• Pacho
    900
    Ako nis drugo, Selak ce ga razguziti u debatama. Ako se uopce usudi doci.
  • Noel
    11.5k

Poprilične ali mora se napravit ozbiljna mobilizacija oko Selak Raspudić.
  • Mr Anderson
    11.7k
    Potpuno očekivan rezultat za Tomaševića. Na ruku mu ide što su mu protukandidati uglavnom mikimausi.
  • Noel
    11.5k

A kaj je onda on ak su ostali mikimausi? Spodoba bez dana radnog staža u životu. Mikimaus je mala riječ za opisat njega.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Pobjeda Tomaševića je očekivana, mene zanima tko su ti ljudi koji su glasali za Bernardića.
  • Odani Zgd
    510
    Gospe Sinjska ako si u stanju.....
  • Nolifer
    11.1k

a i promaševića, baš me zanima tko su...
  • dumitrumitu
    1.4k
    evo ja sam jedan od njih
  • BluePhone67
    5k
    Ajde da se i ja ovdje javim na ovoj temi...

Zamjenica Marije Selak Raspudic dala je više za Dinamo od 95% Zone i 100% svih kandidata koji su bili na izbornim listama.
  • GZomanid
    743
    Joj dajte se ostavite politike i skoncentrirajte se na dinamo. Kakve mrtve dugine boje, pederluk i lezbijadu vi spominjete? Kolko vas je bilo na misi danas?
    Možemo mi postaje problematičan onda kada bude postavljene zastave ispred novog stadiona, do tad me boli qrac gdje vise..
  • Noel
    11.5k

Ekipa pojma nema o ničemu.. trudiš im se objasnit nisu ni u stanju bili istražit ko su kandidati i njihovi zamjenici.. za njih je jugoslaven i gay veliki meštar bez radnog staža koji sudjeluje u pljački grada idealan gradonačelnik.
  • Fanboy
    2.9k
    Bez sekiracije, gubi Tomek drugi krug...Mala izlaznost u Dubravi, Sesvetama gdje je desnije biračko tijelo, velik izlazak u centru gdje su većinom glasači Možemo...

U drugom krugu se miješaju nove karte, biti će na knap, ali mogla bi Raspudićka dobiti uz veću izlaznost.

Kod nas ljudi i onako glasaju po navici, kad jednom zasjedneš na tron teško ideš dolje di god bio, šta god napravio.
  • Pacho
    900

Dobar dio tu i mediji odraduju
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    Bez sekiracije, gubi Tomek drugi krug...Mala izlaznost u Dubravi, Sesvetama gdje je desnije biračko tijelo, velik izlazak u centru gdje su većinom glasači Možemo...Fanboy

Već je osvojio skupštinu gotovo sigurno, tako da džabe i da izgubi mjesto gradonačelnika sto je isto gotovo nemoguce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.