• Sibirski plavac
    5.3k
    Onda moja greška.
    https://www.fotmob.com/players/396949/miha-zajc

Ovdje piše da je defensive midfielder
  • JakovK6
    48
    Pa tko bi svima nama ovdje udovoljo? Prije je bilo šta će nam Cordobe, Mbuku, Mmae itd uz tezu "takvih ima u HNL-u", sad se radi na dovođenju HNL igrača, pa ipak ispada da su nam "tanki" za Dinamo..
  • Tvrdica McTvrdi
    94
    onda lijepo nek ga Kustošija kupi od nas i Bara može s njim što hoće, ako treba ja ću ga odbacit do tamo, iako mi nije usput.
  • rakurs
    1.3k
    Dolasci su, naravno, u najvećem fokusu, ali mene jako zanima kako će se riješiti odlasci. Moha, Rile - istek ugovora, Franjić, Belcar, Rog - istek posudbi, Sučić i vjerojatno Baturina - transferi.
    Ne znam kako se razmišlja u kontekstu Ademija i Petkovića, ali nije mi to ni poanta.

Mbuku, Cordoba, Hoxha, Mmaee, Kanga. Ne diskriminiram, majke mi, ali to je petorka koja po meni nema kaj tu raditi, jedino ajde mali prostor ostavljam za Mmaeea kao nekog četvrtog stopera u hijerarhiji. Nema ti smisla dovoditi desno krilo ako ih u sastavu već imaš dvojicu koji doduše nisu apsolutno ništa pokazali. Lisica je koliko vidim dogovoren, vraća se i Špikić, gužvica lagana. Nadam se da će biti zainteresiranih za njih dvojicu iako sumnjam da ćemo za Cordobu dobiti i pola onoga kaj smo platili.

Kanga možda kao treći napadač ok, ali nije dobro kad je igrač najviše upamćen po 100 stativi i spuštenim hlačicama :lol:

Bočkaj pa i Špikić kojeg sam već spomenuo... Ne znam, stvarno je ogroman posao pred Bobanom, nadam se da se već krenulo s križaljkom.
  • Crni86
    10.1k
    vraća se i Špikićrakurs

Nije li isla neka info da grci razmisljaju o otkupu ugovora? Cak se spominjala svota izmedu 1-2 milijuna eura. A mozda sam i ja lud :grin:
  • Paggini
    49.2k
    spominjala svota izmedu 1-2 milijuna eura.Crni86

Mislim da je cifra bila izmedju 700k i milje eura.

Neće nam ni to dati... :lol:

Inače, ako se ide po LB, sto se nadam, a ako ne dodje neka nemoralna ponuda za Štefulja, ne bi mi smetalo da dodje kao zamjena za iduću sezonu. Super sezona iza njega, neka ga kao zamjena.
  • rakurs
    1.3k
    Prvo sam se krenuo sprdati, ali sada vidim da dobiva priliku, i to uglavnom više od jednog poluvremena. Tako da, ajde, nije nemoguće, ali igrao je i Bočkaj u Pafosu pa ga ovi ipak nisu otkupili. Milja dvije bi bilo ok, ali samo ako dovedemo boljeg od njega. Jer Cordoba i Mbuku to nisu, a za Lisicu nisam siguran.
  • Lynx17
    4.3k
    Cekajte, ovo sa Badeljom je ozbiljno?

Steta sto su mi izbrisali account (YouTube), imao sam "Game Compilations" dok je igrao za nas (Milan Badelj vs...).

Tada sam ga bas usporedio sa Bobanom. Ne na taj nivou, nego na sto je "elegentan" igrac. Sjecam da je na pocetku imao neke teske utakmice, pogotovo u Europi, ali odma je bilo jasno da ima nesto.

Cak su neki sprdali sto ima astmu, ali svejedno je uvijek bio medu najvise trcani km na utakmice (to je dokazano dok je igrao za HSV - imali su te statistike).

Uvijek mi bio draz igrac. Njegove izjave su samo bonus.
  • Kruno
    909
    Badelj legenda od igraca.
  • keppi
    339
    Meni dolazak Badelja ide više u smislu da je dobrodošao nakon završetka karijere.... zašto ne bi bio jednog dana i trener. Čini mi se da bi mogao ići u tom smjeru.
    Što se igračke strane tiče on može jedino pripomagati, ali više nije za glavne role.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Milan Badelj bi nam odlično došao jer nam upravo takav tip igrača i treba, bio bi odličan posao potpisati neki dvogodišnji ugovor s njim. Čovjek i dalje pruža odlične partije u Serie A tako da tu ne bi trebalo biti nikakve dvojbe zbog njegovih godina. Definitivno bih volio da u veznom redu imamo igrače poput Badelja, Ljubičića, Mišića i Stojkovića, a ne čini se uopće nerealno da će tako i biti. Oni bi sigurno uzeli većinu minutaže, a kao opcije s klupe su tu još Kačavenda i Mudražija što zvuči jako dobro.
  • Olmic
    4.5k
    Mislite da Miki moze nama donijet nesto ili ce bit kao Raketa Hajduku. Tu su po godinama, a i slican stil igre
  • Ivdzo11
    6.4k
    mislim da moze puno kao lider i autoritet u svlačionici, pogotovo ukoliko ce dosta senatora ici sada, te kao rotacijski igrac
  • scooniepenn
    4.4k
    Ovdje se opetovano spominje Mbuku u kontekstu desnog krila. Možemo razgovarati treba li ostati ili ne, ali čovjek je 10-ka ili povučena špica cijelu svoju karijeru i većina forumaša i dalje raspravlja kako se nije dokazao na poziciji na kojoj ne bi niti trebao igrati. Meni je to vrhunac apsurda koji se stalno provlači ovdje.
  • Olmic
    4.5k
    a opisao si Ademija ovim a on jos mladi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.