeg smatram da se moze vratit barem ulozeno i onda dovest na desno krilo neko top pojacanje.

Treba valjda rijesavat prvo najkriticnije pozicije, s obzirom na limitiran budzet a onda ic na luksuzna pojacanja sto bi za mene bila smijena Pjace.

Po meni prvo dovedi top pojacanja na desno krilo, spicu (ak Petko ide), sesticu (Ljubicic je za mene 8ica), lijevog beka i stopera. Tu nam treba 5 prvotimaca.

Ne moj otvarat jos dodatne rupe na pozicijama gdje smo barem solidno poslozeni. To je barem moja neka logika.
  • Crni86
    11.1k
    nije realno uspjesno promijeniti 22 igrača u jednom prijelaznom roku, pogotovo ne s našim mogućnostima što se financija tiče u ovome trenutku.Izet Hajrović

Vidjet cemo. Mozda je moguce. Na kraju Zvone ce pokupit sve zasluge ili kritike ovisno o krajnjem rezultatu. Mozda je rjesavanje Pjace upravo kljuc da dode Ivanusec ili nerko njegove kvalitete?

nema smisla se rijesavat najkvalitetnijeg krila koje imas, makar ne odgovaralo idealno stilu kojeg zelis uspostavit, u situaciji dok imas puno gorih pozicija za rijesit i dok nemas pare na razbacivanje.GeneralNapoleon

Ako imas bolju zamjenu, naravno da ima smisla. Na kraju kako cemo igrat momcadski kad ce biti u igri igrac koji prskticira totalno drugaciju igru? Pnda je bolje igrac i slabije kvalitete ali se lakse uklaplja u momcadsku igru.
  • mlinchica
    3.1k
    Ne razumijem samo necije razmisljanje oko Pjace. Ne mice se njega jer je los, jer nije isporucio vec jer ga se ne vidi u rkipi koja se gradi, ekipi koja ce igrati sasvim razlicit nogomet od onog koji Pjaca igra.Crni86

Na temi Pjace se baš o tome piše, da nije isporučio i uspoređuje se njegova statistika čak i sa Špikom.
    Piše se i da je preskup i da Dinamo ne može trpiti njegovu plaću za ono kaj isporučuje.
    Piše se i ovo kaj ti navodiš, da ga Boban ne vidi u planovima i želi ga se riješiti.
    Znači, piše se svašta, a možda 5 ljudi zna pravu istinu.
    I ok, o svemu se može raspravljati ali problem je taj kaj je svatko uvjeren da je njegova tvrdnja točna i onda krene nervoza.

Dok Zvone ne izađe van s nekim planom javno, bude još xy ovakvih priča.

Pa i taj remont svatko ovdje drugačije shvaća/priželjkuje.
    Prema svemu kaj se piše, trebamo (ili se očekuje) promijeniti minimalno 5 igrača iz prve postave, 80% klupe, sve koje smo poslali na posudbu nam ne trebaju, … koliko je to novih igrača?
    Evo, makni Pjacu i tko umjesto njega? Hoxa je bolji i njega ostavljamo ili ćemo kupiti 2 lijeva krila?
    Stojkovića na lijevo? Tko će onda desno? U sredinu umjesto Batija i Sučića?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.