• Jaro
    10.1k
    samo nemoj financije spominjati - koliko su ukupno kostali Jakir, Bjelica i Canavaro ove sezone? Dodaj im.jos Biscana proale godine, pa i Cacica pretprosle...
    Ako se ima za baciti 2 milje za Cordobu, 1,8 za Kangu... ima se bome i za trenera. Koliko ce Kovacevic sad dobiti? 10 ili 20 puta vise nego do sad?
  • Kujtim Shalla
    5k
    Dobro jutro ,ajmo.od danas pozitivnom,konavno imamo covjeka koji ima plan ,viziju. Ajmo se skupa radovati , citati vijesti i komentirati pojacanje,odlazke . Pustiti da se radi i taj rad onda ocjenjivati kad dodje vrijeme. Sta je bilo bilo je ,nema povratka. Naviknuti na uspjehe ,Puno smo suza i zivaca potrosili over sezone ,bilo je i kratkih Ali malobrojnih uspona pa opet prizemljenja . Pravi karusel od sezone. Zvone sad na posao i sretno
  • Dani Olmić
    1.5k
    imamo love za lijepe otpremnine, sto je po meni najveca glupost na kojoj smo se ove sezone razbacivali … ali je nemamo da bi posteno privukli neko jace ime da mu ponudis dobar ugovor ..

Kad pomislim kolko smo bacili na otpremnine, mogli smo dovest nekog dobrog napadaca :lol:
  • Davieboy86
    517
    Zar nije pisalo kako je Garcia odbio Dinamo jer zeli odraditi jos jednu godinu u Istri? Mislim da sam negdje citao…Cudno, s obzirom da je navodno
    potpisao za Tovare.
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    Mislim da nemaju smisla ovi komentari o budućem treneru, koji su svi na isti kalup i svjedoče o skepsi prema Kovačeviću. Nemojte zajebavat, skeptični ste prema treneru koji je s Belupom završio peti u HNL- u?

Ako je klub, odnosno Boban, odabrao trenera za sljedeću sezonu, to je tomu tako. Sviđao nam se ili ne, očigledno je da neće doći do promjene zbog toga što Belupo pod pritiskom sve utakmice odigrao katastrofa, pa smo eto sad još više skeptični. Uostalom, da je to bio upitan faktor, onda se sigurno ne bi ni razglabalo o treneru koji dolazi iz Belupa, nego o nekom s većim kompetencijama i jakom zaleđinom.

Sve što se može u ovom trenutku je biti čovjeku podrška da napravi nekakav rezultat. Slažem li se s izborom? Ne, nikako. Može li gore od zadnjih šest mjeseci? Vjerojatno ne. Barem se nadam da ne.
  • austrijanac
    6.8k
    Slaven i Istra imaju gotovo identične statistike ove sezone (Belupo nešto veći posjed i broj dodavanja, ali zanemarivo). Identičan broj ispucavanja, Belupo mrvu viši broj duela, dok Istra ima nešto manje vraćanja po tekmi.

U suštini, obje ekipe su igrale dosta slično (statistički), te u tom direktnom h2h dajem prednost Kovi jer Slaven je, budimo realni, na početku sezone bio jedan od kandidata za ispadanje (pogotovo tu na Zoni). Igrače ni ne treba uspoređivati, tu Istra dakako ima prednost - zato sad i želimo igrače od njih. Slaven mimo Jagušića nije ni vrijedan spomena.

Kova po meni bolji izbor, s lošijom ekipom napravio je debeli overachieve.
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    Uzmi u obzir, a to se ne zna ili namjerno prešućuje, da je Istra dobrano podigla ljestvicu davanja igračima. Neki idu i na 250 k eura godišnje, lagano. Belupo to može samo sanjati, dok će ovi u potpunosti prestići i Rijeku, ako već nisu.

Druga je stvar što ljudska percepcija i dalje seže do one Pamićeve i “moji igrači nemaju za sladoled” pa misle da je u Istri i dalje takvo stanje, a da ih vodi novi Xabi Alonso s klupe.
  • vjeko1701
    15.4k
    U Istri već davno nema problema sa poštenim ugovorima, još pred koju godinu su neki igrači odbijali druge HNL klubove, uključujući i Rijeku jer su u Istri imali više nego im se nudilo.

Istrin problem je bila neambicioznost vlasnika jer im je klub bio zadnji po prioritetu u hierarhiji. Igrače su dovodili prekasno i nisu radili planske zamjene. Ako je istina ono kaj se pisalo, da su u svojim planovima Istru stavili na drugo mjesto, odmah iza Alavesa, brzo će biti stalan konkurent za top 4.
  • Laugreano
    4.1k
    Nova pojacanja su Sosa, Ivanusec, ljubičić, Badelj, Jagušić, Mierez
  • keppi
    362
    Sigurno da Kovačević nije loš trener, ali mene više muči što su neki već spomenuli, a to je pitanje autoriteta....tj. dali će se uspjeti nametnuti našim "zvjezdicama". Nekako mi čovjek premiran i tih izgleda.
    Druga stvar je zbilja podosta čudna...Kovačević nas može potpuno ukopati...izgubio je u prvenstvu, a sada ako osvoji kup.... to je još triput gore i onda lagano dođe na našu klupu.
    Ako će i biti naš trener, to nikako nije smjelo izaći u javnost prije kraja prvenstva i kupa.
  • ElDorado
    3.9k
    ok slažem se. Ali koja to zvjezdica ostaje?
  • dmil
    697
    jel to insajderska ili mokri san nas forumasa?
  • Laugreano
    4.1k
    Koliko i tvoj post da dolaze Rozić, Belcar i Lisica.
  • dmil
    697
    pa evo Belcar je pola godine u klubu gdje nije odigrao ni 90min, nepotrebni trosak za kojeg nitko neće odgovarati, jer to je mantra ovog kluba, Bobanu je olakotna okolnost sto nije imao nikakve veze s tim fijaskom

Rozic i Lisica je spominju kao pojacanja danima, pa sam po toj pretpostavci isao, Sosa sumnjam da dolazi, isto kao i Ivanusec, pogotovo Mierez, jedino tko je moguć s tvog popisa je Jagušić, Badelj i sam vaze s mirovinom. Nitko sretniji od mene da dođu, ali sanse su minimalne za sve. Koliko sam pročitao ovdje Ljubičić je ostavstina bivšeg SDa, a Boban je samo zavrsio posao.
  • Laugreano
    4.1k
    Mogu ti nabrojat jos 20 igrača koji se spominju. Vecina igraca koji se spominju nikad ni ne zavrse u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.