• vjeko1701
    15.2k
    JakirovićNoel

Odvukao Rijeku s dna ljestvice do europskih kvalifikacija. Osvojio BiH ligu.

BišćanNoel

Dupla kruna u Sloveniji. Uveo Rudeš u prvu ligu kao prvak druge lige. Ispao na penale od Rijeke u kupu.

JurčićNoel

Doprvak sa Slaven Belupom

Svi skupa njih trojica NISU IMALI NI JEDNU EUROPSKU UTAKMICU.Noel

Jakirović - europska pretkola sa Rijekom i Zrinjskim. Sa Zrinjskim došak do playoffa, ispao na jedan gol od Slovana.

Jurčić - zadnji trener koji je sa hrvatskim klubom (Slaven Belupo) izbacio grčki klub (Aris) u europi.
  • Noel
    11.6k

Nisam nigdje spomenuo Biščana.

Za Jurčića sam zaboravio za Aris,pošteno.
  • Zg123
    1.8k
    S tim da je Kruno Jurcic tada imao 37 godina, znaci mlad trener.
  • SAS1987
    17.5k
    Kovacevica (i ostala trenere) nema smisla suditi samo po rezultatima nego po tome koliko izvlači iz ekipe. I koliko povecavaju, kroz trenazni proces kvalitetu igraca, jer sto veca kvaliteta, to veci potencijal.
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    Jakirović - europska pretkola sa Rijekom i Zrinjskim.vjeko1701

Fino si preskočio povijesnu blamažu s Mariborom protiv Colrainea, gdje je potpisao najsramotnije ispadanje slovenskog doprvaka u povijesti, protiv sjevernoirskih ribara.

Nakon toga je sa Zrinjskim došao do playoffa, u kojem je s igračem više branio rezultat i povukao se, da bi u zadnjoj sekundi primio gol škaricama i ispao.

Jakir nije loš trener, ali je daleko od genijalaca kojim ga predstavljaju. Čovjek je uspio izgubiti s Dinamom protiv Ballkanija, dvaput su ga natrpali i Sparta i PAOK, a o Bayernu neću ni govoriti. U Dinamu je doslovno dobio samo Astanu, Betis i Qarabag, uz ogromnu dozu sreće, koja ga je ruku na srce pratila cijeli mandat u Dinamu.
  • vjeko1701
    15.2k
    Nisam nigdje spomenuo Biščana.Noel

Moja greška. Ostalo stoji. Svi osim Čačića su imali više iskustva od Kovačevića. Čačić je bio tu negdje.

Jakir nije loš trener, ali je daleko od genijalaca kojim ga predstavljaju.Mathiasovi Chageri

Ja ga ne predstavljam genijalcem, samo odgovaram na dio o "0 europskih utakmica" a na tu njegovu epizodu u Sloveniji sam iskreno zaboravio.
  • Captain America
    20.2k
    Brzo će krenuti orgijanje po Kovačeviću, a raspast će se još više fizički i psihički nego Bišćan nakon AEKa.

Zbog njegove dobrobiti se nadam da će se Boban predomisliti. Kovačević ko osoba nije zaslužio da se 50K navijača Dinama iživljava nad njegovim likom i djelom.
  • Noel
    11.6k

Obrnuto. Čačić je imao najviše iskustva i staža od svih.
  • vjeko1701
    15.2k
    U europi ne.
  • hardek
    4.5k
    Zna li netko da li Kovačević ima neki tim iza sebe? Trener golmana, trener za fizičku spremu, analist i to ili?
  • Carrasco
    6.3k
    Žalosno koliko je malo toga potrebno ostvariti u karijeri da postaneš trener jednog kluba kao što je Dinamo.
  • NitkoBitan
    26.6k
    To ne znamo,ali znamo da ce imat Perkovica u stozeru, kakvo iznenadenje :rofl:
  • hardek
    4.5k
    Iskreno da sam na mjestu Perkovića nebi pristao na to. Šta god mi mislili o njemu on je barem osvojio prvenstvo i to dominantno u Latviju a sada bi trebao biti pomoćni nekome ko je završio 5. u HNLu.

Edit: nije ga osvojio ipak al je imao odličan PPG i znatno podigao ekipu
  • Noel
    11.6k

Govoriš o pomoćnom treneru koji je bio dio stožera svakog trenera ove sezone Dinama koji su dobili otkaz. Nek Perković sljedeće sezone preuzme ekipu koja je zadnja u HNLu i dovede je do petog mjesta i finala kupa. Nitko mu ne brani, nek se dokaže.
  • NitkoBitan
    26.6k
    U Dinamu se promijenila klupska struktura ali neke stvari se ocito ne mijenjaju. Imamo novog Peternaca. Pomocni trener koji prezivljava sve smjene trenera te ga se konstantno uvaljuje svakom novom treneru.

Kako, zasto, cemu? Meni se cini da se zeli imat covjeka u svlacionici koji ce sve prenosit sportskom sektoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.