• Miro Vugrinec
    8.4k
    Iskreno vise sam tužniji zbog ovog nego zbog jučerašnjog kiksa. Dao bi rado jedno prvenstvo tovarima, samo da mi djeca ne gledaju ove bolesne woke pedercice
  • Dzoni
    1.3k

Razočarenje za razočarenjem dva dana za redom
  • DrawTube
    6.9k
    Zanimljivo je da se ljudima na anketnoj temi predbacivalo da nisu Dinamovci, a ovdje se piše da bi se radije prepustilo Tovarima titulu da orgijaju nego da x stranka pobijedi
  • masacusec
    5.3k
    Prestanite srati po Zagrebu! Zagreb je naš grad, i uvijek će biti, hrvatski, purgerski! Ako vas je sram kaj tu živite, odjebite van!
    Dok je nas bit će i našeg Zagreba!
    Pa neće me pederske i slične woke struje istjerati iz rodnoga grada!
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    ovdje se piše da bi se radije dalo Tovarima totulu da orgijaju nego da x stranka pobijediDrawTube

Oprosti, ali neka ljudska uvjerenja vrijede vise nego klub za koji navijam. Dinamo mi je broj 1 u svim sportovima i volim ga i previse, ali ipak bi radije birao da mi djeca odrastaju u zdravoj, normalnoj sredini gdje se može reci da je bit peder=biti bolestan. I gdje je glavna zastava zastava Hrvatske, a ne zastava Juge
  • desno
    36
    neće te istjerati ali s vremenom će te potisnuti i ne samo tebe
    Surova i tuzna realnost
  • gledatelj
    875
    Mislio sam da sam na nekom Hajdukovom forumu kakvo kmecanje ovdje vlada.
  • DrawTube
    6.9k
    ok, ali ovo je ipak prvenstveno Dinamov forum prije svega

Općenito sam zbog toga za micanje politike na zoni, jer smo tu prvenstveno zbog Dinama, mislim da je po samom zatvaranju teme o lokalnim očito da ima razlika u drugim poljima
  • Noel
    11.5k

Nećemo mi nigdje mi ćemo njih istjerat. I komunjare i ljubitelje bivše države. Nadam se kaj prije.
  • Pacho
    900
    Mislim da ce sad biti jos vise orginjanja tifusara nego u prvom mandatu. Ako nis drugo, Splicani bar rotiraju svoje debile, dok u ZG degenerici zasjednu pa jasu 20 godina.
  • Maki85
    159
    Veselim se što uskoro prestajem živjeti na području grada zagrebadb-izbjeglica

Otišao i požalio nisam, čak uživam u košnji trave.

Što se rezultata tiče, polako, ovo su samo ankete.
  • Odani Zgd
    510
    Ljudi,da nebi bilo da sam teoretičar zavjere,mislite li da se izbori mogu namjestiti?Mi ipak živimo u Hrvatskoj.....s kim god sam razgovarao,privatno,poslovno,kontra su Tomaševića,i onda lik hladno pomete ostale kandidate.....šokiran sam....
  • Nolifer
    11.1k
    Nećemo mi nigdje mi ćemo njih istjerat. I komunjare i ljubitelje bivše države. Nadam se kaj prije.Noel

Upravo to, ovi će nas tjerat i govorit da odjebemo, e nećete razbojnici. Pa da normalni ljudi trenutno i osjećaju susramlje u gradu u kojem živimo i to je normalna reakcija, ali ovakva bahatost me nervira od strane nekih. Tako je nezadovoljni smo idalje ovom žgadijom koja je trenutno na vlasti, nažalost :vomit:
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    Ljudi,da nebi bilo da sam teoretičar zavjere,mislite li da se izbori mogu namjestiti?Mi ipak živimo u Hrvatskoj.....s kim god sam razgovarao,privatno,poslovno,kontra su Tomaševića,i onda lik hladno pomete ostale kandidate.....šokiran sam....Odani Zgd

Ne znam i ja sam u stanju soka. Drago mi je sto ni ja ne poznajem nikoga ko je dao glas dotičnom
  • Sibirski plavac
    5.3k
    s kim god sam razgovarao,privatno,poslovno,kontra su Tomaševića,i onda lik hladno pomete ostale kandidate.....šokiran sam....Odani Zgd

Ista situacija. Strašno...

Kolke su šanse da bude drugog kruga?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.