• don
    13.3k
    ne možeš gledati na nogomet tako, ovo je prije svega biznis. Nema tu drag, ne drag, ili jesi ili nisi
  • mali M
    7.6k
    Iskreno mislim da se tu debelo podcjenjuje Pjacu.. Lik je u 44 utakmice ove katastrofalne sezone ugradio 18 G+A (9+9)... Luka Stojkojvić za kojeg ljudima ispadaju bomboni iz usta kad ga spominju je ugradio 10 u 35 utakmica.. A i Stojke nas je pošteno naživcirao sa svojim gubljenjima lopti.. šta bi više od njega? Iskreno, mislim da je Dinamo imao sezonu gdje gazi ligu opet bi od Pjace imali 15-ak (G+A)..

s druge strane, ja ne znam što bi vi točno htjeli od jednog krila? 25 golova i 17 asistencija po sezoni? čemu nam onda služe napadači? Jedan Bati kojeg se hvali na sva zvona je ove sezone ugradi isto 18 G+A u 45 utakmica..

Jednostavno su svi bili koma ove godine... Bruno je ugradio svega 10G+A.. Kulenu ponavljam svaka čast na STATISTICI, ali davno sam pričao o tome, lik je 3/4 sezone zabijao samo Istra/Gorica/Šibenik. tek je na kraju sezone ugradio jedan u Hajduk.. Jednostavno se pokazao da ne može protiv jačih protivnika.. barem ove sezone.. a da ne spominjem Hoxhu, Cordobu, Mbukua sa njihovim dopinosom...

Uglavnom.. baš smo bili koma ove godine i nepotrebno je izvlačiti ikome statistiku jer je sezona bila najgora što smo je mogli zamisliti po ozljedama, trenerima, transferima, lošoj formi, ozljedama golmana i užasnim međuljudskim odnosima sa igračima, jako lošim reakcijama obrambenih igrača... doslovno sve što se moglo loše poklopiti nama se poklopilo..

i izgubili smo prvenstvo na gol razliku.. to je nešto što više treba brinuti sve potencijalne naše suparnike u HNL-u.. mogu se samo nadati da će se nama dogoditi gore od najgoreg, jer sve ostalo im je nedostižan ideal..
  • Paggini
    51.8k
    Ah da, Zonin trademark - kenjanje po igračima Dinama da bi se branilo drugog igrača Dinama.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Nije problem statistika, problem je što Pjace ima jednu utakmicu, pa ga onda PET nema nigdje na terenu. Ne sudjeluje se u utakmici samo golovima i asistencijama...
  • jedan u nizu
    13.6k
    s druge strane, ja ne znam što bi vi točno htjeli od jednog krila? 25 golova i 17 asistencija po sezoni? čemu nam onda služe napadači?mali M

Kulenu ponavljam svaka čast na STATISTICI, ali davno sam pričao o tome, lik je 3/4 sezone zabijao samo Istra/Gorica/Šibenik. tek je na kraju sezone ugradio jedan u Hajduk.mali M

mislim da si sam sebi odgovorio na pitanje.

Nije stvar u tome sto je Pjaca imao 9+9, ili zasto nije imao vise. Stvar je da ostatak vremena nije bio na razini.

Kulenovic je imao sjajnu statistiku, ali vecina ga i dalje zeli van dinama. Zasto ? Jer je drvo bolje od njega 95% vremena.
    I za to se slazes. Kod slucaja Kulenovic se slazes da nije sve u statistici nego na dojmu na terenu i utjecaju na igru.
    Ali kod slucaja Pjaca se ne slazes stime.
    Ili kod slucaja Stojkovic.

Zasto ljudi prefereiraju Stojkovica vise nego Pjacu?
    Jer decko frize, trudi se, pokusava, uvijek bude jedan od boljih na terenu, i uglavnom jedan od rijetkih koji odskace od prosjeka.
    Pjaca zablista nekada, ali uglavnom ne odskace od prosjeka i nemas dojam da se trudi, grize ili pokusava nesto.

Kada vecina obicnih gledatelja vidi da je Stojkovic bolji od Pjace, ne mozes reci da su svi u krivu i da su svi slijepci.
    Velika stvar je dojam na utakmici, a ne samo statistika golova i asistencija.
  • Facke
    6k
    Sve ove kaj se desava su posljedice dva uzasna losa roka Marica i fulane sezone. Ipak je velika razlika u novcima izmedu Europske Lige i Lige Prvaka. Boban zeli remont, a za to treba osloboditi budzet. Tak da je mene sasvim normalne kaj se trenutne dogada. Da sme usli v Ligu Prvaka ili bar jos taj Play Off za Ligu Prvaka onda se verovatne nebi tulke isle na to da se resime nekih visokih ugovora el bi imali vise v blaganje.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Ja bih jos nadodao da treba uzet i u obzir sa kakvim bekovima je Pjaca morao suradivat ove sezone. Franjic i RPG na neprirodnoj strani koji su obojica u tom slucaju limitiraniji prema naprijed.

Mislim da bi Pjaca puno profitirao od trkacki mocnog beka s kojim bi mogao kombinirati. A ne da cesto bude 2v1 pa gubi lopte il mora vracat.

I sa time ne zelim rec da ne moze bolje od Pjace. Moze sigurno jer nije vise onaj stari. Ali su pitanja mozemo li pogodit sa dovodenjem takvoga i koliko bi takav kostao. A s time da je ekipa i ma svim drugim pozicijama u teskoj banani mi nema smisla micat jos i najbolje krilo koje trenutno imamo.

Rijesi se Mbukua i Cordobe i dovedi neko top desno krilo, jer nam tu u svakom pogledu fali kvaliteta. Mislim da jednostavno ima drugih kriticnijih pozicija u ovom trenutku, zbog cega jednostavno ne vidim smisao tjeranja Pjace.
  • mali M
    7.6k
    prebacio sam raspravu o pjaci na njegovu temu jer ovdje nema smisla
  • DiddyGuela
    3.6k
    Uglavnom.. baš smo bili koma ove godine i nepotrebno je izvlačiti ikome statistiku jer je sezona bila najgora što smo je mogli zamislitimali M

Uz ovakav pristup, iduca bi nam bila jos i gora. Hvala bogu pa sada imamo nekoga u klubu tko to vidi pa prema tome i djeluje.
  • Droljo
    16.6k
    Naime, u toj agenciji je i bivši hrvatski nogometaš, a danas jedan od najmoćnijih hrvatskih menadžera Srđan Lakić, koji je glavni za hrvatsko tržišteIvdzo11

I menadžeri imaju menadžere?
  • Noel
    12.1k
    Nemam osobno apsolutno ništa protiv Pjace ali svaki onaj ko misli da ovakav Pjaca treba bit jedan od najplaćenijih igrača Dinama i jedna od glavnih napadačkih uzdanica u Dinamu ne želi dobro klubu. Od igrača koji milju eura godišnje ubire plaću očekuješ da sam rješava Gorice i Lokomotive a ne da gubimo bodove od njih skupa sa tim igračem u prvih 11. Nije sad bitan Pjaca,tu se radi o cijelom sustavu koji je krivo napravljen. Takvu plaću u Dinamu može imat onaj koji će bit prevaga na terenu svaku HNL utakmicu. Pjaca to definitivno bez rasprave nije.
  • hardek
    4.6k
    Realna Pjacina plaća bila bi oko 500 000 godišnje. E sad, da sam za njegovo tjeranje i nisam jer ugovor ima još samo godinu dana i možda ga se moglo istrpit kao rotacijsko krilo iako ima ogromnu plaću opet je u ovoj tužnoj sezoni bio među boljima.

Al Miro uletio sa Pjacom i sada se više nitko ne bavi napadačem. Da nije onaj Cvancara iz Borusije M.?
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Da nije onaj Cvancara iz Borusije M.?hardek

Ne znam baš bi li Zona bila zadovoljna s njim kao što Haza tvrdi.
  • BBB Mataa998
    2.5k

Vecina njih ima big bossa za kojeg radi…
  • Droljo
    16.6k
    Realna Pjacina plaća bila bi oko 500 000 godišnje. E sad, da sam za njegovo tjeranje i nisam jer ugovor ima još samo godinu dana i možda ga se moglo istrpit kao rotacijsko krilo iako ima ogromnu plaću opet je u ovoj tužnoj sezoni bio među boljima.hardek

Pa eto. Da mu se još jedna godina za tih milju što ima i bok. Neće dobit tu milju za godinu nego dvije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.