• hardek
    4.5k
    Nisi me skužio. Ja govorim da sam na njegovom mjestu nebi pristao na to i išao bi sebi gradit karijeru negdje drugdje. Puno toga govori o njemu ako pristane na to.

Nije isto pristat bit pomoćni Bjelici, Jakiru pa čak i Cannavaru ili Kovačeviću kojem je 5. mjesto u HNLu najveći uspjeh
  • Jaro
    10.2k
    Jebes i trenera kojem ce netko drugi slagati pomocnike...
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Zapravo nije mi bitno tko će iduće sezone biti trener, samo da Perković nije dio stožera, što se mene tiče nek Plavko vodi momčad, samo maknite Sandra Perkovića iz stožera.
  • NitkoBitan
    27k
    Jebes i trenera kojem ce netko drugi slagati pomocnike...Jaro

Meni se cini da je uvjet novom treneru da primi Perkovica il kog vec fikusa u novi stozer. Nije Perkovic samo tako usetao u Cannavarov stozer, netko je Talijanu uvjetovao ili nesto slicno.

Mislim to je vec u pocetku signal novom treneru da ne postoji potpuno povjerenje :roll:
  • Noel
    11.8k

Možda čovjek uživa bit pomoćnik i u tome se vidi. Ima puno takvih u nogometu. Uhljeb par exellance. Pogotovo u Dinamu. Bit dio stožera 5 različitih trenera u Dinamu moraš baš bit pravi gazda uhljeba.
  • Pacho
    1.2k

Ovo je kao sol na ranu...
  • austrijanac
    6.9k

Pa nije to baš neka novost, to su znali svi insideri i neinsideri.
  • Pacho
    1.2k

Ma znam, ali sam se ipak nadao da nekim cudom nije istina
  • The Undertaker
    8.1k
    Ne znam što ste se uhvatili Perkovića. Svakom novom treneru je korisno imati u stožeru čovjeka koji već poznaje klub i igrače.
  • Laugreano
    4.1k
    Nas kolega Daliban je jos davno zazivao Kovačevića, s toga ne trebamo bit zabrinuti :)

Kovačević treba biti novi trener i SD treba izbaciti Rileta i Ademija iz momčadi na zimu.
    Daliban, 6 months ago
  • Odani Zgd
    543
    Dinamo može i mora bolje što se tiče trenera,jbg tko god bude podrška,iako Kovačević nije moj izbor.Skoro sam popušio ban zadnji put ovdje radi spominjanja Čabraje,meni osobno bi on bio bolji izbor,tu su u par deka,ako se već nije mislilo dovoditi neko veliko trenersko ime.
  • mali M
    7.6k
    Ma gle, do sada nismo toliko imali problema sa "tko" je trener jer je momčad bila balansirana pa smo ocjenjivali prema europskim uspjesima. Kako je momčad debelo podbacila igrački tj. Zadnjih nekoliko godina se užasno loše "pojačavala" sada nam je bitno i tko je trener jer mora imat znanje i gradit novo i implementirati mlade i imat autoritet i poštovanje onih iskusnih u svlačionici i na kraju napraviti i balans tog iskustva i mladosti... Dal je Kova taj... Ne znam... Mislim da će puno važniju ulogu imati onaj koji će mu morati posložiti momčad, a ne samo onaj koji će je voditi
  • rioda
    8.5k
    Čitam malo komentare na temu novog trenera i definitivno najjači likovi su oni koji pišu "ma kakav Kovačević, dajte nam Sopića" :lol:
  • Dani Olmić
    1.5k
    To je kombinacija ne dovoljnih financijskih uvjeta da bi doveo neko ozbiljnije ime i cinjenica da nikog od jacih imena ne ferma HNL ni pol posto da bi razmisljali doc u tu ligu…
  • Droljo
    16.4k
    Ma to je interna zajebancija u klubu. Pustili priču o kovačeviću i sad nam se smiju dok u miru rade na treneru. Ništa drugo nemre bit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.