• keppi
    362
    Veliko je pitanje tko će ostati. Nadam se da Petković hoće, a samo s njim nije lagano. Iako su ih većina novinara i navijača već potjerala iz kluba tu su još i Ademi, Rog i Ristovski, Franjić ...(mislim da to još nije potpuno sigurno da odlaze) pa od ostalih Mišić i Pjaca...ima tu kod nas svega. Pri tome ne mislim da su svi oni neki problemi, nego ipak imaju neki svoj personality i treba se znati prema njima postaviti.
  • ElDorado
    3.9k
    Garcia - dva puta Istra ništa posebno, neki odron u Portugalu di je brzo dobio otkaz i pomoćni u Nizozemskoj
    Kova - Varaždin uveo u prvu ligu, uspješna sezona do bolesti, Slaven digao sa zadnjeg mjesta i finale kupa

Ja imam osjećaj da neki padaju na Garciu samo zato jer je Španjolac, mlad i zgodan, a seru po Kovi jer priča kako priča i navodno ne govori engleski.
  • Niko1986
    1.6k
    Točno to, ne znam kako će ispasti s Kovom, ali kada se uspoređuje s Garcijom ovaj nije ništa puno bolji osim što je zgodniji i ima španjolski naglasak. Kova je preuzeo momčad na zadnjem mjestu i od ekipe kojoj se predviđala borba sa Šibenikom došao na prag četvrtog mjesta i finala Kupa. Pri tome ne igra polubunker kao Šafarić nego se nadigrava sa svima. S tom igrom jednom dobije Dinamo 4:1, drugi put izgubi 5:0, ali ne odustaje. Zaslužio je šansu jednako kao i Garcia, ako ne i više.
  • ElDorado
    3.9k
    Ja se nadam da nitko neće ostati nakon jučerašnje igre. Šalim se naravno. Ali većina nabrojanih će otići. Sasvim sigurno. Vjerovali ili ne ali ja bi volio vidjeti Roga da ostane jer sam siguran da je bio izgubljen u trenerskim gimnastikama, a isto sam siguran da je on jako dobar igrač.
  • ElDorado
    3.9k
    da i sa puno lošijim igračkim kadrom od Istre
  • keppi
    362
    Rog je stvarno veliko pitanje.
    Ako mu mi zahvalimo onda će otići u Rijeku i tamo biti jedan od glavnih igrača, a ako ga ostaviš...tu su još Mišić, Ljubičić, Pavić, Soldo pa možda i Belcar....pa na neki način i Kačevenda i Mudražija.
  • Droljo
    16.3k
    Kova je preuzeo momčad na zadnjem mjestuNiko1986

Samir toplak je par ekipa spasio od ispadanja i bio svojedobno naj dugovječniji trener u hnl-u. Jel on trener za ekipu koja cilja na prolazak grupe u ligi prvaka?
  • Niko1986
    1.6k
    Toplak se nikada nije borio za Europu, nikada nije igrao finale Kupa, nikada nije igrao lijep nogomet.
  • Crni86
    10.8k
    mario Kovacevic se nikad nije borio za opstanak…

Uveo je vz i odmah iducu sezonu bio 5./6. i omogucio je varazdinu stabilnost da ostanu prvoligasi do danas. Inace su ulazili i ispadali kao i ostali drugoligasi.

Belupo je uzdigo od predzadnjeg mjesta od prosle sezone i 1 boda u prvih 5 kola ove sezone do 5. mjesta te finala kupa.

I onda se komparira sa trenerom koji je trenirao klub iza kojeg stoje spanjolci. Ljudi nisu svjesni da logistika koju ima istra nema niti jedan klub iz hnla izvan velike cetvorke. Kakvom lakocom istra moze dovest igrace nasprem belupa. I svaka cast garciji na svemu ali rezultat im je ove sezone slican, sa tim da je garcia upravo zbog te logistike spanjolaca imao puno puno puno lakse uvjete od kovacevica.
  • Droljo
    16.3k
    Jedno nepopularno: u HNL -u nema trenera za dinamo (možda ni igrača) i ako ćemo se zadovoljiti sa kovom, garciom ili koskim i lisicom možete se polako navikavati na sezone poput ove.
  • Crni86
    10.8k
    pa ove sezone nismo uopce dovodili igrace iz hnla vec bas suprotno…. Dovodilo se od svukud samo ne iz hnla.

Vec 20 godina dovodimo igrace i trenera iz hnla i s njima osvajamo prvenstva, igramo dobro europu itd.
  • Droljo
    16.3k

Mi smo trebali narasti toliko da sad vraćamo sosu i ivanušeca uz možda jagušića i/ili nekog takvog mega talenta iz naše lige a ne da se okrećemo istri, belupu, lokomotivi i osijeku za pojačanja i trenera. Nadam se da u klubu nisu lako zaljubljivi kao neki na forumu i da ne budu doveli svakoga tko nam zabije gol i trenera koji odškoluje naše trenere koji ne mogu objasniti igračima da trče i ne gube lopte na centru.
  • Noel
    11.8k

Slažem se. Ajmo se orijentirat na korejsku ligu pa dovest novog Oršića ili talijansku drugu ligu pa dovest novog Petkovića. Te izlizane fraze u HNLu nema igrača ili trenera za Dinamo mi idu na jetra. Najveće uspjehe klub je radio sa HNL igračima. Jagušić Lisica su na putu da budu novi Mandžukić, Brozović,Rog,Ivanušec Šunjič Majer Livaković Jakić Šutalo itd.
  • Crni86
    10.8k
    pa tko kaze da se ne radi na tome? Na kraju spominjali su se i jedan i drugi… Radi se i na jagusicu kaj su neki tu i pisali.
  • don
    13.1k
    svatko tko u izbor novog trenera gleda isključivo nogomet i njegovu filozofiju a ne izgled, jezik i državljanstvo zna da je Kovačević bolji trener za Dinamo od Garcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.