• CastAway1986
    4.6k
    Otkupe Franjica i eto im zadnji vezni i stoper po potrebi , dovedu pristojnog LB a Štefulj nek bude zamjena..Što se Badelja tiče mislim da završava karijeru u slučaju da ne rado bi ga vidio u ekipi..
  • Nogo
    9.4k

Ne možemo baš svakog igrača dovesti s prostora balkana. S druge strane Mierez je prošao ligu, solidno igrao u Istri i još bolje u Osijeku. Mislim da bi on pješke došao ako ga se pozove.
  • Dadox
    1.2k
    ne znam otkud ti ideja da bi se ičega odrekao da bi došao k nama.Možda bi došao da mu ponudimo približnu plaću što je nama, s obzirom da je pod ugovorom pa ide i odšteta,preveliki zalogaj
  • Nogo
    9.4k

Priča se da mu ugovor traje još mjesec dana tj. do 30.06 i da bi došao k nama.
    Živi bili pa vidjeli.
  • DinoLeonix
    2k
    Za Miereza sam i ja pročitao na par mjesta da je ugovor do 30.06 ove godine. Dok opet ima i par stranica s informacijom da je do 30.06.2026. Tko će ga znati
  • Dinaminjo
    1.8k
    Badelj je imao intervju da bi se vratio samo ako bi bio u formi za pomoci
  • sarenicvjetic
    122
    Ak smo mi stvarno zainteresirani za Lisicu,ili još gore ako smo poslali ponudu ja sam duboko razočaran .
  • OsamŠest
    6.4k
    ja sam duboko razočaransarenicvjetic

Nisam ni sumnjao u to..
  • kariola86
    199
    Malo da zagrijem zonu. MP87 saga bi ovog ljeta, nakon 2023 i 2024, mogla ući u treći krug… A kako svi znamo – treća je sreća.
  • rakurs
    2.1k
    Daj nam i Lisicu i Pašalića i Cordobu. Europa neće znati što ih je snašlo. Ali kako bi to uopće bilo moguće, plaćen je oko 5 milja, a i koliko vidim prilično je standardan. Čak i da postoji interes s naše strane, ispod 5 milijuna ne bi prošli.
  • Captain America
    20.4k
    A kako svi znamo – treća je sreća.kariola86

giphy.gif

Ugovor do 2027. i plaća 1.2 milijuna... Ne znam koliko je realno, ali nada umire posljednja.
  • Brusa
    3.7k
    Bez veze... Špikić je Raphina za Pašalića
  • jedan u nizu
    16.6k
    Malo da zagrijem zonu. MP87 saga bi ovog ljeta, nakon 2023 i 2024, mogla ući u treći krug… A kako svi znamo – treća je sreća.kariola86

Pomozite mi malo, ne pratim ovu temu bas.
    MP87?
  • cibona
    7.1k
    Ugovor do 2027. i plaća 1.2 milijuna... Ne znam koliko je realno, ali nada umire posljednja.Captain America

Što će nam pašalić ako ćemo "moliti na koljenima" da nam se vrati najbolje hrvatsko desno krilo.

Pašalića bismo onda da se tebe pita plaćali 1.2 mil. godišnje i to kao drugo krilo u rotaciji budući da je Špikadona na prvom mjestu?

Smiješno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.