• kariola86
    78
    Malo da zagrijem zonu. MP87 saga bi ovog ljeta, nakon 2023 i 2024, mogla ući u treći krug… A kako svi znamo – treća je sreća.
  • rakurs
    1.3k
    Daj nam i Lisicu i Pašalića i Cordobu. Europa neće znati što ih je snašlo. Ali kako bi to uopće bilo moguće, plaćen je oko 5 milja, a i koliko vidim prilično je standardan. Čak i da postoji interes s naše strane, ispod 5 milijuna ne bi prošli.
  • Captain America
    20k
    A kako svi znamo – treća je sreća.kariola86

giphy.gif

Ugovor do 2027. i plaća 1.2 milijuna... Ne znam koliko je realno, ali nada umire posljednja.
  • Brusa
    3.1k
    Bez veze... Špikić je Raphina za Pašalića
  • jedan u nizu
    13.2k
    Malo da zagrijem zonu. MP87 saga bi ovog ljeta, nakon 2023 i 2024, mogla ući u treći krug… A kako svi znamo – treća je sreća.kariola86

Pomozite mi malo, ne pratim ovu temu bas.
    MP87?
  • cibona
    5.1k
    Ugovor do 2027. i plaća 1.2 milijuna... Ne znam koliko je realno, ali nada umire posljednja.Captain America

Što će nam pašalić ako ćemo "moliti na koljenima" da nam se vrati najbolje hrvatsko desno krilo.

Pašalića bismo onda da se tebe pita plaćali 1.2 mil. godišnje i to kao drugo krilo u rotaciji budući da je Špikadona na prvom mjestu?

Smiješno.
  • Orc123
    11.5k
    Prije sam obozavao te prijelazne rokove a sad samo kad se sjetim da pocinje vec mi muka...
  • Chempers
    597
    Trebat će nekoliko prijelaznih rokova da se riješi sav taj balast koji se nakupio. Ono što je najvaznije na ljeto je da ne nastavimo s gomilanjem prosječnih igrača, cijelu ekipu ne možeš promijeniti.
  • Crni86
    10.1k
    ako se dobro sjecam ovaj decko mu je poznanik iz njemacke tako da ako ima tu info vjerojatno je iz igracevog okruzenja dosla.

Vjerojatno jako jako tesko, ali moguce da ima interesa s nase strane i zelje s igraceve, a pitaj boga sta ce rec igracev klub.

Vjerujem da nakon ovog prijelaznog roka prestaju muke i opet pocinju slatke brige.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    a pitaj boga sta ce rec igracev klub.Crni86

Oni nama Marca, a mi njima Cordobu, Mbukua i Mmaea.

Sounds good to me. :cool:
  • Infinity
    18.1k
    Vidjet cemo kad starta. Napises li samo jedan post na tu temu ides na ban listu sedam dana zbog lazi :rofl:
  • Captain America
    20k
    Pašalića bismo onda da se tebe pita plaćali 1.2 mil. godišnje i to kao drugo krilo u rotaciji budući da je Špikadona na prvom mjestu?cibona

Nacional je prenio da su Grci zadovoljni sa Špikom te da će ga otkupit. Pašalić je jedina zamjena s obzirom da Boban želi hrvatski umjesto multikulti Dinama. Lisica i Jagušić (nije desno krilo) su talenti koji ne moraju kapitalizirati taj talent za razliku od Marca koji je plug&play igrač.
  • Paggini
    49.2k
    Nažalost, propustili smo ljetos, a onda i zimus kupiti Pašalića za izjednačavanje rekorda transfera s onim od Roga.

Nažalost, za bagatelnu cijenu uhvatio ga je taj MLS gigant i Pašalić nam je svima pokazao šta smo propustili.

Pet golova i dva asista u toj smiješnoj ligi, spektakl od igrača. Najbolje da ponudimo odmah 10 milijuna.

800k za Lisicu zvuci kao deal stoljeća kad se usporedi sa 5 milijuna za Pašalića.
  • Zagi
    9.7k
    Pet golova i dva asistaPaggini
    Ok ali u 13 utakmica. Nije to baš loša statistika.
    edit: pa Ojeda je tam!
    8 golova i 3 asista u istom periodu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.