• Droljo
    16.3k
    Ajmo se orijentirat naNoel

...dobre igrače kakvi nam trebaju iz koje god lige bili...
  • Noel
    11.8k

Kaj te točno muči onda kod Lisice i Jagušića ili nekog drugog dobrog HNL igrača?
  • Droljo
    16.3k

Da ti odgovorim protupitanjem, to si ti odlučio da je lisica dobar HNL igrač ili netko drugi?
  • ElDorado
    3.9k
    Misliš da je loš HNL igrač?
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Garcia i Kovacevic su u najgorem slucaju u deset deka. A s obzirom da je Kovacevic Hrvat dajem njemu prijednost.

Makar bih volio neko jace ime mislim da ce ipak kljucno biti kako ce se odradit remont igrackog kadra a ne tko ce biti trener.

Da nam kadar nije srozan na najnize grane od strane vafla, ne bi diskutirali o tome koji trener treba dobit otkaz jer cemo popusit naslov, nego bi se diskutiralo koji trener treba dobit otkaz jer nismo dovoljno bodova ispred drugog i jer nismo prosli grupnu fazu LP (kao dok je bio Cacic).

Ukoliko kadar ostane isti, a po trenutnim navodima bi cak mogao biti slabiji, bit ce opet opet mucenje i navjerojatnije jos jedan gubitak titule. Jer u tom slucaju bi nam trener morao biti doslovce magionicar.

Ja sam netko tko zagovara igrace iz HNLa ali po cemu je Lisica ista vise od prosjecnog HNL krila? I kako bi prosjecno HNL krilo trebalo bit nama pojacanje? Pa najbolji primjer je Spika koji je bolji igrac od Lisice.
  • znajdatevolimja
    315
    PSK, iako znam da nije najdostojniji sportski portal, objavio da je Sopić sve bliže Dinamu
  • Droljo
    16.3k
    Misliš da je loš HNL igrač?ElDorado

Uopće nije bitno šta ja mislim.
  • ElDorado
    3.9k
    bravo tak i ja mislim. Ja neam pojma jel Lisica igrač za Dinamo ili nije. Mi ćemo to tek vidjeti. Al onaj ko je zadužen za to misli ili zna da je. Pa mi je onda glupo pisati kao koji kurac dovodimo bezvezne igrače i slično.
  • Navijač Dinama
    10k
    Sopić sve bliže Dinamuznajdatevolimja

:rofl:
  • Dzoni
    1.3k

Jasno je sve da je Kovačević novi trener Dinama, nepotreban i glup članak
  • Jaro
    10.1k
    ha i onaj koji je doveo Cordobu, Mbukua, Kangu, Mmaea je mislio da su oni igraci za Dinamo a mi to nismo mogli znati pa su vecinom docekani s odusevljenjem. E pa sorry, ko se opece (ne jednom) i na hladno puse. Moj pristup sad ide kontra - nek oni dokazu da zasluzuju ista pa cemo lako kasnije... I ekipa u odjelu i ekpa u trenirci i ekipa u dresovima...

Uostalom, tako smo docekali i Orsica i Petkovica - "onaj iz koreje" i "onaj kaj se potuca po talijanskim pripizdinama i igra igrice". Sami su zaaluzili kasniji status
  • ElDorado
    3.9k
    da slažem se. I to ti je razlika između onog koji zna i onog koji misli da zna. Nema garancije.
  • znajdatevolimja
    315

Mislim da u kvaliteti između njega i Sopića i nema neke razlike. Živi bili pa vidjeli..
  • keppi
    362
    Dosta se ovdje provlačilo pitanje Garcia ili Kovačević, a na kraju će to biti treneri Dinama i našeg "omiljenog" suparnika. Meni se Garcia činio ok jer forsira igru "od noge do noge" i voli kombinatornu igru, ali recimo prije greške Suška na jučerašnjoj tekmi u prijenosu je izašao podatak da je Belupo do tada imao 67 % loptu (ako sam dobro vidio) po čemu bi bilo da i Kovačević voli posjed.
    Iako sve ispada pomalo bizarno jer nam je prvak države klub čiji trener tako reći izbjegava posjed i radije igra na kontre.
  • crophantom
    609
    Ak dolazi Sopa, ovog Paušića nek ostavi u Poljskoj, samo to mogu reći.
    Ne želim ga gledati blizu Dinama ni slučajno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.