• Mali Zeus
    18.8k
    ti se krećeš u krugu ljudi koji slično ili isto razmišljaju, jednostavno.
  • Slavonac86
    596
    Ljudi,da nebi bilo da sam teoretičar zavjere,mislite li da se izbori mogu namjestiti?Mi ipak živimo u Hrvatskoj.....s kim god sam razgovarao,privatno,poslovno,kontra su Tomaševića,i onda lik hladno pomete ostale kandidate.....šokiran sam....
    Pa jel vam nije nedavno bila anketa tu na forumu, vec tad su bile neke stvari jasne
  • jedan u nizu
    14.1k
    im god sam razgovarao,privatno,poslovno,kontra su Tomaševića,i onda lik hladno pomete ostale kandidate.....šokiran sam....Odani Zgd

Tako je uvijek, i nedavno komentiramo ovdje i na drugoj temi.
    Najglasnija je uvijek manjina, i to uglavnom oporba.

Ovdje ako netko pise o politici, uglavnom se protivi Mozemo, i ispada da je 99% zone protiv njih.
    Kad ono krene anketa, a trecina ljudi bi glasali za njih.

Ne znaci da zona dise kao jedno, nego jednostavno da je neka skupina najglasnija.

Dao sam primjer i dinama/Mamica na drustvenim mrezama.
    Covjek kada bi citao samo komentare na drustvenim mrezama, mislio bi da su svi navijaci dinama za povratak mamica ili za odlazak uprave.
    A kad u realnosti sasvim drugacije.

I sto je najgore, najcesce ti naglasniji ne naprave ono sto oni zagovaraju.
    Ili ne odu na izbore.
    Ili ne odu na Maksimir pogledati utakmicu dinama.

EDIT:

kao sto je receno, najcesce se druzimo sa istomisljenicima i ljudima koji razmisljaju slicno.
    Ja najvise prijatelja imam koji navijaju za dinamo. Po tome bi cijela hrvatska trebala navijati za dinamo, a kad ono ....
    Isto sa strankama i politikom. Najcesce smo okruzeni sa ljudima slicnog uvjerenja.
    A kada i imamo ljude suprotnog uvjerenja najcesce ne pricamo o politici jer znamo sta drugi misli.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Pa kolko je onda njihovih zapravo? :rage:

Po meni je problem izlaznost. Naš narod je totalno politički ne educiran. Politika nije ustaštvo, partizani, srbi. Puno jako puno ljudi je protiv njihovog stanja uma i razmišljanja al problem je što ti ljudi ne izlaze na izbore, a dok god je tako to će ići u prilog vladajućima tj pederima i lopovima, čitaj gradska i državna vlast
  • Odani Zgd
    707
    Za privatno se slažem da smo isti svjetonazor,al poslovno ne mogu birat ljude....
  • Mali Zeus
    18.8k
    eto ja ne znam nikoga tko glasa za hdz kad ono hdz pobijedi na svakim izborima.

Nevažno, ide drugi krug.
  • Odani Zgd
    707
    Ma nemam pojma za drugi krug,ako ga i bude uopće,sumnjam da itko ima i šanse,ovi izgleda imaju svoju glasačku mašineriju
  • Odani Zgd
    707
    Drugi krug bude samo formalnost nažalost,ako ga i bude uopće
  • Mali Zeus
    18.8k
    Važno je da je MSR ušla u skupštinu.
  • Odani Zgd
    707
    Ne pratim ni Ajduka kako igra kolika mi je muka....tuga živa
  • db-izbjeglica
    17.9k
    mislite li da se izbori mogu namjestiti?Odani Zgd

Vara se prilikom upisa djece u vrtiće, škole, fakultete...

Djeca u osnovnoj, srednjoj školi, na fakultetima varaju na ispitima, prepisuju, kupuju ispite, itd, itd...

Namještaju se javni natječaji za dobivanje poslova...

Ljudi varaju partnere u vezama, brakovima...

Članovi obitelji međusobno varaju prilikom određivanja nasljedstva...

Vara se na listama čekanja za medicinske zahvate i preglede...

Vara se prilikom skupljanja humanitarne pomoći...

Vara se na porezu...

Vara se u sportu...

Vara se potrošače prilikom prodaje raznih proizvoda...

Vara se na kilometraži polovnih vozila...

Vara se u svakoj ljudskoj djelatnosti...

Moraš biti poprilično naivan da misliš kako je na izborima sve 100% čisto. Sad, mogu li te malverzacije utjecati na globalne rezultate izbora u bilo kojoj većoj sredini... jako, jako teško, osim ako su rezultati jako na knap.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Bez obzira na visok postotak za TT ne vidim ciji glasaci ce se njemu priklonit pored MSR. Uz visoku izlaznost je moguce sve. Jos se tetejci malo opuste...
  • Odani Zgd
    707
    Nepalca da stave za gradonačelnika lakše bi ga probavio nego ovu spodobu.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Kad se ocekuju prvi rezultati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.