• Orc123
    11.8k
    Ja i dalje stojim kod toga da Beljo ni priblizno ne vrijedi koliko bi kostao....koliko ga god gledam meni on nije npr. Puno bolji od Kuleta......kako god, nisam njegov fan....
  • Common Sense
    925
    Broj igrača koji će doći ponajviše ovisi o dijelu budžeta koji ćemo moći osloboditi, tu prvenstveno mislim na one koji su najplaćeniji, Petković, Pjaca, Kanga, Mmaee, Bočkaj, Perić, Kulenović, Ademi, Mišić.
  • NORTE
    16.1k
    Beljo ni priblizno ne vrijedi koliko bi kostao....koliko ga god gledam meni on nije npr. Puno bolji od KuletaOrc123

Iako ga jako cijenim zbog svega što je napravio, nakon nekoliko tekmi pred kraj sezone gdje sam malo ozbiljnije pratio njegovu igru usuđujem se reći da je bilo tko bolji od Kuleta.
    Najte kaj zameriti.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    slažem se. Ove sezone ima samo 10 golova u ligi, liga slične kvalitete našoj. Ima lijepo raspoređenih 5 golova po polusezoni. Kule ima 15 u HNL-u, a da je Kangi ušla jedna stativa i da je zabio onaj penal, bio bi na istom učinku kao i Beljo. Beljo nije nikakav upgrade u odnosu na to koliko bi ga trebalo platiti.
  • Laugreano
    4.1k
    Mozda je Ivanusec to krilo, a ne Vidovic.
  • austrijanac
    7.1k
    ChatGPT -> svi mladi igrači povezani s Dinamom -> izbaci Krizyev popis
    (Ne izbaci, al kom se da nek tak traži iako mislim da je očigledno)
  • NORTE
    16.1k
    Mozda je Ivanusec to krilo, a ne Vidovic.Laugreano

A možda su obojica.
  • crophantom
    734
    Pjaca se ne uklapa u brzi moderni nogomet, a bome ni Vidovic bi Ivanusec baš.
  • Izet Hajrović
    5.3k

Mulahusejnović, Matanović, Kevin, Beljo, Šimić, Celar, Matković, Ivanović, Satriano, Vipotnik, Frigan, Bakrar, Ikwuemesi, Rrahmani, Isaac, Ramšak, Traore, Cvancara, Grgić, Shpendi, Koyalipou, Salech, Jutgla, Milošević, Kusanović.Izet Hajrović

Ovo je taj popis, malo filtriran.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Ja bi bio zadovoljan sa Ivanušecom i onim Rumunjom na krilima. Možda želim puno, ali eto... toliko od mene. :rofl:
  • JakovK6
    85
    A možda se vrati Orša ako Pjaca odlazi.. :D
  • CastAway1986
    3k
    Iskreno meni je Matanovic bolji izbor od Belje plus mislim da je otkupna cijena koju Augsburg traži za njega veća..Dao je 10 golova u austrijskoj ligi koja je ništa specijalno , recimo Patrik Mijic iz puno slabijeg Hartberga je dao 12 ..
    Ako ga ipak Zvone uspije dovesti neću se previše ljutit jer mislim da može zabiti petnaestak komada u HNL-U što bi uz efikasnija krila trebalo biti dovoljno da uzmemo titulu..
  • CastAway1986
    3k
    meni je na početku svakog prijelaznog roka prva želja uvijek ista , Luka Ivanušec :rofl:
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Dečki, toliko smo tu zagovarali beskompromisnost, a sad nam smeta. Da, Pjaca je napravio veliku stvar svojim golovima, ali nije bio na razini, nije radio razliku u HNL-u, nikakvu. Bolje da ide negdje gdje će igrati, nego ovdje biti na klupi sa plaćom kralja. Boban ima viziju i to je to, ide bez kalkulacija za najbolji Dinamo
  • CUCAK
    515
    nek se nitko ne uvrijedi, ali mislim da se malo pretjeruje zadnjih dana s konstrukcijom "brzi nogomet"... pa ne znači to odmah da cijela momčad mora "letit" po terenu i imat speed "99" u igricama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.