• Fanboy
    2.9k

Kako izgleda sastav skupštine, pa većinu nije imao ni 2021 kada je imao daleko veću podršku...Mislim na skupštinu.
  • Nolifer
    11.1k

Ma da, bez komentara onda.
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    Kako izgleda sastav skupštine, pa većinu nije imao ni 2021 kada je imao daleko veću podršku...Mislim na skupštinu.Fanboy

Ako bude ovako kako pise po anketama ima 26/47 mandata
  • rokikaciga
    1.2k
    Treba 5% za skupstinu, jel tako? Znaci da bandicevci ne ulaze u skupstinu
  • Fanboy
    2.9k

Hvala, sad sam vidio da sa 46% uzimaju tih 26/47 što mi je nelogično jer uzimaju 55% skupštine...
  • Mr Anderson
    11.7k
    A kaj je onda on ak su ostali mikimausi? Spodoba bez dana radnog staža u životu. Mikimaus je mala riječ za opisat njega.Noel

Pa naravno da su mikimausi kad ih je ovaj tako pomeo u prvom krugu. Čak ni HDZ ko najjača parlamentarna stranka ne može naći poštenog kandidata nego šalju nekog klauna.
  • Noel
    11.5k

Dobro nisi mi odgovorio kaj je onda Tomašević po tvojem? Tata Miki Maus. To kaj je HDZ poslao Hermana je druga stvar. Plenkoviću odgovara Tomašević i ližu se.
  • NitkoBitan
    26.3k
    Rijeka - Aktivisticka stranka ucinila nemoguce i pomela SDP.

Split - Dvoboj Puljka i HDZa, luzeri iz Mozema i SDPa se odrekli Puljka iz samo njima znanih razloga, zabrijali si nesto.

Osijek - HDZ pomeo konkurenciju.

Zagreb - Tududu nema nam pomoci...
  • Mr Anderson
    11.7k
    Dobro nisi mi odgovorio kaj je onda Tomašević po tvojem? Tata Miki Maus. TNoel

Ako netko dva puta za redom uzme mandat gradonačelnika u Zagrebu, onda sigurno nije mikimaus. Ne pričamo o gradonačelniku Huma na Sutli nego Zagreba.
  • NitkoBitan
    26.3k
    Na ruku mu ide što su mu protukandidati uglavnom mikimausi.Mr Anderson

Tako je, svi su mikimausi jer tako mediji naklonjeni Mozemu kazu, odnosno sprdaju protukandidate.

Selakica nacitanija i elokventnija od TTa, a ne sumnjam u to da je pametnija i sposobnija. Bero je malo cringe ali iza njega stoje Fokus i HSLS, stranke koje 3x bolje upravljaju gradovima kojima vladaju od Mozema (Bjelovar, Samobor, Sveta Nedelja). Jonjica nazvat mikimausom moze samo glupan.
  • Nolifer
    11.1k
    Pa baš zato, kaj se radi o Zagrebu, mikimaus je

(Ne mislim na Jonjića)
  • rokikaciga
    1.2k
    Prvi rezultati

Zagreb

Tomislav Tomašević 43,85

Marija Selak Raspudić 15,14

Mislav Herman 14,24

Davor Bernardić 8,62

Tomislav Jonjić 8,62

Ivica Lovrić 6,51

Pavle Kalinić 6,28
  • Odani Zgd
    510
    S Božjom pomoći u drugi krug pa šta bude
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Jel to pao Tomicin postotak?
  • rokikaciga
    1.2k
    Je, za 6 postotnih poena. A i nastaviti ce padati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.