• Pacho
    2.4k
    Ako nis drugo, Selak ce ga razguziti u debatama. Ako se uopce usudi doci.
  • Noel
    13.4k

Poprilične ali mora se napravit ozbiljna mobilizacija oko Selak Raspudić.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Potpuno očekivan rezultat za Tomaševića. Na ruku mu ide što su mu protukandidati uglavnom mikimausi.
  • Noel
    13.4k

A kaj je onda on ak su ostali mikimausi? Spodoba bez dana radnog staža u životu. Mikimaus je mala riječ za opisat njega.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Pobjeda Tomaševića je očekivana, mene zanima tko su ti ljudi koji su glasali za Bernardića.
  • Odani Zgd
    707
    Gospe Sinjska ako si u stanju.....
  • Nolifer
    11.9k

a i promaševića, baš me zanima tko su...
  • dumitrumitu
    1.5k
    evo ja sam jedan od njih
  • BluePhone67
    5.2k
    Ajde da se i ja ovdje javim na ovoj temi...

Zamjenica Marije Selak Raspudic dala je više za Dinamo od 95% Zone i 100% svih kandidata koji su bili na izbornim listama.
  • GZomanid
    748
    Joj dajte se ostavite politike i skoncentrirajte se na dinamo. Kakve mrtve dugine boje, pederluk i lezbijadu vi spominjete? Kolko vas je bilo na misi danas?
    Možemo mi postaje problematičan onda kada bude postavljene zastave ispred novog stadiona, do tad me boli qrac gdje vise..
  • Noel
    13.4k

Ekipa pojma nema o ničemu.. trudiš im se objasnit nisu ni u stanju bili istražit ko su kandidati i njihovi zamjenici.. za njih je jugoslaven i gay veliki meštar bez radnog staža koji sudjeluje u pljački grada idealan gradonačelnik.
  • Fanboy
    3k
    Bez sekiracije, gubi Tomek drugi krug...Mala izlaznost u Dubravi, Sesvetama gdje je desnije biračko tijelo, velik izlazak u centru gdje su većinom glasači Možemo...

U drugom krugu se miješaju nove karte, biti će na knap, ali mogla bi Raspudićka dobiti uz veću izlaznost.

Kod nas ljudi i onako glasaju po navici, kad jednom zasjedneš na tron teško ideš dolje di god bio, šta god napravio.
  • Pacho
    2.4k

Dobar dio tu i mediji odraduju
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Bez sekiracije, gubi Tomek drugi krug...Mala izlaznost u Dubravi, Sesvetama gdje je desnije biračko tijelo, velik izlazak u centru gdje su većinom glasači Možemo...Fanboy

Već je osvojio skupštinu gotovo sigurno, tako da džabe i da izgubi mjesto gradonačelnika sto je isto gotovo nemoguce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.