• Paggini
    49.2k
    Nije to baš loša statistika.Zagi

Sve pet, ali mi ne pričamo o nekom klincu od 18 godina u krljavoj Lokomotivi recimo, pričamo o izgrađenom nogometašu u smiješnoj ligi koji bi nam izbio pola transfer budzeta.

Volio bih da se to odmah prekriži da ne moramo slušati da ne postoji bolji od njega cijelo ljeto i kako je klub sjebao što ga se nije dovelo, a niti ima ikakva sanse da ga ovi puste nakon pola sezone za ikakav razuman iznos.
  • Zagi
    9.7k
    Ma sada vidim da im liga ima niti manje niti više nego 30 klubova.
    To je prva i druga liga, a nama bi bila i treća.

Bome mi se ne kontekstualizira koga je natrpao , a koga ne.

Dobar igrač ali kao i uvijek , pitanje je cijene.
  • Jos-Optimus
    5.5k
    jbt nađeš uspoređivati karakterno neusporedive igrače, Badelj je Dinamovac od glave do pete i moralna planina, Raquel je Čkica sa velikim P. A i došao je kao rekreativac, Miki dolazi kao član ozbiljne lige. Već sam jednom rekao, imali smo pod Kužeom mladu momčad i došao im je Zoran Mamić (igrač) kao zadnji vezni u poznim godinama iz Bundeslige i bio je jako, jako bitna karika za te klince na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.