• Mali Zeus
    17.2k
    ti se krećeš u krugu ljudi koji slično ili isto razmišljaju, jednostavno.
  • Slavonac86
    587
    Ljudi,da nebi bilo da sam teoretičar zavjere,mislite li da se izbori mogu namjestiti?Mi ipak živimo u Hrvatskoj.....s kim god sam razgovarao,privatno,poslovno,kontra su Tomaševića,i onda lik hladno pomete ostale kandidate.....šokiran sam....
    Pa jel vam nije nedavno bila anketa tu na forumu, vec tad su bile neke stvari jasne
  • jedan u nizu
    13.2k
    im god sam razgovarao,privatno,poslovno,kontra su Tomaševića,i onda lik hladno pomete ostale kandidate.....šokiran sam....Odani Zgd

Tako je uvijek, i nedavno komentiramo ovdje i na drugoj temi.
    Najglasnija je uvijek manjina, i to uglavnom oporba.

Ovdje ako netko pise o politici, uglavnom se protivi Mozemo, i ispada da je 99% zone protiv njih.
    Kad ono krene anketa, a trecina ljudi bi glasali za njih.

Ne znaci da zona dise kao jedno, nego jednostavno da je neka skupina najglasnija.

Dao sam primjer i dinama/Mamica na drustvenim mrezama.
    Covjek kada bi citao samo komentare na drustvenim mrezama, mislio bi da su svi navijaci dinama za povratak mamica ili za odlazak uprave.
    A kad u realnosti sasvim drugacije.

I sto je najgore, najcesce ti naglasniji ne naprave ono sto oni zagovaraju.
    Ili ne odu na izbore.
    Ili ne odu na Maksimir pogledati utakmicu dinama.

EDIT:

kao sto je receno, najcesce se druzimo sa istomisljenicima i ljudima koji razmisljaju slicno.
    Ja najvise prijatelja imam koji navijaju za dinamo. Po tome bi cijela hrvatska trebala navijati za dinamo, a kad ono ....
    Isto sa strankama i politikom. Najcesce smo okruzeni sa ljudima slicnog uvjerenja.
    A kada i imamo ljude suprotnog uvjerenja najcesce ne pricamo o politici jer znamo sta drugi misli.
  • Doktor Kunić
    4.7k
    Pa kolko je onda njihovih zapravo? :rage:

Po meni je problem izlaznost. Naš narod je totalno politički ne educiran. Politika nije ustaštvo, partizani, srbi. Puno jako puno ljudi je protiv njihovog stanja uma i razmišljanja al problem je što ti ljudi ne izlaze na izbore, a dok god je tako to će ići u prilog vladajućima tj pederima i lopovima, čitaj gradska i državna vlast
  • Odani Zgd
    510
    Za privatno se slažem da smo isti svjetonazor,al poslovno ne mogu birat ljude....
  • Mali Zeus
    17.2k
    eto ja ne znam nikoga tko glasa za hdz kad ono hdz pobijedi na svakim izborima.

Nevažno, ide drugi krug.
  • Odani Zgd
    510
    Ma nemam pojma za drugi krug,ako ga i bude uopće,sumnjam da itko ima i šanse,ovi izgleda imaju svoju glasačku mašineriju
  • Odani Zgd
    510
    Drugi krug bude samo formalnost nažalost,ako ga i bude uopće
  • Mali Zeus
    17.2k
    Važno je da je MSR ušla u skupštinu.
  • Odani Zgd
    510
    Ne pratim ni Ajduka kako igra kolika mi je muka....tuga živa
  • db-izbjeglica
    17.6k
    mislite li da se izbori mogu namjestiti?Odani Zgd

Vara se prilikom upisa djece u vrtiće, škole, fakultete...

Djeca u osnovnoj, srednjoj školi, na fakultetima varaju na ispitima, prepisuju, kupuju ispite, itd, itd...

Namještaju se javni natječaji za dobivanje poslova...

Ljudi varaju partnere u vezama, brakovima...

Članovi obitelji međusobno varaju prilikom određivanja nasljedstva...

Vara se na listama čekanja za medicinske zahvate i preglede...

Vara se prilikom skupljanja humanitarne pomoći...

Vara se na porezu...

Vara se u sportu...

Vara se potrošače prilikom prodaje raznih proizvoda...

Vara se na kilometraži polovnih vozila...

Vara se u svakoj ljudskoj djelatnosti...

Moraš biti poprilično naivan da misliš kako je na izborima sve 100% čisto. Sad, mogu li te malverzacije utjecati na globalne rezultate izbora u bilo kojoj većoj sredini... jako, jako teško, osim ako su rezultati jako na knap.
  • NitkoBitan
    26.3k
    Bez obzira na visok postotak za TT ne vidim ciji glasaci ce se njemu priklonit pored MSR. Uz visoku izlaznost je moguce sve. Jos se tetejci malo opuste...
  • Odani Zgd
    510
    Nepalca da stave za gradonačelnika lakše bi ga probavio nego ovu spodobu.
  • Ivdzo11
    6.4k
    Kad se ocekuju prvi rezultati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.