• Mihaljević
    13.3k
    Brine me jedino to što od ozbiljnije devetke nema ni traga ni glasa.
  • Nogo
    8.4k

Ponavljam se stalno ali očekujem Miereza na toj poziciji. Ističe mu ugovor i ako ga možemo besplatno dovesti uz malo bolju plaća mislim da nema boljeg deala.
  • Olmic
    5.1k
    ma mislim da mozemo zaboravit na igrace koji nisu s podrucja balkana
  • CastAway1986
    3.5k
    Otkupe Franjica i eto im zadnji vezni i stoper po potrebi , dovedu pristojnog LB a Štefulj nek bude zamjena..Što se Badelja tiče mislim da završava karijeru u slučaju da ne rado bi ga vidio u ekipi..
  • Nogo
    8.4k

Ne možemo baš svakog igrača dovesti s prostora balkana. S druge strane Mierez je prošao ligu, solidno igrao u Istri i još bolje u Osijeku. Mislim da bi on pješke došao ako ga se pozove.
  • Dadox
    525
    ne znam otkud ti ideja da bi se ičega odrekao da bi došao k nama.Možda bi došao da mu ponudimo približnu plaću što je nama, s obzirom da je pod ugovorom pa ide i odšteta,preveliki zalogaj
  • Nogo
    8.4k

Priča se da mu ugovor traje još mjesec dana tj. do 30.06 i da bi došao k nama.
    Živi bili pa vidjeli.
  • dinon7
    1.9k
    Za Miereza sam i ja pročitao na par mjesta da je ugovor do 30.06 ove godine. Dok opet ima i par stranica s informacijom da je do 30.06.2026. Tko će ga znati
  • Dinaminjo
    1.5k
    Badelj je imao intervju da bi se vratio samo ako bi bio u formi za pomoci
  • sarenicvjetic
    122
    Ak smo mi stvarno zainteresirani za Lisicu,ili još gore ako smo poslali ponudu ja sam duboko razočaran .
  • OsamŠest
    5.8k
    ja sam duboko razočaransarenicvjetic

Nisam ni sumnjao u to..
  • kariola86
    107
    Malo da zagrijem zonu. MP87 saga bi ovog ljeta, nakon 2023 i 2024, mogla ući u treći krug… A kako svi znamo – treća je sreća.
  • rakurs
    1.6k
    Daj nam i Lisicu i Pašalića i Cordobu. Europa neće znati što ih je snašlo. Ali kako bi to uopće bilo moguće, plaćen je oko 5 milja, a i koliko vidim prilično je standardan. Čak i da postoji interes s naše strane, ispod 5 milijuna ne bi prošli.
  • Captain America
    20.4k
    A kako svi znamo – treća je sreća.kariola86

giphy.gif

Ugovor do 2027. i plaća 1.2 milijuna... Ne znam koliko je realno, ali nada umire posljednja.
  • Brusa
    3.5k
    Bez veze... Špikić je Raphina za Pašalića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.